Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Meg0809 wrote:Ja też czuje się do bani. Cykl stracony bo brak ovu a teraz jeszcze spóźnia się @ i nie mogę zacząć kolejnego cyklu i umówić się na kolejny monitoring
zła już jestem na to wszystko.
.
Meg0809 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie wiem czy ktoś tu jeszcze siedzi o tej godzinie
ale ja zamiast się cieszyć to mam spieprzony wieczor:( rycze jak głupia - nic nie potrafię sama zrobić ;( debilna deklaracja vatowska i na dodatek nikt nie chce mi pomóc a wiem że potrafią co poniektóre osoby, bo same to robiły tydzien temu
mam doła jak z tąd do jądra ziemii
katsuyoshi lubi tę wiadomość
Bobitta
-
Meg0809 wrote:Czasem myślę, że to test na moją cierpliwość , ale już po takim czasie zaczynam nie mieć siły.
Ja mysle identycznie ! ... ehhh najgorsze jest to ze nie pozostaje mi nic tylko modlic sie i brac tone lekow dziennie ;(Meg0809, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
Bobitta wrote:nie wiem czy ktoś tu jeszcze siedzi o tej godzinie
ale ja zamiast się cieszyć to mam spieprzony wieczor:( rycze jak głupia - nic nie potrafię sama zrobić ;( debilna deklaracja vatowska i na dodatek nikt nie chce mi pomóc a wiem że potrafią co poniektóre osoby, bo same to robiły tydzien temu
Mychaspokojnie
! Pomysl o tej malej fasoleczce tworzacej siew Tobie
Ona na pewno nie chciala bym zeby mama plakala i byla smutna ...
.
-
nick nieaktualnyEv wrote:Ja mysle identycznie ! ... ehhh najgorsze jest to ze nie pozostaje mi nic tylko modlic sie i brac tone lekow dziennie ;(
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:nie wiem czy ktoś tu jeszcze siedzi o tej godzinie
Ej ale sie nie smutaj tylko ciesz się fasolką
Ev tule
Meg Dziękuje :*Meg0809, Ev lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Dziewczyny a co tu takie dolujace humory? Nie smutajcie. Na nic nie jest za późno
No własnie nie wiem jakoś tak zrobił sie nam tutaj kącik smutków ...
A ja nie wiem co napisać...przykro mi że nie które z was przechodzą pewne rzeczy itp
Chciałabym bardzo jakoś was pocieszyć.Meg0809, Vesper lubią tę wiadomość
-
Meg0809 wrote:Dokładnie nic innego Nam nie pozostało, ja miałam zacząć brać inofolic lub inofrom ale nie mogę bo nie dostałam @ i wszystko znowu się opóźnia i kolejne miesiące przesuwa się mój zabieg hsg.
Ja sie nie wypowiadam ile ja lekow dziennie przyjmuje ( z reszta zobacz sobie na moj wykres ^^ ) ... niektore biore 2 razy dziennie ... . -
nick nieaktualny
-
Meg0809 wrote:Te wykresy to jakiś banał
pokazuje , że miałam owulacje choć jej nie miałam.
tempkę mógł ci podwyższyć antybiotyk albo inne leki. dostałaś coś na wywołanie @? czy czekasz aż sam przyjdzie?
edit:
inna sprawa, że mierzysz tempkę w różnych godzinach, wiec wykres może Ci skakać. jeśli chcesz się na tym opierać, wybierz jedną godzinę i pilnuj zasad pomiaru. szczegóły odnośnie pomiaru znajdziesz w pytaniach i odpowiedziach.
mogłaś mieć późniejszą ovulkę, jeśli nie byłaś w okolicach 21 dc na usg, to nie masz pewności, że tak nie było(o ile wiem Malika miała też późniejszą ovu w zeszłym cyklu).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 00:50
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Bobitta wrote:nie wiem czy ktoś tu jeszcze siedzi o tej godzinie
przytulam, Bobitta
też dzisiaj tak miałam (i to bez ciąży), że cała moja praca wydała mi się jakąś absurdalną abstrakcją
na pewno dasz sobie z tym radę!
kochane zaciążone, to, że mamy swoje smutki, wynikające z braku ciąży i innych życiowych zdarzeń, nie oznacza, że mniej cieszymy się z Waszych radości. w jednym i w drugim przypadku, jak widać, hormony dają się nam we znaki
ja padłam po obiedzie i teraz nie usnę zbyt szybko
@ przybywaj!Selja lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyVesper wrote:Meg, ovu masz wyznaczoną warunkowo, więc to tak nie do końca. poza tym znam przypadek na forum, kiedy niby cykl był bezowulacyjny, a skończył się ciążą
tempkę mógł ci podwyższyć antybiotyk albo inne leki. dostałaś coś na wywołanie @? czy czekasz aż sam przyjdzie?
edit:
inna sprawa, że mierzysz tempkę w różnych godzinach, wiec wykres może Ci skakać. jeśli chcesz się na tym opierać, wybierz jedną godzinę i pilnuj zasad pomiaru. szczegóły odnośnie pomiaru znajdziesz w pytaniach i odpowiedziach.
mogłaś mieć późniejszą ovulkę, jeśli nie byłaś w okolicach 21 dc na usg, to nie masz pewności, że tak nie było(o ile wiem Malika miała też późniejszą ovu w zeszłym cyklu).
Popieram ja tez wlasnie kilka dni temu widzialam wykres który byl bezowulacyjny zakonczony fasolką i niby jak to mozliwe???
A Jednak zycie potrafi nas zaskoczyc takze Meg nie badz taka pewna ze owu niemialas lub ze ciazy nie ma.
Na twoim miejscu nie bralabym nic na wywolanie @ bo jesli to ciaza to sama sobie zaszkodzic mozesz.Vesper, Meg0809 lubią tę wiadomość