Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam.
Evanlyn, zazdroszcze tego optymizmu, który bije od Ciebie...
Ja już z dnia na dzien trace nadzieje, cala sie trzese z nerw Wiem, ze powinnam zmienic podejscie, ale co jesli ciezko je zmienic? Ech, jak już zaczynaja bolec piersi to oznacza tylko jedno - @, niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 11:03
-
Karolla. wrote:Witam.
Evanlyn, zazdroszcze tego optymizmu, który bije od Ciebie...
Ja już z dnia na dzien trace nadzieje, cala sie trzese z nerw Wiem, ze powinnam zmienic podejscie, ale co jesli ciezko je zmienic? Ech, jak już zaczynaja bolec piersi to oznacza tylko jedno - @, niestety
Teraz jestem pełna nadziei to mój pierwszy porządny cykl to pewnie dlatego Karolla możesz mi przypomnieć który to Twój cykl?
-
nick nieaktualnyDemeter wrote:Bobitta wspaniałe wieści!!! Gratuluje!
Już mamy dwie zaciążone:)
Jak wy to robicie dziewczyny:) Dajcie no przepis:)
Jesteście dla nas nadzieją...bo jak mówią ona umiera ostatnia...
Przepis hihi jakby on był ale mysle ze wylozowalismy w tym cyklu i tak wyszło
Tak też o dzisiejszej wiesci tak się ucieszyłam że nasza Bobitta zaciążyłaBobitta lubi tę wiadomość
-
Demeter wrote:Bobitta wspaniałe wieści!!! Gratuluje!
Już mamy dwie zaciążone:)
Jak wy to robicie dziewczyny:) Dajcie no przepis:)
Jesteście dla nas nadzieją...bo jak mówią ona umiera ostatnia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 12:54
katsuyoshi lubi tę wiadomość
Bobitta
-
Czyli wyluzowanie u was zadziałało. U mnie to już nie działa. Wiesz cie mi, po półtora roku człowiek już sam odpuszcza i nawet sam nie wie kiedy, bo po prostu przyzwyczaja się do tego, że i tak z tego nic nie wyjdzie...
katsuyoshi lubi tę wiadomość
Demeter -
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Kobitki, gdzieś czytałam ale nie pamiętam gdzie że na zagnieżdżenie się je ananasa kiedy mam zacząć go jeść? po owulacji?
Tak najlepiej od dnia owulacji mysle a po za tym to owoc wiec wiadomo nie zaszkodzi napewno
Ola skoro wczoraj miałas + a dzis miałabys już - tzn ze dzis owulacja
Z tego co się orientuje to + oznacza ze w ciagu 12-36 godz ma wystapic owulacja jakos tak wiec jesli np: dzis test byłby pozytywny czyli + i jutro byłby - tzn ze tego dnia masz owulacje a jak byloby dzis + i jutro + tzn ze owulka jest dnia trzeciegoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 12:44
-
Ola dzisiaj wieczorem zrobię test i Ci powiem bo wczoraj miałam tą mętną drugą kreskę a teoretycznie ovu jutro, chociaż dzisiaj mam jakieś dziwne objawy - ten jajnik i w ogóle podbrzusze jakby jakieś "ciężkie" heh nie wiem jak to opisać... twarde takie i ciągle go czuje
-
katsuyoshi wrote:Juz byl kiedys o tym temat ze niby jedza tez wlasnie ananasa bo niby pomaga cos tam.
Tak najlepiej od dnia owulacji mysle a po za tym to owoc wiec wiadomo nie zaszkodzi napewno
Ola skoro wczoraj miałas + a dzis miałabys już - tzn ze dzis owulacja
Z tego co się orientuje to + oznacza ze w ciagu 12-36 godz ma wystapic owulacja jakos tak wiec jesli np: dzis test byłby pozytywny czyli + i jutro byłby - tzn ze tego dnia masz owulacje a jak byloby dzis + i jutro + tzn ze owulka jest dnia trzeciego
O to chodzi Kat że ja nie cierpię ananasa ale czego się nie robi dla przyszłego dzidziusiakatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Popierdzieliłam dziś szefa hahaha zadzwoniłam i powiedziałam, że nie przyjdę, bo nie. Dopytywał się czy wszystko ok, ale uratowała mnie chrypa i stwierdził, że chyba rozumie (zdziwi się - ale powiem mu dopiero jak będę musiała). Teraz się zastanawiam jak tą wiadomość przekazać mężowi jak wróci z pracy... Jakieś pomysły ?
katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Popierdzieliłam dziś szefa hahaha zadzwoniłam i powiedziałam, że nie przyjdę, bo nie. Dopytywał się czy wszystko ok, ale uratowała mnie chrypa i stwierdził, że chyba rozumie (zdziwi się - ale powiem mu dopiero jak będę musiała). Teraz się zastanawiam jak tą wiadomość przekazać mężowi jak wróci z pracy... Jakieś pomysły ?
Ja mam pomysł taki nie typowy ale może się spodoba
tak wiec:
Idz do sklepu i kup najtańsze jakies materiałowe buciki dla niemowlaka najmniejsze jakie tam mają xD
Kiedy mąz wróci z pracy.
Udawaj że idzisz nałożyc mu obiad...
Na talerzu połóż te buciki i przykryj jakąs pokryweczką która nie jest przezroczysta...
Połóż to przed nim na stole
I niech sobie uniesie pokryweczke hihi
Myśle że bedzie pod wrażeniem
O samej wiesci że zostanie tatusiem nie wspomneWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 13:02
Evanlyn, palma, Bobitta lubią tę wiadomość
-
Bobitta wrote:Popierdzieliłam dziś szefa hahaha zadzwoniłam i powiedziałam, że nie przyjdę, bo nie. Dopytywał się czy wszystko ok, ale uratowała mnie chrypa i stwierdził, że chyba rozumie (zdziwi się - ale powiem mu dopiero jak będę musiała). Teraz się zastanawiam jak tą wiadomość przekazać mężowi jak wróci z pracy... Jakieś pomysły ?
Ja chyba zrobię tak, trochę oklepane ale mieszkam z teściami więc żadne BUM nie wchodzi w grę kupię takie malutkie buciki, włożę do ładnego pudełeczka i do tego dołączę pozytywny test ciążowy chciałam zamiast bucików śpioszki z napisem "kocham mojego tatusia" ale nie wiem gdzie kupić przez allegro nie mogę bo mamy z M wspólne konto i zobaczykatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Ja mam pomysł taki nie typowy ale może się spodoba
tak wiec:
Idz do sklepu i kup najtańsze jakies materiałowe buciki dla niemowlaka najmniejsze jakie tam mają xD
Kiedy mąz wróci z pracy.
Udawaj że idzisz nałożyc mu obiad...
Na talerzu połóż te buciki i przykryj jakąs pokryweczką która nie jest przezroczysta...
Połóż to przed nim na stole
I niech sobie uniesie pokryweczke hihi
Myśle że bedzie pod wrażeniem
O samej wiesci że zostanie tatusiem nie wspomne
Wow katsuyoshi jestem pod wrażeniem tego pomysłu nie wpadłabym na tokatsuyoshi lubi tę wiadomość