Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
No trudno, jakoś damy radę, może coś się uda znaleźć... Na szczęście mój mąż ma dobrą i stabilna pracę to tym się pocieszam.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualnyVesper wrote:Meg, ovu masz wyznaczoną warunkowo, więc to tak nie do końca. poza tym znam przypadek na forum, kiedy niby cykl był bezowulacyjny, a skończył się ciążą tempkę mógł ci podwyższyć antybiotyk albo inne leki. dostałaś coś na wywołanie @?
Nic nie biorę na wywołanie poczekam aż się zjawi sam a jak nie to pójdę do lekarza. Mierze temp w tyg od pon do pt o tej samej porze weekend o różnej. A tydzień temu byłam chora i brałam antybiotyk, więc przypuszczam, że dlatego się spóźnia @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 22:59
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Popieram ja tez wlasnie kilka dni temu widzialam wykres który byl bezowulacyjny zakonczony fasolką i niby jak to mozliwe???
A Jednak zycie potrafi nas zaskoczyc takze Meg nie badz taka pewna ze owu niemialas lub ze ciazy nie ma.
Na twoim miejscu nie bralabym nic na wywolanie @ bo jesli to ciaza to sama sobie zaszkodzic mozesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 23:00
-
Meg0809 wrote:Vesper wrote:Meg, ovu masz wyznaczoną warunkowo, więc to tak nie do końca. poza tym znam przypadek na forum, kiedy niby cykl był bezowulacyjny, a skończył się ciążą tempkę mógł ci podwyższyć antybiotyk albo inne leki. dostałaś coś na wywołanie @?
Nic nie biorę na wywołanie poczekam aż się zjawi sam a jak nie to pójdę do lekarza. Mierze temp w tyg od pon do pt o tej samej porze weekend o różnej. A tydzień temu byłam chora i brałam antybiotyk, więcprzypuszczam, że dlatego się spóźnia @.
masz zaznaczonych strasznie dużo objawów typu ból brzucha, głowy, zmęczenie. badałaś ostatnio tarczycę (TSH, TF3, TF4, anty TPO, anty TG?)? albo prolaktynę (blokuje owulację)? czy to efekt leków?
jeśli by wierzyć potencjalnej ovu, na Twoim miejscu poszłabym do gina na konsultację, jeśli @ nie przyjdzie w ciągu 6-7 dni. U mnie też się spóźnia, możliwe, że przez leki, ale zdarza mi się to w takiej wersji po raz pierwszy, więc skonsultuję to z lekarzem, jeśli za kilka dni nic się nie zmieni.
jak nie było ovu albo jajo nie pękło, to bez progesteronu od gina możemy nie doczekać @. niemniej, mam nadzieję, że niebawem obie zaczniemy cyklstaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyDziewczyny a dlaczego dla świetego spokoju nie zrobicie testu ???
Chociaz w tym byłaby jasnosc.
Każda ciąża jest inna..ja jakos nie czułam ze zaszłam a w ciazy juz raz byłam.
Nie można wykluczac jej póki @ nie ma.
Życie jest tak zaskakujące ze nigdy nic nie wiadomo..
Ja na waszym miejscu chociażby dla spokoju zrobiłabym test aby jedno wykluczyc w 100% bo myslec sobie można ze napewno to nie ciaza a moze wyjsc zupełnie cos innego wtedy byłoby zdziwienie
A tak po za tym.
To witajcie
Ja o 7 dopiero wstałam tak sobie mój synek dlugo spał -
Vesper a ja mam pytanko : serio nie ma możliwości żebyś była w ciąży ? Może plemniory Twojego są w zbrojach ceglanych i przeżyły ? No bo dlaczego jesze nie masz @ ? Lek ten który brałaś mógł Ci rozregulować ?
A reszcie jeśli się nie spiesz, polecam zrobić test w dni @ o ile jej nie będzie. Sama kilka razy robiłam wcześniej i uważam, że nie było to konieczne a tylko kasa poleciała i nerwy + niepewność i złudna nadzieja (a bo może za wcześnie zrobiłam, może jeszcze wyjdzie pozytyw).katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Witam i ja
ja tu wchodzę się żalić a tu już opiernicz od katsuyoshi jakbyś mi w myślach czytała
A dziękuje ,dziękuje !
Ha !
No bo trzeba czasem.
I ja tutaj nie widzę odmowy i czekam aż kobietki zrobią ten test chociaz jedno bedzie można w 100% wykluczyc bo te domysły i gadanie to nie jest pewnosc koniec kropka !
-
Ja to chyba dzisiaj lewą nogą wstałam od rana czarne myśli że jednak się nie udało. Brzuch mnie dalej boli wczoraj jajnik jeszcze kłuł a dzisiaj już podbrzusze i ból taki śmieszny zapowiadający okres ech i nie wiem czy mnie muli z tego bólu czy z owsianki z miodem obstawiam na to drugie
Na szczęście mam Was i jak tylko weszłam to od razu mi lepiej co będzie to będziekatsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Ja to chyba dzisiaj lewą nogą wstałam od rana czarne myśli że jednak się nie udało. Brzuch mnie dalej boli wczoraj jajnik jeszcze kłuł a dzisiaj już podbrzusze i ból taki śmieszny zapowiadający okres ech i nie wiem czy mnie muli z tego bólu czy z owsianki z miodem obstawiam na to drugie
Na szczęście mam Was i jak tylko weszłam to od razu mi lepiej co będzie to będzie
Wiem ze to nie łatwe ale staraj sie nie myslec o ciazy i o tym czy sie udało.Zrób tak jak ja i Bobitta i radziłabym każdej tak robic .
Wiem ze to nie łatwe ale spróbuj .Evanlyn, Bobitta lubią tę wiadomość
-
Najgorzej jak się w domu siedzi, dzisiaj popołudniu jadę na uczelnie to zajmę czymś myśli. Przyszły tydzień cały mam zajęcia to też powinno być ok. A tak to siedzę na dupci i myślę czekam do końca tygodnia jeszcze, jak zaczną boleć boobs'y to już na bank się nie udało...
katsuyoshi, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Najgorzej jak się w domu siedzi, dzisiaj popołudniu jadę na uczelnie to zajmę czymś myśli. Przyszły tydzień cały mam zajęcia to też powinno być ok. A tak to siedzę na dupci i myślę czekam do końca tygodnia jeszcze, jak zaczną boleć boobs'y to już na bank się nie udało...
Tego nigdy nie możesz być pewna
Widzisz mi dretwiała noga mój typowy objaw na @ a okazało się po raz drugi że ten objaw jest u mnie także na ciąze
A swoją drogą to ja czekam az Bobitta zrobi w końcu sobie suwaczek
Czekam i czekam ;pEvanlyn, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Nie łamcie sie laski...
Kobiety bez owulacyjnego wykresu zaciążyły i co na to powiecie?
Jak wyjasnicie ?
Wiec nie ma co gdybac tak naprawde bo jak ma byc to bedzie.katsuyoshi lubi tę wiadomość