X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • Ev Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane <3

Nie pisze do Was bo nawet nie mam co ... czuje sie taka hmmm przygnebiona i zrezygnowana... fatalnie.

Co u WAS ? <3

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czuje się do bani. Cykl stracony bo brak ovu a teraz jeszcze spóźnia się @ i nie mogę zacząć kolejnego cyklu i umówić się na kolejny monitoring :( zła już jestem na to wszystko.

Ev lubi tę wiadomość

• Ev Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg0809 wrote:
    Ja też czuje się do bani. Cykl stracony bo brak ovu a teraz jeszcze spóźnia się @ i nie mogę zacząć kolejnego cyklu i umówić się na kolejny monitoring :( zła już jestem na to wszystko.
    Wiem co czujesz ... :( . <3

Meg0809 lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem myślę, że to test na moją cierpliwość , ale już po takim czasie zaczynam nie mieć siły.

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy ktoś tu jeszcze siedzi o tej godzinie :( ale ja zamiast się cieszyć to mam spieprzony wieczor:( rycze jak głupia - nic nie potrafię sama zrobić ;( debilna deklaracja vatowska i na dodatek nikt nie chce mi pomóc a wiem że potrafią co poniektóre osoby, bo same to robiły tydzien temu :( mam doła jak z tąd do jądra ziemii

katsuyoshi lubi tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg0809 wrote:
    Czasem myślę, że to test na moją cierpliwość , ale już po takim czasie zaczynam nie mieć siły.

Ja mysle identycznie ! ... ehhh najgorsze jest to ze nie pozostaje mi nic tylko modlic sie i brac tone lekow dziennie ;(

Meg0809, katsuyoshi lubią tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    nie wiem czy ktoś tu jeszcze siedzi o tej godzinie :( ale ja zamiast się cieszyć to mam spieprzony wieczor:( rycze jak głupia - nic nie potrafię sama zrobić ;( debilna deklaracja vatowska i na dodatek nikt nie chce mi pomóc a wiem że potrafią co poniektóre osoby, bo same to robiły tydzien temu :( mam doła jak z tąd do jądra ziemii

Mycha <3 spokojnie :) ! Pomysl o tej malej fasoleczce tworzacej siew Tobie :) Ona na pewno nie chciala bym zeby mama plakala i byla smutna ... :) .

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Ja mysle identycznie ! ... ehhh najgorsze jest to ze nie pozostaje mi nic tylko modlic sie i brac tone lekow dziennie ;(
    Dokładnie nic innego Nam nie pozostało, ja miałam zacząć brać inofolic lub inofrom ale nie mogę bo nie dostałam @ i wszystko znowu się opóźnia i kolejne miesiące przesuwa się mój zabieg hsg.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Co to jest ta deklaracja vatowska ?
    Ej ale sie nie smutaj tylko ciesz się fasolką <3

Ev tule <3

Meg Dziękuje :*

Meg0809, Ev lubią tę wiadomość

• maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Hej Kochane <3

Nie pisze do Was bo nawet nie mam co ... czuje sie taka hmmm przygnebiona i zrezygnowana... fatalnie.

Co u WAS ? <3

Witaj w klubie! :(

Ev lubi tę wiadomość

f2w33e3khxcaayjq.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co tu takie dolujace humory? Nie smutajcie. Na nic nie jest za późno :)

katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Dziewczyny a co tu takie dolujace humory? Nie smutajcie. Na nic nie jest za późno :)

No własnie nie wiem jakoś tak zrobił sie nam tutaj kącik smutków ...

A ja nie wiem co napisać...przykro mi że nie które z was przechodzą pewne rzeczy itp
    Chciałabym bardzo jakoś was pocieszyć.

Meg0809, Vesper lubią tę wiadomość

• Ev Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluutka90 wrote:
    Witaj w klubie! :(

<3 :((

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg0809 wrote:
    Dokładnie nic innego Nam nie pozostało, ja miałam zacząć brać inofolic lub inofrom ale nie mogę bo nie dostałam @ i wszystko znowu się opóźnia i kolejne miesiące przesuwa się mój zabieg hsg.

Ja sie nie wypowiadam ile ja lekow dziennie przyjmuje ( z reszta zobacz sobie na moj wykres ^^ ) ... niektore biore 2 razy dziennie ... .

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw się , oby te leki zadziałały to najważniejsze. Dobranoc dziewczyny :)

• Vesper Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg0809 wrote:
    Te wykresy to jakiś banał :( pokazuje , że miałam owulacje choć jej nie miałam.
    Meg, ovu masz wyznaczoną warunkowo, więc to tak nie do końca. poza tym znam przypadek na forum, kiedy niby cykl był bezowulacyjny, a skończył się ciążą ;) tempkę mógł ci podwyższyć antybiotyk albo inne leki. dostałaś coś na wywołanie @? czy czekasz aż sam przyjdzie?
    edit:
    inna sprawa, że mierzysz tempkę w różnych godzinach, wiec wykres może Ci skakać. jeśli chcesz się na tym opierać, wybierz jedną godzinę i pilnuj zasad pomiaru. szczegóły odnośnie pomiaru znajdziesz w pytaniach i odpowiedziach.
    mogłaś mieć późniejszą ovulkę, jeśli nie byłaś w okolicach 21 dc na usg, to nie masz pewności, że tak nie było ;) (o ile wiem Malika miała też późniejszą ovu w zeszłym cyklu).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 00:50

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• Vesper Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:

przytulam, Bobitta <3
    też dzisiaj tak miałam (i to bez ciąży :P), że cała moja praca wydała mi się jakąś absurdalną abstrakcją :P na pewno dasz sobie z tym radę!

kochane zaciążone, to, że mamy swoje smutki, wynikające z braku ciąży i innych życiowych zdarzeń, nie oznacza, że mniej cieszymy się z Waszych radości. w jednym i w drugim przypadku, jak widać, hormony dają się nam we znaki ;)

ja padłam po obiedzie i teraz nie usnę zbyt szybko :P
    @ przybywaj!

Selja lubi tę wiadomość

• Vesper Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Wiem co czujesz ... :( . <3
    Ev, mocno tulam! <3

Selja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesper wrote:
    Meg, ovu masz wyznaczoną warunkowo, więc to tak nie do końca. poza tym znam przypadek na forum, kiedy niby cykl był bezowulacyjny, a skończył się ciążą ;) tempkę mógł ci podwyższyć antybiotyk albo inne leki. dostałaś coś na wywołanie @? czy czekasz aż sam przyjdzie?
    edit:
    inna sprawa, że mierzysz tempkę w różnych godzinach, wiec wykres może Ci skakać. jeśli chcesz się na tym opierać, wybierz jedną godzinę i pilnuj zasad pomiaru. szczegóły odnośnie pomiaru znajdziesz w pytaniach i odpowiedziach.
    mogłaś mieć późniejszą ovulkę, jeśli nie byłaś w okolicach 21 dc na usg, to nie masz pewności, że tak nie było ;) (o ile wiem Malika miała też późniejszą ovu w zeszłym cyklu).

Popieram ja tez wlasnie kilka dni temu widzialam wykres który byl bezowulacyjny zakonczony fasolką i niby jak to mozliwe??? :D
    A Jednak zycie potrafi nas zaskoczyc takze Meg nie badz taka pewna ze owu niemialas lub ze ciazy nie ma.
    Na twoim miejscu nie bralabym nic na wywolanie @ bo jesli to ciaza to sama sobie zaszkodzic mozesz.

Vesper, Meg0809 lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat ale z Ciebie rany ptaszek :D chociaż podejrzewam ze to chyba raczej z Twojego synka :)
    Dzień dobry :*

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ