X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Dziewczyny, za poradą Kat stwierdziłam, że jak tempka z rana będzie wysoka to robię test i jest sikaniec pozytywny :D Bez żadnych wątpliwości czy są kreski czy ich nie ma:http://www.fotosik.pl/zdjecie/b3b99aa4a1c9a7ac

Bobitttaaaaa <3! ale czad, wspaniale! serdecznie gratuluję! <3 (po cichu się spodziewałam takiej rewelacji, ale wiem, że nie lubisz nakręcania ;)) baaardzo się cieszę!!! yuppiii! Kat Ci słusznie doradziła :)

edit: mnie się najbardziej podoba opcja dwa (może być połączona z innymi ;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 16:45

katsuyoshi, Bobitta, Selja lubią tę wiadomość

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesper wrote:
    Bobitttaaaaa <3! ale czad, wspaniale! serdecznie gratuluję! <3 (po cichu się spodziewałam takiej rewelacji, ale wiem, że nie lubisz nakręcania ;)) baaardzo się cieszę!!! yuppiii! Kat Ci słusznie doradziła :)

edit: mnie się najbardziej podoba opcja dwa (może być połączona z innymi ;))

No w końcu sie pojawiłaś :)
    Jak tam u Ciebie?
    Czekamy i czekamy jak się rozwinie sytuacja.

Vesper lubi tę wiadomość

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy wiecie dlaczego na wykresie w niektorych miejscach punkty sa wypełnione a w niektorych puste kółka?

km5s8ribs34fnes6.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuje jakbym chora była ;/ Gardło , głowa, wszystko boli ! Ale mówię Wam laski jak by stan ciążowy był zaraźliwy to najchętniej wszystkie tu bym obdarowała tym "wiruskiem"!!!

Co do Vesper to zaczynam wierzyć w niepokalane poczęcie !!! ... ja nie wiem co jest

A co do info o ciąży to postanowiłam zamknąć się i przynajmniej raz w życiu nie spieprzyć niespodzianki :) więc dam Wam znać za parę dni jak się dowie :P

Ola_85, katsuyoshi, Evanlyn, Selja, Vesper lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_85 wrote:
    dziewczyny czy wiecie dlaczego na wykresie w niektorych miejscach punkty sa wypełnione a w niektorych puste kółka?
    Bo mierzysz o różnych godzinach... Ovu twierdzi że żeby wykres był poprawny musisz mierzyć codziennie o tej samej porze

katsuyoshi lubi tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn jak u ciebie sprawy sie maja???jak dzialania?udalo sie cos?pokaz wykres :)

katsuyoshi ale masz fajny wykres kolorowy :)

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Ja się czuje jakbym chora była ;/ Gardło , głowa, wszystko boli ! Ale mówię Wam laski jak by stan ciążowy był zaraźliwy to najchętniej wszystkie tu bym obdarowała tym "wiruskiem"!!!

Co do Vesper to zaczynam wierzyć w niepokalane poczęcie !!! ... ja nie wiem co jest

A co do info o ciąży to postanowiłam zamknąć się i przynajmniej raz w życiu nie spieprzyć niespodzianki :) więc dam Wam znać za parę dni jak się dowie :P

Uczucie choroby,ból gardła itp to uroki wczesnej ciazy :D
    Nie martw się mam to samo :D
    Trzeba to przetrwac potem przejdzie i przyjdą normalne ciążowe objawy :D
    A nie mówiłam ze uczucie choroby to znak ciązy? :D

Ola dzięki hehe :D

Bobitta to trzymam kciuki za wytrwałosc <3
    Ps. mam takie pytanie o ile pamietasz kiedy przed owu serduszkowaliscie wiesz dzien 2 w trakcie? jestem ciekawa :D

Życzcie mi córeczki :D Ja mam serduszkowanie 2 dni przed owu i w trakcie owu wiec moze załapały sie plemniki z tego serduszkowania 2 dni przed wiec bylaby wieksza szansa na córeczke z tego co wiem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 17:43

• Vesper Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    No w końcu sie pojawiłaś :)
    Jak tam u Ciebie?
    Czekamy i czekamy jak się rozwinie sytuacja.
    Dziś szalony dzień, dopiero niedawno wróciłam i piszę w międzyczasie odgrzewając wczorajszy obiad ;) trochę się martwię, że u mnie takie przedłużenie i zastanawiam się, czy nie iść na jakąś kontrolną wizytę do gina.

Bobitta, może ja jestem wiatropylna? :P :D kto mi teraz alimenty będzie płacił ;)? jak mąż się wyprze? ;) :)

życzę Tobie i Kat, jak najmniej uciążliwych dolegliwości! <3

Kat, życzę córci, mam dobre przeczucia!!!

Bobitta, Selja lubią tę wiadomość

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w Krakowie ostatnio ostro powiewało to całkiem możliwe ;)

Vesper lubi tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_85 wrote:
    Evanlyn jak u ciebie sprawy sie maja???jak dzialania?udalo sie cos?pokaz wykres :)

katsuyoshi ale masz fajny wykres kolorowy :)
    Działamy z M od piątku codziennie wieczorem ;D nie chcę go męczyć rano żeby znowu nie zaczął krzyczeć ze manie mam :P dzisiaj też już mnie zagaduję czy próbujemy więc jestem dobrej myśli :D wykres już udostępniam tylko przypominam że nie mam na nich temp ;)

Ola_85, Vesper lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    a w Krakowie ostatnio ostro powiewało to całkiem możliwe ;)
    hahahhaaha :D
    ale mi humor poprawiłaś, dzięki :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yyy ja już chyba jestem po owulacji o.O

wczoraj jak pisałam był taki niejasny, dzisiaj robiłam dwa jeden popołudniu i jeden przed chwilą o oba czyste :| tylko kontrolna... możliwe że już jestem po? trochę jestem w szoku.

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    yyy ja już chyba jestem po owulacji o.O

wczoraj jak pisałam był taki niejasny, dzisiaj robiłam dwa jeden popołudniu i jeden przed chwilą o oba czyste :| tylko kontrolna... możliwe że już jestem po? trochę jestem w szoku.
    Nie jestem w stanie ocenic gdyz nie ma tempki ;P
    Może jestes jeszcze przed tylko tyle ze bedziesz miala późno owulacje i dopiero testy potem cos pokaża

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te wykresy to jakiś banał :( pokazuje , że miałam owulacje choć jej nie miałam.

• maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie wrocilam z monitu. 12d.c i dalej nic.. lekarka kaze przyjsc w srode, ale czy w 1,5 dnia tak naprawde cos urosnie??? wątpię :/ ewidentnie CLO na mnie nie działa :(

f2w33e3khxcaayjq.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczę co to będzie. Byłam święcie przekonana będzie jutro i tak się dziwnie czuje z tym ze pewnie się pomyliłam heh na szczęście jak była dzisiaj czy wczoraj to nie stracone :P

Ola_85 lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat, Bobitta moja gratulacje dziewczęta :) ale super , że w końcu komuś się udało . Tak tak zaraźcie Nas tymi Waszymi "wiruskami" ;) życzę Wam nudnych 9 m-cy ciąży :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój wykres pokazuje , że ovu była a jak byłam na monitoringu to nie było w ogóle pęcherzyka w 14dc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz 2 dzień mi się spóźnia @ także zaraz będę brała tabletki na wywołanie @.

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn u mnie tez nic pewnego co do owu eh....sama juz nie wiem.

km5s8ribs34fnes6.png
‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ