Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, chciałam się pożegnać z Wami, dziękuję za wsparcie w chwilach zwątpienia, trzymam za Was kciuki. Przenoszę się na fioletową stronę.
Powodzenia w staraniach, przesyłam wirusy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&olma, Demeter, Vesper lubią tę wiadomość
-
Czy Wam tez ucina wiadomosci?! Napisalam jeszcze, ze nie stosuje testow owulacyjnych. Ginekolog powiedziala, zebym zamiast tego obserwowala swoje cialo i "wsluchiwala sie" w organizm. No to obserwuje i slucham. Tylko zeby to cialo zechcialo w koncu posluchac mnie
Vesper lubi tę wiadomość
olma -
olma wrote:Czy Wam tez ucina wiadomosci?! Napisalam jeszcze, ze nie stosuje testow owulacyjnych. Ginekolog powiedziala, zebym zamiast tego obserwowala swoje cialo i "wsluchiwala sie" w organizm. No to obserwuje i slucham. Tylko zeby to cialo zechcialo w koncu posluchac mnie
-
nick nieaktualny
-
palma wrote:U mnie dziwna sprawa. Temp 36.8 i @
u mnie ostatnio też wysoko była tempka i @ przyszła, więc nie wiem czy to nie kwestia brania leków.
Moja gin powiedziała, że mierzenie tempki wogóle nie ma przełożenia na cykl, i tak samo testy owu. -
nick nieaktualnyOla_85 wrote:katsuyoshi nie nie robiłam wole poczekac moze to znow rozregulawany cylk....wczesniej jak robilam test to za chwile był okres
Zrobisz jak uważasz.
Ja tylko uważam że jak @ nie dostałaś to test powinnas zrobic.
Nie raz miałam tez ze zrobiłam test a tego samego dnia przyszła @.
Ale jesli ciazy nie ma to zrobienie testu jest dobra sprawa na odblokowanie psychiki
Bynajmniej ja tak uważam że zobaczenie 1 kreseczki jakby sprawiało odblokowanie w sobie łudzenia się na ciaze i momentalnie @ przychodzi.