Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Bobitta wrote:Dziewczyny, za poradą Kat stwierdziłam, że jak tempka z rana będzie wysoka to robię test i jest sikaniec pozytywny Bez żadnych wątpliwości czy są kreski czy ich nie ma:http://www.fotosik.pl/zdjecie/b3b99aa4a1c9a7ac
Bobitttaaaaa ! ale czad, wspaniale! serdecznie gratuluję! (po cichu się spodziewałam takiej rewelacji, ale wiem, że nie lubisz nakręcania ) baaardzo się cieszę!!! yuppiii! Kat Ci słusznie doradziła
edit: mnie się najbardziej podoba opcja dwa (może być połączona z innymi )Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 16:45
katsuyoshi, Bobitta, Selja lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyVesper wrote:Bobitttaaaaa ! ale czad, wspaniale! serdecznie gratuluję! (po cichu się spodziewałam takiej rewelacji, ale wiem, że nie lubisz nakręcania ) baaardzo się cieszę!!! yuppiii! Kat Ci słusznie doradziła
edit: mnie się najbardziej podoba opcja dwa (może być połączona z innymi )
No w końcu sie pojawiłaś
Jak tam u Ciebie?
Czekamy i czekamy jak się rozwinie sytuacja.Vesper lubi tę wiadomość
-
Ja się czuje jakbym chora była ;/ Gardło , głowa, wszystko boli ! Ale mówię Wam laski jak by stan ciążowy był zaraźliwy to najchętniej wszystkie tu bym obdarowała tym "wiruskiem"!!!
Co do Vesper to zaczynam wierzyć w niepokalane poczęcie !!! ... ja nie wiem co jest
A co do info o ciąży to postanowiłam zamknąć się i przynajmniej raz w życiu nie spieprzyć niespodzianki więc dam Wam znać za parę dni jak się dowieOla_85, katsuyoshi, Evanlyn, Selja, Vesper lubią tę wiadomość
Bobitta
-
Ola_85 wrote:dziewczyny czy wiecie dlaczego na wykresie w niektorych miejscach punkty sa wypełnione a w niektorych puste kółka?
katsuyoshi lubi tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Ja się czuje jakbym chora była ;/ Gardło , głowa, wszystko boli ! Ale mówię Wam laski jak by stan ciążowy był zaraźliwy to najchętniej wszystkie tu bym obdarowała tym "wiruskiem"!!!
Co do Vesper to zaczynam wierzyć w niepokalane poczęcie !!! ... ja nie wiem co jest
A co do info o ciąży to postanowiłam zamknąć się i przynajmniej raz w życiu nie spieprzyć niespodzianki więc dam Wam znać za parę dni jak się dowie
Uczucie choroby,ból gardła itp to uroki wczesnej ciazy
Nie martw się mam to samo
Trzeba to przetrwac potem przejdzie i przyjdą normalne ciążowe objawy
A nie mówiłam ze uczucie choroby to znak ciązy?
Ola dzięki hehe
Bobitta to trzymam kciuki za wytrwałosc
Ps. mam takie pytanie o ile pamietasz kiedy przed owu serduszkowaliscie wiesz dzien 2 w trakcie? jestem ciekawa
Życzcie mi córeczki Ja mam serduszkowanie 2 dni przed owu i w trakcie owu wiec moze załapały sie plemniki z tego serduszkowania 2 dni przed wiec bylaby wieksza szansa na córeczke z tego co wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 17:43
-
katsuyoshi wrote:No w końcu sie pojawiłaś
Jak tam u Ciebie?
Czekamy i czekamy jak się rozwinie sytuacja.
Bobitta, może ja jestem wiatropylna? kto mi teraz alimenty będzie płacił ? jak mąż się wyprze?
życzę Tobie i Kat, jak najmniej uciążliwych dolegliwości!
Kat, życzę córci, mam dobre przeczucia!!!Bobitta, Selja lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Ola_85 wrote:Evanlyn jak u ciebie sprawy sie maja???jak dzialania?udalo sie cos?pokaz wykres
katsuyoshi ale masz fajny wykres kolorowyOla_85, Vesper lubią tę wiadomość
-
yyy ja już chyba jestem po owulacji
wczoraj jak pisałam był taki niejasny, dzisiaj robiłam dwa jeden popołudniu i jeden przed chwilą o oba czyste tylko kontrolna... możliwe że już jestem po? trochę jestem w szoku.katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:yyy ja już chyba jestem po owulacji
wczoraj jak pisałam był taki niejasny, dzisiaj robiłam dwa jeden popołudniu i jeden przed chwilą o oba czyste tylko kontrolna... możliwe że już jestem po? trochę jestem w szoku.
Może jestes jeszcze przed tylko tyle ze bedziesz miala późno owulacje i dopiero testy potem cos pokaża -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny