Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vesper wrote:Evanlyn, mąż Ci słusznie zadał reprymendę za chwilę będziesz we dwoje, a wtedy trzeba chuchać na zimne
dobrego wieczoru dziewczyny!
idę na zakupy, zjedliśmy cały obiad dziś i na jutro nic już nie zostanie, muszę zrobić coś na jutro terazVesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypalma wrote:aahhhhhh hahahahaha no tak katar=ciąża, zapomniałam
Z synkiem to nawet goraczke miałam,katar,ból gardła,bolały mnie wszystkie gnoty byłam połamana wrecz... I taka chodzilam jakbym z tydzien piłaOla_85 lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:A żebyś wiedziała
Z synkiem to nawet goraczke miałam,katar,ból gardła,bolały mnie wszystkie gnoty byłam połamana wrecz... I taka chodzilam jakbym z tydzien piła
Evanlyn lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
Boże słodki jaka ja jestem leniwa aż sama siebie zadziwiłam. Zaczęły mi łzawić oczy, myślę sobie pewnie gorączka poczekam półtora godziny na męża żeby mi podał termometr, który leży po drugiej stronie pokoju bo ja siedzę pod kocykiem żałosne idę po ten termometr
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypalma wrote:ooooo kat ja tam chce chłopaka
i fajnie jakby wyszła dziewczynka teraz
taka fajna parka no ale jak bedzie chłopak to tez fajnie byle zdrowe
E tam to kup se testa w koncu do @ masz ino 2 dni z tego co wyczytalam na wykresiepalma, Ola_85, missy83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Boże słodki jaka ja jestem leniwa aż sama siebie zadziwiłam. Zaczęły mi łzawić oczy, myślę sobie pewnie gorączka poczekam półtora godziny na męża żeby mi podał termometr, który leży po drugiej stronie pokoju bo ja siedzę pod kocykiem żałosne idę po ten termometr
uczucia zimna?
dreszcze?
uczucie gorączki? to typowe dla ciązyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 17:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:W nocy też nie. Często się budzę zlana potem w nocy bo lubię ciepełko M nieraz ma pretensje że mokry jest przeze mnie jak się przytulam a on ledwo zipie
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:tak grzejesz w domu?czy to organizm bo jak tak to znaczy ze masz wybuchy gorąca jak spisz
katsuyoshi lubi tę wiadomość