Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nitka88 wrote:A co do testow owulacyjnych to przed chwila zrobilam drozszy i w momencie pokazalo 2 jednakowe kreski a dla porownania zrobilam tani test z allegro a tam slaba kreska testowa! Dziewczyny nie sugierujcie sie tymi tanimi bo one nie sa wiarygodne!
Nitka88 lubi tę wiadomość
-
słońce82 wrote:Cześć dziewczyny, jutro idę na bete.http://naforum.zapodaj.net/50711334b098.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 12:26
Natalii00, Ev, Vesper lubią tę wiadomość
-
Słońce82
gratuluję, teraz tylko beta by mieć stu procentową pewność
Nitka88
co do testów owulacyjnych to się z Tobą nie zgodzę, czy to tańsze czy droższe, dla mnie nie ma znaczenia, kupiłam testy na allegro i dzięki tym właśnie testom udało mi się zajść w ciążę i to za pierwszym razem
-
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. W maju odstawiłam tabletki anty i od tego czasu nie stosujemy żadnego zabezpieczenia. Póki co, bezowocnie...Cykle mam regularne, badania OK, wiem, że parę miesięcy to jeszcze żadne starania, ale mimo wszystko zdają się być wiecznością. Może w tym cyklu się udało...
Pozdrawiam wszystkie starające się i trzymam za Was kciuki!olma -
nick nieaktualny
-
olma wrote:Maluutka90 dzięki za miłe słowa
A u Ciebie jak?
Ja mam zdiagnozowane PCO a jak wiadomo przy pco owulacja wystepuje 1 lub 2 razy do roku,Wsumie staramy sie 2 cykl pierwszy tak o poprostu i sie nie udalo, poszlam do gin powiedzialam, jak sie miewa sytuacja i dostalam leki na wywolanie owulacji. pierwszy cykl na wspomagaczach - CLO; monitoring w 14/16/18dc i nic. brak przecherzyka. Od 18 dc. duphaston na wywolanie @ i od nastepnego cyklu podwojna dawka CLO. -
Nie wytrzymałam i zrobiłam test ale oczywiście negatyw. Tak tylko chciałam sprawdzić choć do planowego okresu jeszcze 2 dni wiec i tak jeszcze wcześnie. Ale już się nie nastawiam na nic w tym miesiącu. ;-(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 11:14
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
Ja również, tak jak Kat, nie odzywam się (za co przepraszam, te, które chciałby by żebym coś pisała- ale z tego co widzę nikt się nie upomina ), bo razem z mężem doszliśmy do wniosku, że portal źle na mnie działa. Nakręcam się, niepotrzebnie, wyszukuję objawów (chociaż by to macanie po cyckach w pracy). Nic z tego dobrego nie wychodzi.
Postanowiłam, jak może ktoś zauważył, że będę mierzyć tempkę też przez konkretny okres czasu.
tak, że tego... jestem jak coś, czytam czasami ale ograniczam !katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Ja również, tak jak Kat, nie odzywam się (za co przepraszam, te, które chciałby by żebym coś pisała- ale z tego co widzę nikt się nie upomina ), bo razem z mężem doszliśmy do wniosku, że portal źle na mnie działa. Nakręcam się, niepotrzebnie, wyszukuję objawów (chociaż by to macanie po cyckach w pracy). Nic z tego dobrego nie wychodzi.
Postanowiłam, jak może ktoś zauważył, że będę mierzyć tempkę też przez konkretny okres czasu.
tak, że tego... jestem jak coś, czytam czasami ale ograniczam !
Tzn popieram cie i męza
To jest neistety prawda ze przez te forum czlowiek się nakreca i nagle ma pelno objawów itp mimo ze np ja wczesniej na owu czy na @ nie posiadałam typu mdlosci,gazy,odbijania sie itd a w tamtym cyklu mialam ich tyle jakbym byla w jakiejs zaawansowanej ciaży paranoja jakas !!!!