Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
donia 90 wrote:Hej dziewczyny :* zobaczcie na mój wykres.. Dziwny trochę. Dzisiaj robię test ovu bo ovulki jeszcze nie było bo test dwa dni temu był negatywny. Co o nim myślicie?aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypalma wrote:a to że nie wolno pić kawy w ciąży urodzi Cie się dziecko nadpobudliwe i co ?
Bez przesady z synem piłam póki nie zaczął odrzucac wiec póki fasolka akceptuje to pije
Jak mój pracuje 4 dni z rzedu to niestety jestem skazana sama sobie robicWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 18:31
-
kat wiem jak to jest z tą kawą, mnie dziwi osobiście to że nie miałam problemu odstawić, nie pije już tydzień i jest ok. czuje się dobrze, a piłam przez bardzo długi czas codziennie ;p
katsuyoshi lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:kat wiem jak to jest z tą kawą, mnie dziwi osobiście to że nie miałam problemu odstawić, nie pije już tydzień i jest ok. czuje się dobrze, a piłam przez bardzo długi czas codziennie ;p
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, dziewczyny
ale produkujecie!
Zakupy się udały, dzięki, kat ostatni kawałeka indyka na mnie czekał
ja też mam zimne dłonie i stopy nawet jak mi ciepło, u mnie (jak się okazało) to od tarczycy, a tak lubiłam o sobie mówić, że wprawdzie stopy zimne, ale za to .... (tu możecie wstawić różne części ciała według wyboru)... gorącapalma, Evanlyn lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper wrote:hej, dziewczyny
ale produkujecie!
Zakupy się udały, dzięki, kat ostatni kawałeka indyka na mnie czekał
ja też mam zimne dłonie i stopy nawet jak mi ciepło, u mnie (jak się okazało) to od tarczycy, a tak lubiłam o sobie mówić, że wprawdzie stopy zimne, ale za to .... (tu możecie wstawić różne części ciała według wyboru)... gorąca
Mąż wrócił, usmażyłam mu kanie i mogę dalej siedzieć i produkować aż stwierdzi że już skończył zajęcia na dziś i pójdziemy oglądać Top Model ze wczorajWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 18:58
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny