Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:katsuyoshi testowalam 3 dni temu i nic. a w tym cyklu pozno owu mam wiec ostalo mi tylko czekac
Przecież powinnas dzis chyba dostac? tak wyczytuje według wykresu -
Nie wiem co myslec bo wczoraj jeszcze szyjka była nisko a dziś już jest wysoko. Ale ta temperatura tak skacze wiec nie wiem czy mam w tym cyklu jakies szanse.Nie mam zadnych objawów- bóli piersi ani jajnikow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 15:06
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:Nie wiem co myslec bo wczoraj jeszcze szyjka była nisko a dziś już jest wysoko. Ale ta temperatura tak skacze wiec nie wiem czy mam w tym cyklu jakies szanse.Nie mam zadnych objawów- bóli piersi ani jajnikow.
Nie da sie odpowiedziec na twoje pytanie tylko sugierując się wykresem...
Niestety nikt nie jest w stanie ci na to odpowiedzieć...
W ogóle radziłabym nie kierować się wykresem ani tempką bo są bardzo mylne te wykresy...
Nie które są w ciazy mimo niskej tempki a inni zas mają wysoko i dostają @ wiec nie ma tutaj reguły zauważyłam , kwestia naszych organizmów.
Najlepsze rozwiązanie to czekac do dnia spodziewanej @ jak nie przyjdzie zrobic ewentualnie test lub bete.
Ja w tym cyklu bez stresu,spinania,staran na luzie...
Mam nadzieje że się mi uda takie podejscie miec
A testy hehe dopiero ewentualnie jesli nie dostanę @
Ot mój plan na ten cykl heheWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 16:26
Ev, Vesper lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Nie da sie odpowiedziec na twoje pytanie tylko sugierując się wykresem...
Niestety nikt nie jest w stanie ci na to odpowiedzieć...
W ogóle radziłabym nie kierować się wykresem ani tempką bo są bardzo mylne te wykresy...
Nie które są w ciazy mimo niskej tempki a inni zas mają wysoko i dostają @ wiec nie ma tutaj reguły zauważyłam , kwestia naszych organizmów.
Najlepsze rozwiązanie to czekac do dnia spodziewanej @ jak nie przyjdzie zrobic ewentualnie test lub bete.
Ja w tym cyklu bez stresu,spinania,staran na luzie...
Mam nadzieje że się mi uda takie podejscie miec
A testy hehe dopiero ewentualnie jesli nie dostanę @
Ot mój plan na ten cyk heheponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:Kat- a myślisz ze ta szyjka moglaby cos wskazywać? Czy za chwile znow może być nizej?
Szyjke jak badasz powinnas ją badac przez kilka dni minimum i o tej samej porze gdyż ona moze zmieniac swoje ułozenie .. np rano byc inaczej a wieczorem tez w innej pozycji.
Jednakże dzien a nawet tego samego dnia kiedy powinnas dostac @ szyjka jest nisko,miekka i otwarta idzie to sprawdzic bardzo łatwo i nie da się nie zauważyc tzn poczuc ze jest nisko i otwarta...
Nie włożysz do połowy dwóch palców i juz ją czujesz to wlasnie znak @Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 16:34
-
Hej! Wczoraj odebrałam wyniki LH: 6,30 i FSH: 6,99. Czy to dobry wynik?
Zadałam to pytanie na odpowiednim do tego forum, ale nikt nie odpisał... Może tutaj ktoś będzie wiedział„Cudownie byłoby czasem móc zamienić myśli w rzeczywistość ''
...... Wierzę, że kiedyś się uda...... -
A co do testow owulacyjnych to przed chwila zrobilam drozszy i w momencie pokazalo 2 jednakowe kreski a dla porownania zrobilam tani test z allegro a tam slaba kreska testowa! Dziewczyny nie sugierujcie sie tymi tanimi bo one nie sa wiarygodne!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:26
-
nick nieaktualnyNitka88 wrote:A co do testow owulacyjnych to przed chwila zrobilam drozszy i w momencie pokazalo 2 jednakowe kreski a dla porownania zrobilam tani test z allegro a tam slaba kreska testowa! Dziewczyny nie sugierujcie sie tymi tanimi bo one nie sa wiarygodne!
Wole się kochać wtedy kiedy mam ochote -
nick nieaktualny