Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Evanlyn wrote:Przepraszam mam nadzieję że nie sprawiłam Ci przykrości ani nie uraziłam... Nie wiedziałam o tym albo mi umknęło gdzies..Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Bobitta wrote:Agape a Ty dostałaś pozwolenie na serduszkowanie już ? Pytam z ciekawości bo wiem, że niektóre po tych smutnych wydarzeniach mają zakaz na 3 cykle
Mój gin na wizycie kontrolnej powiedział, że nie widzi żadnych przeciwwskazań, żeby od razu móc się ponownie starać.Bobitta lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
agape wrote:Mój gin na wizycie kontrolnej powiedział, że nie widzi żadnych przeciwwskazań, żeby od razu móc się ponownie starać.ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Ja dopiero co wróciłam z 3 godzinnego spacerku Naszczescie pogoda do tego była ok teraz dopiero sie zachmurzyło Ale synuś zdążył się wylatac i zasnął tak sie zmeczył.
A ja wstawiłam sobie obiadek i teraz na niego czekam a jestem tak głodna że masakra xD -
katsuyoshi wrote:Witajcie kochane
Ja dopiero co wróciłam z 3 godzinnego spacerku Naszczescie pogoda do tego była ok teraz dopiero sie zachmurzyło Ale synuś zdążył się wylatac i zasnął tak sie zmeczył.
A ja wstawiłam sobie obiadek i teraz na niego czekam a jestem tak głodna że masakra xDkatsuyoshi lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:Witaj KAT. Ja tez wstawiłam ziemniaczki i czekam na mezulka. Dochodze do siebie po nocce. Tez jestem głodna, tylko kawe na razie wypilam.
Z synusiem przytyłam tylko 10 kg bo wlasnie obiadki robiłam sobie w godzinach popołudniowych nie czekajac aby wspolnie z moim zjesc.
On to rozumie bo wiadomo dzidzius wagi mi doda i to nie mało a zaniedbanie jedzenia sprawi ze nie potrzebne kg tez mi sie przypałętają a po co? -
nick nieaktualny
-
Agape, bo generalnie to chcę się jeszcze kogoś poradzić co przy moim PCO można jeszcze zrobić, poza tym troche niepokoi mnie to, ze choc chodze do mojej ginki kilka lat to od momentu diagnozy nigdy nie kaze mi zrobic nowych badan, nawet glupiego tsh i teraz od kiedy mnie zaczela stymulowac tez nie kazala nic badac, tylko bach recepta i chodzic na monitoringi
-
A to faktycznie może lepiej poradzić się kogoś innego.
U mnie dzień kończy się "fantastycznie"- szef mi oznajmił, że nasza firma "matka" prawdopodobnie do końca roku zostanie sprzedana, więc i my będziemy musieli się zamknąćPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
agape wrote:A to faktycznie może lepiej poradzić się kogoś innego.
U mnie dzień kończy się "fantastycznie"- szef mi oznajmił, że nasza firma "matka" prawdopodobnie do końca roku zostanie sprzedana, więc i my będziemy musieli się zamknąć
-
Najnormalniej w świecie niestety takPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie