Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gin to najlepsze wyjście, w końcu też najlepsze źródło informacji ja nie czekałam ani dnia jak miałam problem i teraz jestem spokojna
chociaż...zdarzali się tacy co nie wiedzą co robią w sumie na innym forum chyba czytałam że gość leczył kogoś na chorobę której nie miała
-
nick nieaktualny
-
No poważnie. ale to chyba sporadyczne przypadki. Nie mogę się zdecydować czy w razie ciąży iść do tej mojej nowej młodziutkiej gin nie wiedziałam, że jest aż taka młoda, a też ciężko ją wyczuć bo byłam prywatnie i wiadomo, że wtedy traktują pacjentkę jak księżniczkę taka fajna była...
Ciekawe: pani która byłą przede mną miała mieć w sobotę na coś operację i jak wyszła od niej to rzuciła komentarz: fajna, młoda ale się nie zna... hmm
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:Jutro idę do ginekologa. Zobaczymy co powie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 19:28
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Donia, możesz też zapytać na forum sprawy męskie. ponoć pomagają bardzo suplementy np Profertil lub Proseed. Mężczyźni produkują plemniki 3 miesiące, po kuracji wyniki powinny się podciągnąć (trzeba powtórzyć badanie). Androlog na pewno Wam doradzi, a dziewczyny mogę ew. podpowiedzieć, jaki zestaw witamin skompletować jako tańszy zamiennik
Poza tym, pamiętaj, że wystarczy jedne dzielny żołnierz, żeby osiągnąć celstaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Witajcie dziewczyny !!
Naczytałam się waszych postów na temat "niby przeziębienia" jako objawu ciąży i się tylko pewnie nie potrzebnie nakręciłam 12.11-13.11 mam spodziewany termin @ i jeśli nie przyjdzie będę testować.. ale nie nastawiam się za bardzo. Już ostatnio myslałam że się udało bo @ się spóźniała ale niestety przyszła w 40dc i to ze zdwojoną siłą. Pierwszy raz od bardzo dawna była tak bolesna.
Jak co miesiąc staram się nie doszukiwać potęcjalnych objawów ale niestety to jest silniejsze ode mnie.Evanlyn, Meg0809 lubią tę wiadomość
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Josephine wrote:Witajcie dziewczyny !!
Naczytałam się waszych postów na temat "niby przeziębienia" jako objawu ciąży i się tylko pewnie nie potrzebnie nakręciłam 12.11-13.11 mam spodziewany termin @ i jeśli nie przyjdzie będę testować.. ale nie nastawiam się za bardzo. Już ostatnio myslałam że się udało bo @ się spóźniała ale niestety przyszła w 40dc i to ze zdwojoną siłą. Pierwszy raz od bardzo dawna była tak bolesna.
Jak co miesiąc staram się nie doszukiwać potęcjalnych objawów ale niestety to jest silniejsze ode mnie.
przeziębienia jako objaw ro raczej po spodziewanej @ my (to co ternim @ przed nami) tylko się tu żalimy jakie jesteśmy nieszczęśliwe że grypa panuje...raczej poczekaj sobie jeszcze trochę...tak jak ja masz do @ niedaleko
Ja np jestem chora dzięki bardzo pysznej i bardzo zimnej coli z lodemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 20:36
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Witam na forum Josephine
przeziębienia jako objaw ro raczej po spodziewanej @ my (to co ternim @ przed nami) tylko się tu żalimy jakie jesteśmy nieszczęśliwe że grypa panuje...raczej poczekaj sobie jeszcze trochę...tak jak ja masz do @ niedaleko
Ja np jestem chora dzięki bardzo pysznej i bardzo zimnej coli z lodemEvanlyn, Josephine lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:wcale nie po spodziewanej
Evanlyn lubi tę wiadomość
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Fajnie by było gdyby się udało. Miała bym wspaniały prezent dla mojego M i przyszłych teściów na święta Oni już od dawna wyglądają wnuków. Sama sobie też bym zrobiła prezent. W tym miesiącu mam urodziny i był by cudowny prezent
Evanlyn, missy83, Ola_85 lubią tę wiadomość
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! "