Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane z ranka
Piję własnie juz drugą kawe.
I zajadam z syniem czekolade nadziewaną
Jestem już po @ wiec mogę powiedzieć że drugi cykl uważam za otwarty ;P
Sylwiak nie martw się niczym
Ciesze się ze wszystko jest tak jak powinno byc, niech kruszyka rosnie zdrowo
Będziesz dowierzać po czasie spokojnie
Potem będziesz dzidzie widziec jak rosnie i rosnie, jak serduszko bije i jak się w brzuszku rusza wtedy zapewne zakreci ci się łza w oku
Ja pamietam jak w 4 miechu zobaczyłam synka to sie aż popłakałam ze szczescia , nie mogłam się powstrzymać łzy same mi poleciały widząc go na monitorze
Wtedy zdałam sobie sprawe że to prawda , nie złudzenie
Że moje najwieksze i najpiękniejsze marzenie się spełniłoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 09:01
Selja, Ev, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
A ja dzis 2 dzien @ i oczywiście słaba jestem jak nie wiem i obolała ( prawde mowiec juz dawno nie mialam takiego "swpjego" okresu i sie ciesze bo odbieram to za dobry znak ze sie organizm zaczyna ogarniać) ...ale mimo to zamierzam jak najlepiej wykorzystac ten dzien
Śniło mi sie dziś ze urodziłam synka ... Piękny sen.
-
palma wrote:ja mam od 3 dni tem 37.0, czasami boli mnie brzuch i piersi, dzis mam wesele i oczywiscie dylemat czy pic alkohol ;( bo objawy gdzieś tam daj nadzieje
jak myslicie?
Hmmm no ja bym na twoim miejscu na pewno ograniczyła
Baw sie dobrze !palma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypalma wrote:za 3-4 dni
Ev ja tam nic nie widze mimo ze wpatrywałam się jak głupia
Nie wiem czemu ty widzisz cos...moze to kwestia ekranu?
Tak czy siak ... Słońce jutro powinna dostać @
Wiec jutro w takim razie powinna powtórzyć testWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 12:53
-
nick nieaktualnypalma wrote:katsuyoshi nie robilam bo w sumie nie myslalam o tym nawet bo bylam tak zabiegana. Cóz i tak nie wierze zeby sie udalo wiec ogranicze alko. Moj orgnizm jak co miesiac bawi się ze mna ;p
Z taką tempką
Ja jednak proponuje ci zrobic tescik przed tym piciem.
Dla siebie i dla bezpieczeństwa jakby cos fasolki bo chociaz bedziesz wiedziała ze bezpieczne jest to co bedziesz robic.palma, Ev lubią tę wiadomość