Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kobietki. Ale piekna pogoda dzisiaj. Trzeba ten dzień spozytkowac dobrze. Dniowka zaliczona w pracy a teraz w domu ogarniecie wszystkiego. Kat tak się ciesze ale z gratulacjami poczekam do oficjalnej wiadomości żeby nie zapeszać. Daj znac czy zrobilas ten test dzisiaj. Ja bym pewnie nie wytrzymała do jutra znając zycie. U mnie pewnie znow będzie lipa bo jakas tempka taka niska , dziś dopiero troszkę wzrosła ale nadzieji sobie nie robie. Zreszta to jeszcze wcześnie i tak.ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnyU mnie brzydka pogoda pada..
Dziewczyny nie wytrzymałam !!!
Musiałam kupic test i kupiłam tylko elektryczny...na szczescie 2 pak...
A oto rezultat z popołudniowego rozcieńczonego moczu !
http://zapodaj.net/b503e45d0ef08.jpg.html
Sanderrra:), palma, Vesper, Selja, malika89, Evanlyn, agape, Meg0809 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:U mnie brzydka pogoda pada..
Dziewczyny nie wytrzymałam !!!
Musiałam kupic test i kupiłam tylko elektryczny...na szczescie 2 pak...
A oto rezultat z popołudniowego rozcieńczonego moczu !
http://zapodaj.net/b503e45d0ef08.jpg.html
TO CZAS POGRATULOWAC
WG witam Was:)katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Hurra ! KAT, wspaniale, bardzo się cieszę! suwaczek też na swoim miejscu! no to czas start, teraz odliczamy do spotkania małej kruszynki
katsuyoshi lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien Dobry kochane
Wczoraj taka cisza tutaj zapadła ze ho ho ...
Jak minął wam wczorajszy wieczór?
Jaka noc?
Ja nie spie z synkiem od 5 rana ale jestem wyspana bo sie połozyłam o 22 i przespalismy cała noc
Teraz pije kawusie hihi i zastanawiam sie czy teraz tez za jakis czas bede miala odtrącenie od kawy przez organizm czy tym razem bedzie to cos innego ;p
Moja mamusia bardzo sie ucieszyła w końu bedzie to jej 7 wnuk
Nadal nie dociera to do mnie ale to kwestia dni
Jakie plany na dzisiaj?
Jaki obiadek?
Mój chce dzisiaj zjesc pomidorówke wiec zrobieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 06:55
Vesper lubi tę wiadomość
-
A u mnie wieczór spoko, usnęłam jak dziecko. Za to ranek nie bardzo owf wyznaczył mi owulacje na 16 dc i myślę czy progestron mógł mi zatrzymać przez to owu, a tak idealnie się wstrzelilismy w serduszkowanie z tym ze tabletkę wzięłam późno bo ok 22
katsuyoshi lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma wrote:A u mnie wieczór spoko, usnęłam jak dziecko. Za to ranek nie bardzo owf wyznaczył mi owulacje na 16 dc i myślę czy progestron mógł mi zatrzymać przez to owu, a tak idealnie się wstrzelilismy w serduszkowanie z tym ze tabletkę wzięłam późno bo ok 22
Pięknie serduszkowaliscie przed jak i w trakcie owulacji
Teraz tylko czekać
Spójrz na mój wykres ja nie serduszkowałam codziennie 2 dni przed owu i w trakcie niej a mimo to się udało
Także spokojnie teraz pozostaje Ci czekać na finał
Mi tez owu w tym cyklu owu przestawiło o jeden dzien terminWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 07:29
-
katsuyoshi wrote:Kochana zajrzałam na twój wykresik i nie rozumiem czym się zamartwiasz..
Pięknie serduszkowaliscie przed jak i w trakcie owulacji
Teraz tylko czekać
Spójrz na mój wykres ja nie serduszkowałam codziennie 2 dni przed owu i w trakcie niej a mimo to się udało
Także spokojnie teraz pozostaje Ci czekać na finał
Mi tez owu w tym cyklu owu przestawiło o jeden dzien termin
ok uspokoiłam się dziękujękatsuyoshi lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymissy83 wrote:Katsuyoshi - weszłam , odwiedziłam forum... i wow...gratulacje udało Ci się
Dziękuje
No ale pewnie zimno u mnie, jeszcze nie wychodziłam.
Synek zasnął wiec sie połozyłam i tak leze sobie.
Potem chce isc na miasto kupic makaron do zupki no i zaopatrzyc się w witaminki jak np folic
Co do zwierząt mam od jakiegos czasu Gerbil-ków parke czyli myszoskoczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 09:05