Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
abcd246 wrote:Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa. Dołączam do Waszego grona ja miałam taką sytuacje w tym tygodniu że miesiączka mi się spóźniała o dzień a że staramy się z mężem o dzidzie to poszłam na beta przy okazji bo robiłam też badania na tarczyce. Z poniedziałku beta wyszła mi 4.3 więc lekarz kazał powtórzyć bete w środę. No więc zrobiłam ale wyszła 2.6 , także spadła na wizycie ginekologo zrobił mi usg i powiedział że nie widzi nic ani na ciąże ani na miesiączke,a że jest to śladowa ilość hcg to mam czekać do wtorku i powtórzyć bete i wizyta w czwartek.... Powiedział że z czegoś się to wzięło, ale on póki co nie wiem. Kurde a taką miałam nadzieję że w tą środe beta urośnie....
Ale witam w naszych skromnych progachkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
abcd246 witaj Taka bardzo niska beta i na dodatek spadająca o ponad 50% to raczej niestety nie wróży nic dobrego:(
katsuyoshi lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualnyJeśli chodzi o objawy to u mnie pojawiły się w 7tc wcześniej czułam się cały czas dobrze i normalnie tylko jakbym miała dostać @.
Jeśli chodzi o betę to jeśli spadła to nic z tego nie będzie. Na początku ciąży wzrost jest największy. Z dnia na dzień rośnie coraz więcej.katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny! Teraz po tym wydarzeniu nie wiem jak rozpatrywać dni płodne..? Kiedy będą, chyba najlepiej po miesiączce regularnie kochać się żeby coś z tego było? CO dwa dni to jest tak optymalnie? Plemniki zdąrzą się wykształcić u męża hehe ?
Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam -
abcd246 wrote:Dzięki dziewczyny! Teraz po tym wydarzeniu nie wiem jak rozpatrywać dni płodne..? Kiedy będą, chyba najlepiej po miesiączce regularnie kochać się żeby coś z tego było? CO dwa dni to jest tak optymalnie? Plemniki zdąrzą się wykształcić u męża hehe ?
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe i tu już dwie opinie Spróbuje w tym cyklu z testami owulacyjnymi.. Może tak się uda Trzeba wypośrodkować i w nocy Dla kobiety to jeszcze wieczór a dla mężczyznu już prawie rano
katsuyoshi, Meg0809, Evanlyn lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyWitam Cię abcd246 miło że dołączyłaś do naszego grona
Mamy nadzieje że poczujesz się u nas dobrze
Co do pytania o stosunek przed testowaniem to nie ma przeciwskazań , to w niczym nie przeszkadza także spokojnie można baraszkowacabcd246, Evanlyn, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
No pewnie że dobrze, już się wygadałam i jest mi lepiej, nie dusze tego w sobie. Męża mam wspaniałego i oczywiście mnie wspiera ale jest meżczyzną więc do końca nie rozumie tego o my przeżywamy... A na innych forach jak pisałam moją sytuację to zostałam potraktowana typu : "przecież jest poniżej 5 to jest wynik jednoznaczny". Niby tak ale nie do końca skoro nawet lekarz powiedział że śladowe ilości hormonu były. No nie ważne, w każdym razie już sie wygadałam jest mi lepiej kupuje testy owulacyjne i w tym cyklu działamy z testami
Meg0809, Evanlyn, Vesper lubią tę wiadomość
nick nieaktualny