Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:Nie wytrzymałam i zrobiłam test ale oczywiście negatyw. Tak tylko chciałam sprawdzić choć do planowego okresu jeszcze 2 dni wiec i tak jeszcze wcześnie. Ale już się nie nastawiam na nic w tym miesiącu. ;-(
Przeciez na test może byc najwyrazniej za wczesnie..
tempka jest u ciebie nadal wysoko wiec nie masz po co sie za wczasu załamywac bo to i tak niestety nie zmieni niczego ..
Jak @ ma przyjsc to i tak przyjdzie nic tego nie zmieni...
A nasze załamywania pogarszaja tylko nas stan ot co.
Wiec glowa do góry zawsze jest nastepny cykl
Warto podejsc do niego z dystansem bo nie potrzebny nam stres. -
katsuyoshi wrote:Czym się martwisz?
Przeciez na test może byc najwyrazniej za wczesnie..
tempka jest u ciebie nadal wysoko wiec nie masz po co sie za wczasu załamywac bo to i tak niestety nie zmieni niczego ..
Jak @ ma przyjsc to i tak przyjdzie nic tego nie zmieni...
A nasze załamywania pogarszaja tylko nas stan ot co.
Wiec glowa do góry zawsze jest nastepny cykl
Warto podejsc do niego z dystansem bo nie potrzebny nam stres.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 13:54
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
Dziewczyny niestety się nie udało, poroniłam w 6tc
Wybeczałam już swoje, czas się wziąć za siebie i działać od nowa.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
agape wrote:Dziewczyny niestety się nie udało, poroniłam w 6tc
Wybeczałam już swoje, czas się wziąć za siebie i działać od nowa.ponad 3 lata starań...
-
Musi dziewczyny, musi.
Tak mi się jeszcze uda, jak i Wam!
Mój mąż mówi, że w tym miesiącu kolejna nasza szansa i chyba ma najwięcej racji, wszystko trzeba przeżyć i starać się od nowa. Musi się udać przecież w końcu każdej z nas.Vesper, Ev, Demeter, Selja lubią tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Zaczarowana917 wrote:Hej! Wczoraj odebrałam wyniki LH: 6,30 i FSH: 6,99. Czy to dobry wynik?
Zadałam to pytanie na odpowiednim do tego forum, ale nikt nie odpisał... Może tutaj ktoś będzie wiedział
Hej, musisz jeszcze podać normy laboratoryjne, żeby ktoś mógł to jakoś zweryfikować. Wstępnie wydaje mi się, że jest ok. Ale też dopiero się ogarniam w temacieSelja lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Agape, tulam mocno! strasznie mi przykro... cieszę się, że masz takiego fajnego wyrozumiałego męża!
ja też ostatnio się nie odzywałam, bo miałam kolorowy zawrót głowy, a do tego odebrałam nie za fajne wyniki z krwi, wskazujące na Hashi, ale to do sprawdzenia. mam też chyba jakieś podrażnienie lub infekcję, więc nie wiem, czy cykl nie będzie przekreślony z tego powodu. W środę mam jeszcze raz lekarza, zobaczymy.
Ściskam Was wszystkie!
Ola_85, Ev, Selja lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Nie odkryję Ameryki, ale chcę Wam powiedzieć, że jaka tak czytam wszystkie historie o problemach, z którymi spotykamy się w trakcie starań o dziecko, to myślę, że cholernie to niesprawiedliwie, że jest wiele niechcianych dzieci, a o te wymarzone i upragnione czasem tak ciężkoolma
-
olma niestety masz rację, zawsze gdy słyszę, że ktoś wyrzucił dziecko do śmietnika, czy chociażby zostawił w oknie życia to się zastanawiam, czemu my które byśmy pół świata oddały na macierzyństwo nie możemy tego zrealizować, a ci, którzy dzieci traktują jak rzecz mają je i nic sobie z tego nie robią...Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Ola_85 wrote:kolejny dzien bolacego brzycha....czuje sie jak bym miala za chwile eksplodowac.Brzuch mnie tak ciagnie ze jestem na nospieponad 3 lata starań...
-
olma wrote:Nie odkryję Ameryki, ale chcę Wam powiedzieć, że jaka tak czytam wszystkie historie o problemach, z którymi spotykamy się w trakcie starań o dziecko, to myślę, że cholernie to niesprawiedliwie, że jest wiele niechcianych dzieci, a o te wymarzone i upragnione czasem tak ciężkoponad 3 lata starań...