Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:Tak pytam bo podczas laparoskopii miałam uwalniany zrost na lewym jajniku a blizne mam po mojej prawej stronie i tak się zastanawiałam. Może po prostu to blizna po narzędziu a ten zrost był jakos usunięty z otworu w pępku...
Wiesz ja sie na tym nie znam,nigdy nie miałam takich rzeczy robionych i przykro mi ze ja niepotrafie się wypowiadac na tego typu tematy.
Ale jesli lekarz mówi prawy to znaczy prawy twój prawy -
No tez mi się tak wydawalo. Zmylila mnie tylko ta ranka z mojej prawej strony skoro ten jajnik jest niby ok a lewy był niedrożny i tam było cos robione a z lewej strony nie miałam wogole nacięcia.
katsuyoshi lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
Tez myślę że prawy to prawy, jak mówiłam mojemu gin o którymś z jajników że boli to ten jajnik badał który miałam na myśli później mi powiedział dopiero że boli ten z którego będę miała owulacje a ja już paranoi dostawałam że coś jest nie tak i chorób szukałam
katsuyoshi, zuzanna lubią tę wiadomość
-
A Ty Kat jak się czujesz wogole? Jakies dolegliwości czy na razie jest wporzadku? Ja jeszcze ponad tydzień do @. Ale nie nastawiam się na nic. Czekam jeszcze tydzień na wyniki badan na przeciwciała przeciwplemnikowe a potem do doktorka.
ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualnyNo a moją pogode uj strzelił
Od rana było tak ładnie słonecznie i do salonu tak mi ładnie świeciło że aż cieplusio a teraz zię zachmurzyło i pewnie będzie padac.... a chciałam synusia zabrać na spacer aby sobie pochodził bo odkąd nauczył sie chodzić to taką radoc sprawia mu chodzenie na dworzu że aż żal mu tego odbieracEvanlyn, zuzanna lubią tę wiadomość
-
No u mnie tez tak szaro i buro. A spac nie mogę po tej zmianie czasu a wieczorem pewnie będę padnieta a na noc do pracy ;-(ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:A Ty Kat jak się czujesz wogole? Jakies dolegliwości czy na razie jest wporzadku? Ja jeszcze ponad tydzień do @. Ale nie nastawiam się na nic. Czekam jeszcze tydzień na wyniki badan na przeciwciała przeciwplemnikowe a potem do doktorka.
Póki co czuje sie w sumei dobrze po za kichaniem i jakby grypą czyli powtórka z pierwszej ciaży hihi..
Objawów jako tako zbytnio duużo nie mam od czas do czasu cos tam cycki,jakis gaz itp ale nie jest to dokuczliwe i całodniowe także jest ok
Kawusie nadal moge pić i nie latam do wc jej zwrócic wiec jeszcze pijam zobaczymy jak długo no chyba ze w tej ciazy kawa nie bedzie fasolce przeszkadzac a upatrzy sobie coś innego tylko mam nadzieje że nie bedzie to jedna z rzeczy które lubie
No i noga standardowo mi dretwieje ale naprawde tak delikatnie nie to co w 1 ciaży ... wtedy spac nie mogłam z bólu wiec nie ma porównania.
Poczekaj jeszcze tak z 5 dni wtedy ewentualnie mozesz spróbowac testować ... mysle ze 2 dni przed @ powinno ci juz cos pokazac tak jak mi jesli byś była
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 09:43
zuzanna, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Póki co czuje sie w sumei dobrze po za kichaniem i jakby grypą czyli powtórka z pierwszej ciaży hihi..
Objawów jako tako zbytnio duużo nie mam od czas do czasu cos tam cycki,jakis gaz itp ale nie jest to dokuczliwe i całodniowe także jest ok
Kawusie nadal moge pić i nie latam do wc jej zwrócic wiec jeszcze pijam zobaczymy jak długo no chyba ze w tej ciazy kawa nie bedzie fasolce przeszkadzac a upatrzy sobie coś innego tylko mam nadzieje że nie bedzie to jedna z rzeczy które lubie
No i noga standardowo mi dretwieje ale naprawde tak delikatnie nie to co w 1 ciaży ... wtedy spac nie mogłam z bólu wiec nie ma porównania.
Poczekaj jeszcze tak z 5 dni wtedy ewentualnie mozesz spróbowac testować ... mysle ze 2 dni przed @ powinno ci juz cos pokazac tak jak mi jesli byś była
ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualny
-
Kat nie będę testować raczej bo robie to prawie co miesiąc i się nakręcam nie potrzebnie. Czekam do jakiegoś objawu nietypowego dla każdego cyklu- w sensie inny sluz niż zazwyczaj czy nietypowo bolace piersi bo zazwyczaj to lekko mnie tylko pobolewają w drugiej polowie cyklu. A tak to co miesiąc to jest tak samo
ponad 3 lata starań...
-
U mnie na razie słoneczko Zazdroszczę Ci ale nie tak zawistnie hehe poprawiłaś mi humor na cały dzień ciągle się głupio sama do siebie śmieje aż M się dziwi że coś ze mną nie tak to mu w końcu powiedziałam o dwóch dobrych nowinach
tak na marginesie to już mu przeszła gadka że dostałam manii i cierpliwie słucha co mam do powiedzenia nie był zadowolony na początku że udzielam się na forum tylko dlatego żebym się za bardzo nie nastawiła ale chyba już się przyzwyczaił
zuzanna mi też się ciężko przestawić na nowy czas, obudziłam się dzisiaj o 6 w wczoraj padłam o 21
-
Evanlyn wrote:U mnie na razie słoneczko Zazdroszczę Ci ale nie tak zawistnie hehe poprawiłaś mi humor na cały dzień ciągle się głupio sama do siebie śmieje aż M się dziwi że coś ze mną nie tak to mu w końcu powiedziałam o dwóch dobrych nowinach
tak na marginesie to już mu przeszła gadka że dostałam manii i cierpliwie słucha co mam do powiedzenia nie był zadowolony na początku że udzielam się na forum tylko dlatego żebym się za bardzo nie nastawiła ale chyba już się przyzwyczaił
zuzanna mi też się ciężko przestawić na nowy czas, obudziłam się dzisiaj o 6 w wczoraj padłam o 21
ponad 3 lata starań...
-
zuzanna wrote:Bobitta moje wielkie gratulacjeee Super , cieszę się. Razem z Kat jesteście szczęśliwe już. Mialas jakies objawy może czy tak po prostu zrobilas test? A jakie masz długie cykle? Bo widze ze owulka dość wcześnie u Ciebie?Bobitta
-
Bobitta wrote:Objawów żadnych, wręcz byłam pewna, że @. Cykle średnio mam po 26dni a najdłuższy 28.ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:Kat nie będę testować raczej bo robie to prawie co miesiąc i się nakręcam nie potrzebnie. Czekam do jakiegoś objawu nietypowego dla każdego cyklu- w sensie inny sluz niż zazwyczaj czy nietypowo bolace piersi bo zazwyczaj to lekko mnie tylko pobolewają w drugiej polowie cyklu. A tak to co miesiąc to jest tak samo
Ja cie rozumiem ale nie bedzie testowac nawet jak @ nie przyjdzie?
Ja w telefonie przestawilam dopiero zegar
Synka wlasnie uspałam bo byl juz marudny i chcial spac wiec teraz relax dla mnie i fasolki.
Wlasnie ide zrobic sobie herbatke i się położe pod kocyk z lapkiem aby wami pisac -
katsuyoshi wrote:Ja cie rozumiem ale nie bedzie testowac nawet jak @ nie przyjdzie?
Ja w telefonie przestawilam dopiero zegar
Synka wlasnie uspałam bo byl juz marudny i chcial spac wiec teraz relax dla mnie i fasolki.
Wlasnie ide zrobic sobie herbatke i się położe pod kocyk z lapkiem aby wami pisackatsuyoshi lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
zuzanna wrote:Evanlyn nie udostępniasz wykresu?
Pytasz czy udostępniam dla wszystkich? Szczerze mówiąc nie znam się za bardzo na OF. Nie prowadzę tutaj wykresu temp, mam aplikacje na telefonie i tak mam wszystko - tutaj tylko objawy i serduszkowania
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:Jak @ nie przyjdzie to wtedy napewno zrobie test ale wcześniej już raczej nie robie. Mam jeden test w domu z zeszłego cyklu w zanadrzu ale to dopiero jak będę mieć niepewność po terminie @...
U mnie tak fajanie sie składa
Bo termin lipcowy a Oscarek jest sierpniowyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 10:11