Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane z ranka
Piję własnie juz drugą kawe.
I zajadam z syniem czekolade nadziewaną
Jestem już po @ wiec mogę powiedzieć że drugi cykl uważam za otwarty ;P
Sylwiak nie martw się niczym
Ciesze się ze wszystko jest tak jak powinno byc, niech kruszyka rosnie zdrowo
Będziesz dowierzać po czasie spokojnie
Potem będziesz dzidzie widziec jak rosnie i rosnie, jak serduszko bije i jak się w brzuszku rusza wtedy zapewne zakreci ci się łza w oku
Ja pamietam jak w 4 miechu zobaczyłam synka to sie aż popłakałam ze szczescia , nie mogłam się powstrzymać łzy same mi poleciały widząc go na monitorze
Wtedy zdałam sobie sprawe że to prawda , nie złudzenie
Że moje najwieksze i najpiękniejsze marzenie się spełniłoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 09:01
Selja, Ev, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
A ja dzis 2 dzien @ i oczywiście słaba jestem jak nie wiem i obolała ( prawde mowiec juz dawno nie mialam takiego "swpjego" okresu i sie ciesze bo odbieram to za dobry znak ze sie organizm zaczyna ogarniać ) ...ale mimo to zamierzam jak najlepiej wykorzystac ten dzien
Śniło mi sie dziś ze urodziłam synka ... Piękny sen . -
palma wrote:ja mam od 3 dni tem 37.0, czasami boli mnie brzuch i piersi, dzis mam wesele i oczywiscie dylemat czy pic alkohol ;( bo objawy gdzieś tam daj nadzieje
jak myslicie?
Hmmm no ja bym na twoim miejscu na pewno ograniczyła
Baw sie dobrze !palma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypalma wrote:za 3-4 dni
Ev ja tam nic nie widze mimo ze wpatrywałam się jak głupia
Nie wiem czemu ty widzisz cos...moze to kwestia ekranu?
Tak czy siak ... Słońce jutro powinna dostać @
Wiec jutro w takim razie powinna powtórzyć testWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 12:53
-
nick nieaktualnypalma wrote:katsuyoshi nie robilam bo w sumie nie myslalam o tym nawet bo bylam tak zabiegana. Cóz i tak nie wierze zeby sie udalo wiec ogranicze alko. Moj orgnizm jak co miesiac bawi się ze mna ;p
Z taką tempką
Ja jednak proponuje ci zrobic tescik przed tym piciem.
Dla siebie i dla bezpieczeństwa jakby cos fasolki bo chociaz bedziesz wiedziała ze bezpieczne jest to co bedziesz robic.palma, Ev lubią tę wiadomość