Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo nie życzę nikomu przeżyć takiej straty, pozbierać się jest ciężko , ale wiara dodaje skrzydeł i pomaga stanąć na nogi.
Człowiek staje się dużo silniejszy i z dystansem podchodzi do sprawy później. Jest poprostu ostrożny dlatego z przymrużeniem oka patrzyłam na te wszystkie posty i te wymysły. Człowiek jest potem ostrożny a przede wszystkim ma w sobie duuuuużo pokory.missy83 lubi tę wiadomość
-
Meg0809 wrote:No nie życzę nikomu przeżyć takiej straty, pozbierać się jest ciężko , ale wiara dodaje skrzydeł i pomaga stanąć na nogi.
Człowiek staje się dużo silniejszy i z dystansem podchodzi do sprawy później. Jest poprostu ostrożny dlatego z przymrużeniem oka patrzyłam na te wszystkie posty i te wymysły. Człowiek jest potem ostrożny a przede wszystkim ma w sobie duuuuużo pokory.
Wiadomo- kazda krzywda człowieka wzmacnia i dodaje dystansu na przyszlosc.ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
Ola_85 wrote:tak sobie mysle o tych naszych rozmowach i mam cicha nadzieje ze jak wszystkie dostaniemy swoja kropeczke upragniona to nadal cos tutaj bedziemy wpisywac ale juz pewnie na inny temat.Licze na kontakt z wami
To by była najpiekniejsza rzecz jaka moglaby się nam przydarzyć. Potem jestmase tematow do rozmow- objawy i przechodzenie ciąży itd.ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Hej dziewczyny
Po terminie @ test nie musi być z porannego moczu?
Mysle ze skoro jestes po terminie to kazdy test o kazdej porze pokaze juz ci wynik wiarygodny...
No bo skoro mi nie z nocnego 2 dni przed terminem ukazal cien cienia to tobie tym bardziej pokaze jesli jestes w ciąży czego ci życze
Bedziesz dzis testować? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW pierwszej ciąży test mi wyszedl z wieczornego moczu, 1.5 tygodnia po zaplodnieniu(jak sie pozniej okazalo na usg) co prawda krecha byla ledwo widoczna po swiatlo, ale byla
Czy ktos mi może wyjaśnić, jak z testu owulacyjnego mozna wynioskowac ciążę? Nie rozumiem, albo nie mam dość wiedzy...katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyowu wrote:W pierwszej ciąży test mi wyszedl z wieczornego moczu, 1.5 tygodnia po zaplodnieniu(jak sie pozniej okazalo na usg) co prawda krecha byla ledwo widoczna po swiatlo, ale byla
Czy ktos mi może wyjaśnić, jak z testu owulacyjnego mozna wynioskowac ciążę? Nie rozumiem, albo nie mam dość wiedzy...
Bardzo dużo osób własnie potwierdziło sobie tak ciaze.
Dzien przed testem np ciązowym kobiety robią test owulacyjny jesli wychodzi im pozytywny to robia test ciązowy który zazwyczaj pokazuje pozytyw
W ciazy HCG rosnie razem z LH stad testy owu pokazuja pozytyw.
Oczywiscie nie u każdej sie to sprawdza.Ola_85 lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Kurde ale ja mam moc zazieleniania hihi
https://ovufriend.pl/wykres,9df8e3297cc264459f1732b5ca152081.html
Kat mnie tez zaczaruj jak masz taka moc.katsuyoshi, palma, missy83, Evanlyn lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:Kat mnie tez zaczaruj jak masz taka moc.
Ale ja tylko obserwuje wykresy i tak po nich widze co zaczyna byc grane nie wiem czemu troche zaczynam sie sama siebie bacmissy83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Gdyby to byla taka prawda to zaczarowałabym was wszystkie
Ale ja tylko obserwuje wykresy i tak po nich widze co zaczyna byc grane nie wiem czemu troche zaczynam sie sama siebie bac
To u mnie jeszcze widzisz cien nadzieji? Czy ta tempka dzisiejsza wszystko popsula?katsuyoshi lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
katsuyoshi wrote:Może juz to zrobiła i teraz musi sie otrząsnac po widoku 2 kreseczek hi hi
katsuyoshi lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Razem z HCG rosnie tez LH które test owulacyjny wykrywa .
Bardzo dużo osób własnie potwierdziło sobie tak ciaze.
Dzien przed testem np ciązowym kobiety robią test owulacyjny jesli wychodzi im pozytywny to robia test ciązowy który zazwyczaj pokazuje pozytyw
W ciazy HCG rosnie razem z LH stad testy owu pokazuja pozytyw.
Oczywiscie nie u każdej sie to sprawdza.
należę do tych, którym się to nie sprawdza
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:To u mnie jeszcze widzisz cien nadzieji? Czy ta tempka dzisiejsza wszystko popsula?
Palma ja twój wykres obserwuje spokojnie
Kurde przez to wszystko zaczynam zapominać kto kiedy ma termin spodziewanej -
katsuyoshi wrote:Uważam ze zawsze jest nadzieja a to że dzis spadek tempki nie znaczy ze juz jest po zamiatane, poczekajmy jak jutro sie sprawa potoczy tym bardziej ze do @ masz jeszcze czas wiec za szybko tempka tak mocno mialaby ci spac na @.
Palma ja twój wykres obserwuje spokojnie
Kurde przez to wszystko zaczynam zapominać kto kiedy ma termin spodziewanej
a ogólnie kat jak Ty sie czujesz? jakies objawy są?katsuyoshi lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma wrote:haha nie dziwie się duzo nas tutaj ja dlatego zaznaczam na wykresie, bo gdyby ktoś zagladał do mnie to wszystko widzi a kazda opinia sie liczy
a ogólnie kat jak Ty sie czujesz? jakies objawy są?
Czuje sie dobrze w sumie nie zbyt odczuwam jakies objawy aby byly uciażliwe czy coś ...takie jednorazówki bym powiedziała bardz ale to bardzo delikatne...
Co mnie strasznie dziwi gdyz z synkiem na tym etapie miałam bardzo mocne objawy
Wiec martwiłam sie strasznie ostatnio tym i pytałam sie mojej mamie bo ona rodzila 6 dzieci .Wiec wiedzialam ze bedzie najbardziej mi pomocna.