Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:Hej dziewczyny. Wiecie może jaka powinna być szyjka w pierwszych dniach ciąży? Czy rozni się od tej jaka powinna być przed okresem? Czy dopiero w późniejszych tygodniach się zmienia? Patrze na wykresy ciążowe ale roznie to bywa. Raczej powinna być twarda i zamknieta ale nie wiem czy nisko czy wysoko polozona?
Tak wiec :
W ciaży jest wysoko,twarda i zamknięta
Zaś na @ jest nisko,miękka i otwartaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 16:38
Vesper lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Tak wiec :
W ciaży jest wysoko,twarda i zamknięta
Zaś na @ jest nisko,miękka i otwartaponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
Ev wrote:Co tam dziewczyny słychać ?
Jak popołudnie ?ponad 3 lata starań...
-
już w piżamce i wykapana. Jeszcze czekam na meza i będziemy jesc obiadokolacje bo o tej porze to już kolacja bardziej.
Ev lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
Ev wrote:Dziewczyny stwierdziłam ze bez sensu isc na te bete ... na pewno to nie ciąża i mam nadzieje ze za dzień dwa przyjdzie @ ...ponad 3 lata starań...
-
zuzanna wrote:Ev- a Ty zawsze masz takie długie cykle? Może to jednak ciaza, tylko nic nie czujesz jeszcze?
No ostatnio miałam 30 dniowe . A dzis jest juz 35 dc ;/ ... pobolewa mnie czasem jak na @ , mam huśtawkę nastrojów, lekkie mdłości itd.
Jak by tempka tak nie spadła to bym miała nadzieje ... ale w takiej sytuacji to nie ma szans . -
nick nieaktualnyEv wrote:No ostatnio miałam 30 dniowe . A dzis jest juz 35 dc ;/ ... pobolewa mnie czasem jak na @ , mam huśtawkę nastrojów, lekkie mdłości itd.
Jak by tempka tak nie spadła to bym miała nadzieje ... ale w takiej sytuacji to nie ma szans .
Tempka to nie wszystko
Nie raz widziałam wykresy z niską tempka zakończone zielonosciąEv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_85 wrote:Kiedy mogę zrobić test ciążowy jeśli moje cykle są nie regularne ?
Chociaż dziewczyny robia kilka dni przed @ wtedy jak jest ciaża ukazuje im się cień cienia lub jasna kreseczka a w dniu @ kreska ta jest juz bardzo widoczna.
Test powinno sie tak robić lecz jesli jestes mniej cierpliwa to możesz próbować tak od 10 dnia po owu najlepiej chociaz nie spodziewaj sie cudów bo to róznie bywa .
Nie którym juz nawet dnia 8 pokazuje się cien cienia innym dopiero dnia 14 także kwestia hcg
Jednakże nie ma co rezygnować jesli test wyjdzie ujemny gdyz moze byc na niego za wczesnie i warto zawsze zrobic mimo wszystko w dniu @
No to chyba wyjasniłam dosyc dobrze
Tak w ogóle przepraszam ze ostatnie dni malo sie udzielam ale jak wiecie jestem w trakcie @ w sumie juz prawie końcówka ale też powodem jest to że im wiecej tutaj siedze tym bardziej mysle o ciazy itp a obiecałam sobie ze postaram sie w tym cyklu nie nakrecac się czytaniem tutaj ,objawami które uroił mój organizm z nadzieją ze w tym cyklu takiego numeru mi nie odstawi, chcę podejsc na luzie a wiem ze jak będe za czesto tutaj siedziec to bede za bardzo myslec o ciazy jak o tym czy zaszlam czy też nie.
Dobranoc wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 22:20
Ev, Bobitta lubią tę wiadomość
-
zuzanna wrote:Hej dziewczyny. Wiecie może jaka powinna być szyjka w pierwszych dniach ciąży? Czy rozni się od tej jaka powinna być przed okresem? Czy dopiero w późniejszych tygodniach się zmienia? Patrze na wykresy ciążowe ale roznie to bywa. Raczej powinna być twarda i zamknieta ale nie wiem czy nisko czy wysoko polozona?
normalnie powinno być tak:
-na okres: nisko/otwarta
-ciąża: wysoko/zamknięta
(przy tyłozgięciu różni się tylko wysokością)Vesper lubi tę wiadomość
Bobitta