Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Nie grzeje ale śpię w mało seksownej piżamce jak nie planuję xDxDxD dodatkowo kołdra zaciągnięta na nos zmarzlak ze mnie
tez jestem zmarzlak ciagle prawie mam lodowate palce u nóg i rąkEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:ja spie w dresach bo mi tak wygodnie...i tez zakrywam sie pod nos ale bez przesady masz wybuchy bo tez odkad jestem w ciazy to zalewa mnie woda jak spie ...
tez jestem zmarzlak ciagle prawie mam lodowate palce u nóg i rąk
EDIT: Z palcami u rąk i nóg mam tak samo stąd codziennie pod kocykiem siedzęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 17:37
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Zawsze jak jestem chora to kołdra i poduszka cała mokra także nie mam szans się tym jarać
CO DO KOCYKA TO JA TEŻ ALE JAK MALY NIE SPI TO TAK NIE ZA BARDZO SIE DA BO CO CHWILE CHCE SIE CHOWAC POD KOC ALBO CO INNEGO I TAK W KÓŁKO WTEDY W OGOLE MAM LODÓWKI DLATEGO JAK SPI KORZYSTAM Z OKAZJI I SIE OGRZEWAM :dWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 17:39
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:hm?
wybacz bylam jajecznice zrobic i herbatke
z pod jakiego znaku jestes?
EDIT: smacznego :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 17:53
katsuyoshi, Meg0809 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no i huk, nie kupiłam testu bo jeszcze bardziej bym świrowała
Co do spania mam tak samo jak wy, jestem cała opatulona a stopy i tak zimne :p
evanlyn i masz gorączke?
Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:no i huk, nie kupiłam testu bo jeszcze bardziej bym świrowała
Co do spania mam tak samo jak wy, jestem cała opatulona a stopy i tak zimne :p
evanlyn i masz gorączke?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 17:58
-
Evanlyn wrote:To słabo trochę pod pachą. Ja nigdy niżej nie mierzę poranna pod językiem, normalnie pod pachą
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma wrote:ja na wykresie mam zaznaczone mierzone z pochwy, podobno najlepiej ale nie wiem sama czy to prawda. Ale dziwi mnie temp pod pachą bo powinnam mieć cholercia gorączkę patrząc na moje samopoczucie
To ino fasolka jestpalma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny