Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry dziewczynki. Wstalam i pije kawke, dziś już spalam i zupełnie inaczej się czuje. Troche inna pogoda wiec lepiej się spalo. Kat mój maz tez kiedyś uderzyl się w lokiec przypadkowo o stół to nie wiedziałam co się z nim dzieje reka mu zaczela pulsować zrobila się goraca a na nim siódme poty się pojawily i zaczal się trzasc a jak zmierzyłam mu temp to miał 40 st. naszczescie za pol godziny wszystko wrocilo do normy no ale miałam stracha co się z nim dzieje . Takie głupie uderzenie tylko.
katsuyoshi lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Bobitta to chyba nie jest świadoma jak niecierpliwie czekamy na wiadomości od niej
katsuyoshi co Ty mówisz? żeby się aż tak łupnąć? i to łokciem? ja to tylko kolana i piszczele mam poubijane,, no i czasami biodra jak zapomnę że już nie jestem taka szczuplutka
ja sobie jem ananasa zagnieżdżaj się moja kochana fasolko
no sama nie wiem jak to wyszlo bo w salonie lezelismy sobie w czwórke bo wiadomo fasolunie trzeba liczyc ogladalismy film i sie wyglupialismy i tak reka poleciala mi i lokec uderzyl sie o stolik do kawy ktory stoi obok sofy
O tak tak zjedz z kgEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:Dzien dobry dziewczynki. Wstalam i pije kawke, dziś już spalam i zupełnie inaczej się czuje. Troche inna pogoda wiec lepiej się spalo. Kat mój maz tez kiedyś uderzyl się w lokiec przypadkowo o stół to nie wiedziałam co się z nim dzieje reka mu zaczela pulsować zrobila się goraca a na nim siódme poty się pojawily i zaczal się trzasc a jak zmierzyłam mu temp to miał 40 st. naszczescie za pol godziny wszystko wrocilo do normy no ale miałam stracha co się z nim dzieje . Takie głupie uderzenie tylko.
-
Nie mam pomysłu co na obiad dzisiaj. Maz zaniedlugo wroci a tu w kuchni puste garnki.
Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
zuzanna wrote:Dzien dobry dziewczynki. Wstalam i pije kawke, dziś już spalam i zupełnie inaczej się czuje. Troche inna pogoda wiec lepiej się spalo. Kat mój maz tez kiedyś uderzyl się w lokiec przypadkowo o stół to nie wiedziałam co się z nim dzieje reka mu zaczela pulsować zrobila się goraca a na nim siódme poty się pojawily i zaczal się trzasc a jak zmierzyłam mu temp to miał 40 st. naszczescie za pol godziny wszystko wrocilo do normy no ale miałam stracha co się z nim dzieje . Takie głupie uderzenie tylko.
Ananasa muszę zostawić jeszcze mężulkowi bo uwielbia, a mnie i tak już język cały piecze bleeeekatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evanlyn wrote:Zrób roladki drobiowe z pieczarkami
katsuyoshi lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualny
-
palma wrote:Evanlyn podziwiam Cię nigdy nie potrafiłam myśleć tak optymistycznie zazdroszczę Ci tego
palma lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Palma to mój pierwszy cykl więc jeszcze nie mam złych wspomnień czy coś nie biorę jak na razie pod uwagę że może się nie udać dziwnie się czuje i to mnie jeszcze utrzymuje w przekonaniu
i bardzo dobrze jeśli uważasz to za słuszne to tak rób
ja np całe życie nie chce zapeszaćaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Palma widze ze mamy w tym samym czasie rozpoczęty cykl- roznica jednego dnia - Trzymam kciuki. U Ciebie widze temp wyzsza.
Kiedy masz mieć @. Ja za tydzień w czwartek powinnam mieć. Ale nie nastawiam się bo zadnych objawow nie zaobserwowałam. Wszystko tak jak co miesiąc. A u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 15:18
palma lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...