Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny prosze módlcie sie prosze !!!
Miałam tescik z temtego cyklu z funciaka...
Zrobiłam go dzisiaj nie zbyt nocnego moczu bo z 3 godzinnego snu tylko
Ale pokazał mi sie ten cien cienia !!! Widoczny gołym okiem i teraz bardzo się boje czy to nie fikcja
Myslicie ze powinnam kupić dzisiaj test z normalnego sklepu i zrobic go dzisiaj czy lepiej jutro rano?
Jejciu Boże błagam aby to była prawda !!! Piękny prezent urodzinowy dla mojego ukochanego bym miała Bo ma 6.11 urodziny .
Po ryczałam się
Prosze żeby to była prawda !Selja, Vesper, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
U mnie spór zarzegnany, w najprzyjemniejszy ze sposobów więc i u Ciebie malutka będzie dobrze
Kąt super,leć po jeszcze jeden test. Po cichu gratuluję :*katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualnyagape wrote:U mnie spór zarzegnany, w najprzyjemniejszy ze sposobów więc i u Ciebie malutka będzie dobrze
Kąt super,leć po jeszcze jeden test. Po cichu gratuluję :*
Modle się by to była prawda .
No no prosze czyżby namiętny wieczór?
Mąż przeprosił czy jednak odpusciłaś ty ? -
Mocnooo trzymam kciuki, musi się udać
Mąż, mąż ładnie przepraszałkatsuyoshi lubi tę wiadomość
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualnyagape wrote:Mocnooo trzymam kciuki, musi się udać
Mąż, mąż ładnie przepraszał
I dobrze niech ma troche pokory skoro nabroił
Pewnie czekał aż ty zrobisz pierwsza ruch
Jak ja z moim sie po kłóce i zawsze on winny to nie umie wytrzymac pół dnia nie gadając ze mną
Jak myslisz powinnam dzis kupic normalny test w sklepie i dziś go zrobic czy lepiej jutro rano?
A moze lepiej jak kupie ten elektryczny? Fakt tanie u mnie nie są ale słyszałam że są o wiele lepsze i ich czułosc także.
Sama nie wiem co mam zrobic...
Palma póki co nie dziękuje
A do tego czuje się chora katar i kaszel co jakis czas i jakos tak czuje się nie wyraznie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 10:01
-
Czekał,czekał,ale jak zobaczył,ze się położyłam do łóżka bez słowa to nie wytrzymał
Ja na Twoim miejscu zrobiła bym jutro rano zwykły test raz jeszczekatsuyoshi lubi tę wiadomość
PCO
wysoka prolaktyna
nick nieaktualnyagape wrote:Czekał,czekał,ale jak zobaczył,ze się położyłam do łóżka bez słowa to nie wytrzymał
Ja na Twoim miejscu zrobiła bym jutro rano zwykły test raz jeszcze
I bardzo dobrze może nauczy sie też przepraszac
Chyba tak zrobie, zobacze jeszcze.
Bo pierwszy raz w życiu mam cień
Mojemu i tak nic nie powiem bo jesli się okaże że to prawda chciałabym mu powiedzieć w jego urodzinki -
On umie przepraszać,tylko zawsze go długo schodzi.
Masę dziewczyn miało na forum cień cienia zakończony porodem piękny prezent będziekatsuyoshi lubi tę wiadomość
PCO
wysoka prolaktyna
nick nieaktualnyagape wrote:On umie przepraszać,tylko zawsze go długo schodzi.
Masę dziewczyn miało na forum cień cienia zakończony porodem piękny prezent będzie
Tylko czy jakby co ja wytrzymam tyle dni nic mu nie mówiąc oto jest pytanie hehe
Bo on ma urodzinki 6 listopada ;p -
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Kat, trzymam kciuki masz jakieś objawy?
W sumie sama nie wiem bo tak nie zwracam na nic uwagi ale fakt cyce mam jakby cieżke w sumie to tyle
No i uczucie jakbym byłą chora,mam lekki katar a w nocy lekki kaszel dzis w ciagu dnia tez troszke i czuje sie tak jakbym była wlasnie chora.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 10:40
-
Ja od tygodnia mam pokręcone sny, tyle sie w nich dzieje, jak sie obudzę jestem w stanie sobie przypomnieć nawet kilka wątków, hitem dzisiejszej nocy było, że koleżanka urodziła kota...najpierw jakby było to dziecko a pozniej taki mały kotek...śniło mi się jeszcze, że mierzyłam sobie temperature w toalecie publicznej haha masakra
katsuyoshi, Demeter, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolla. wrote:ale odczuwasz jakiś ból?
Nie
Noga mi dretwieje prawa ale to juz od kilku dni bo ja zawsze tak mam na @ lub na ciaże to chyba wina jakiegos czynnika który wzrasta mi na @ powoduje te dretwienie nogi.
No i czuje się chora jak wyzej napisałam.
Dlatego zastanawiam sie nad tym elektrycznym testem fakt kosztuje 10funi wiec sama nie wiem czy lepiej czekac do jutra i kupic w sklepie normalny test (nie w funciaku) i jutro z rana zrobic najpierw taki a potem ewentualnie elektryczny jakby np byla nadal ta slaba kreseczka...
W końcu za 2 dni powinnam dostac @ -
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Ja od tygodnia mam pokręcone sny, tyle sie w nich dzieje, jak sie obudzę jestem w stanie sobie przypomnieć nawet kilka wątków, hitem dzisiejszej nocy było, że koleżanka urodziła kota...najpierw jakby było to dziecko a pozniej taki mały kotek...śniło mi się jeszcze, że mierzyłam sobie temperature w toalecie publicznej haha masakra
Ja miałam własnie dziwne,pokrecone i jakies chore sny w tamtym cyklu staran jak się nakrecałam i cały czas myslałam o ciaży.. w tym jak poszłam na luz to nie było takich sytuacji -
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Kat, ja bym kupiła dwa jeden dziś drugi jutro rano Ja sie nie moge odwazyc na test...
A ile dni jesteś po owu???
Ja nie wiem co mnie dziś tak podkusiło na test ...poszłam do wc i siknełam nie mam pojęcia dlaczego to zrobiłam a po nie całej minucie kiedy cały paseczek przeleciał ukazał sie cien i jest na tyle wyrazny ze widac go bez problemu nie trzeba sie przyglądac ani nic, bałam sie ze zniknie ale mineła juz druga godzina a nadal jest
Wiec sie modle aby była to prawda
A test miałam robic dopiero po terminie @ czyli najwczesniej za 3 dni, nie mam pojecia co mna kierowało dziś cieżko jest mi to wyjasnicKarolla. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Kat, musze abonament wykupić a po ovu jestem 8 dzień do @ jeszcze około 6 dni.
Na pewno Twój test w takim razie się nie myli, ja Ci już gratuluję :*
No to jeszcze nie rób troche wczesnie jak na moje... ja jestem dziś 12 dzien po owulacji.
Własnie badałam szyjke
Badam ją od kilku dni rano o tej samej godzinie ...
Bardzo długo po owulacji miałam nisko miękką i bardzo otwartą.
Nie szkoda ci kasy na abonament?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 10:56