Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Heja laski
cóż mogę z rana Wam tu napisać ...
Oddycham jedną dziurką na 100% drugą w 35% i zaczęło mnie kaszleć ;/
Zaraz się zbieram z pieskiem na spacerek a potem maszeruje do Gina .
Oczywiście zdam relację co i jak:P
Palma ! słuchaj się dziewczyn! ten program jest po to żeby niektóre sprawy nam kobietom przybliżyć. Niestety jesteśmy tak stworzone, że w mózgach nie mamy komputerów zaprogramowanych na dane objawy. I nie zawsze objawy innych (nawet jak powtarzają się u 99% kobiet które zaszły w ciąże)muszą być i Twoje. Ty możesz być tym 1% jak ja.katsuyoshi, Vesper, Evanlyn lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Heja laski
cóż mogę z rana Wam tu napisać ...
Oddycham jedną dziurką na 100% drugą w 35% i zaczęło mnie kaszleć ;/
Zaraz się zbieram z pieskiem na spacerek a potem maszeruje do Gina .
Oczywiście zdam relację co i jak:P
Palma ! słuchaj się dziewczyn! ten program jest po to żeby niektóre sprawy nam kobietom przybliżyć. Niestety jesteśmy tak stworzone, że w mózgach nie mamy komputerów zaprogramowanych na dane objawy. I nie zawsze objawy innych (nawet jak powtarzają się u 99% kobiet które zaszły w ciąże)muszą być i Twoje. Ty możesz być tym 1% jak ja.
Trzymak kciuki kochana !
Czekam na wiesciWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 09:44
-
Madziuuuula wrote:ok, to nic w sumie.
Tylko jestem ciekawa, bo jeszcze nigdy nie byłam na czarno-białym wykresie, a trochę ich oglądałam już tutaj. czy każda z Was ma wykupiony abonament premium?Bobitta
-
nick nieaktualny
-
aha, no to już wszytsko jasne. Więc jak nie mamy wykupione premium to dla nas nasze wykresy są szare, ale inni widzą je kolorowo. Ja zarówno wykres Kat, jak i Bobitty widzę w kolorach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:40
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc. Bylam tu u was na watku . nie wiem czy mnie pamietacie. Bylam dzisiaj na wizycie.
Jest wszystko w porządku. Poprosilam o usg chociaz nie bylo w planach ale zrobil mi bez problemu w koncu to prywatnie. Fasolka moja kochana ma juz 2,5cm i machala do mnie raczkami i nozkami. cos cudownego
Lekarz powiedzial ze juz dawno nie widzial takich wręcz wzorcowych wynikow z badan. Zalozyl mi juz tez karte ciazy.
Prenatalne 17.11 moze uda sie juz zobaczyc plecWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 13:36
katsuyoshi, Vesper, Evanlyn, Bobitta, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:aha, no to już wszytsko jasne. Więc jak nie mamy wykupione premium to dla nas nasze wykresy są szare, ale inni widzą je kolorowo. Ja zarówno wykres Kat, jak i Bobitty widzę w kolorach.
Kourtney pamietamy i ciesze sie ze wszystko dobrze
Ja to mam jednak cudownego faceta
Wczoraj lustrzanka a dzis z rana podarował mi zestaw kosmetków
Vesper, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Czesc. Bylam tu u was na watku . nie wiem czy mnie pamietacie. Bylam dzisiaj na wizycie.
Jest wszystko w porządku. Poprosilam o usg chociaz nie bylo w planach ale zrobil mi bez problemu w koncu to prywatnie. Fasolka moja kochana ma juz 2,5cm i machala do mnie raczkami i nozkami. cos cudownego
Lekarz powiedzial ze juz dawno nie widzial takich wręcz wzorcowych wynikow z badan. Zalozyl mi juz tez karte ciazy.
Prenatalne 17.11 moze uda sie juz zobaczyc plec
katsuyoshi zazdroszczę Ci mój M zapracowany. poza tym to umysł ścisły i dla niego liczą się tylko cyferki i namacalne dowody wiec ja będę noszona na rękach dopiero po niedzielnym teściekatsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Gratuluję i cieszę się Twoim szczęściem jednocześnie się witam bo jestem tu nowa
katsuyoshi zazdroszczę Ci mój M zapracowany. poza tym to umysł ścisły i dla niego liczą się tylko cyferki i namacalne dowody wiec ja będę noszona na rękach dopiero po niedzielnym teście
hihi to poprosze nagrac mi filmik chce zobaczy jak bedzie nosił kiedy sie dowie o dzidziusiuEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Sama chciałabym mieć taki filmik ale myślę że by się zniechęcił gdybym nagle krzyknęła: czekaj czekaj czekaj!!!!!jeszcze aparat ustawie!!!! hahaha
A ja juz myslalam ze nasza Bobitta zdala juz relacje z wizyty u gina a tu ani słychu
wczoraj wieczorem mocno uderzylam sie łokciem o kant stołu popłakałam sie z bólu... mój od razu wziął spray na obicia,znieczulajacy i mi psikał.
Pierwszy raz tak mocno sie uderzylam...niestety do dzis nie moge oprzec reki bo mnie boli chyba bede miala siniaka ....Bobitta lubi tę wiadomość
-
Bobitta to chyba nie jest świadoma jak niecierpliwie czekamy na wiadomości od niej
katsuyoshi co Ty mówisz? żeby się aż tak łupnąć? i to łokciem? ja to tylko kolana i piszczele mam poubijane,, no i czasami biodra jak zapomnę że już nie jestem taka szczuplutka
ja sobie jem ananasa zagnieżdżaj się moja kochana fasolkokatsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość