Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czas na kawusie. Obiad wstawiony- czekam na meza az z pracy wroci. Kto pije kawke ze mna?
Tez sobie mysle jak oznajmiłabym mojemu jakbym była w ciąży- bylaby to wyjatkowa informacja. Ale mysle ze tez byłoby to jakies pudelko itest w srodku czy cos takiego albo ten talerz z przykryciem to tez dobry pomysl...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 14:01
katsuyoshi lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Ja chetnie ale jak obiore ziemniaczki
Bo własnie to robie...
Dzisiaj mam sosik z pieczarkamiponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualny
-
Ja się zastanawiam nad kilkoma opcjami oznajmienia- może mi doradzicie?
1 Zapytam go, czy pamięta nasze drugie spotkanie przedmałżeńskie, na którym kobieta opowiadała jak powiedziała mężowi że jest w ciąży, a on na to: "Jak to ?" Jeśli odpowie że pamięta, to poproszę, żeby był bardziej elokwentny.
2 Zbliża się nasza kolejna rocznica poznania (już naprawdę tylko kilka dni) może poczekać i dać mu prezent na tę okazję ?
3 kupie sobie koszulkę z napisem: "Zgadnij kotku co mam w środku?"
4 rano na śniadanie zrobię jajko sadzone i bekon i położę tak: https://www.google.pl/search?q=jajko+i+bekon+ci%C4%85%C5%BCa&es_sm=122&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIytbf9ajgyAIVqfRyCh3EtQzy#imgrc=eeqr1Dm2btyEVM%3A
A może wszystko na raz?katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Ja się zastanawiam nad kilkoma opcjami oznajmienia- może mi doradzicie?
1 Zapytam go, czy pamięta nasze drugie spotkanie przedmałżeńskie, na którym kobieta opowiadała jak powiedziała mężowi że jest w ciąży, a on na to: "Jak to ?" Jeśli odpowie że pamięta, to poproszę, żeby był bardziej elokwentny.
2 Zbliża się nasza kolejna rocznica poznania (już naprawdę tylko kilka dni) może poczekać i dać mu prezent na tę okazję ?
4 rano na śniadanie zrobię jajko sadzone i bekon i położę tak: https://www.google.pl/search?q=jajko+i+bekon+ci%C4%85%C5%BCa&es_sm=122&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIytbf9ajgyAIVqfRyCh3EtQzy#imgrc=eeqr1Dm2btyEVM%3A
A może wszystko na raz?
Nie wiem które bym wybrała
Wytrzymałabys nie mówiąc mu nic dzisiaj?
Ja bym nie wytrzymała ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:No no dawno mnie tu nie bylo.
Gratulacje do nowo zaciążonych :*
Wy juz chyba na lipiec czy ktoras jeszcze na koniec czerwca sie zalapala?
Ja juz na 2 lipca hihi
Ale wiadomo różnie to bywa zalezy kiedy dzidzia bedzie chciała wyjscKourtney, Bobitta lubią tę wiadomość
-
Boże drogi! Bobitta gratuluję!!!!!!!!!!!!!!! strasznie się cieszę!
katsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Ja się zastanawiam nad kilkoma opcjami oznajmienia- może mi doradzicie?
A może wszystko na raz?
A tak serio to chyba bym nie wytrzymalakatsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi a Tobie wiedziałam, że kolejny test potwierdzi, to co najpiękniejsze!
Bardzo się cieszę dziewczyny Waszym szczęściemkatsuyoshi lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualnyagape wrote:katsuyoshi a Tobie wiedziałam, że kolejny test potwierdzi, to co najpiękniejsze!
Bardzo się cieszę dziewczyny Waszym szczęściem
Ja tez czulam tak ale jednak byl tylko cien a ja mialam to pierwszy raz w zyciu i wolalam się upewnic tym drozszym testem a te 2 dni to czysta formalnosc juz byla