Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
katsuyoshi wrote:A miło że pytasz.
Czuje sie dobrze w sumie nie zbyt odczuwam jakies objawy aby byly uciażliwe czy coś ...takie jednorazówki bym powiedziała bardz ale to bardzo delikatne...
Co mnie strasznie dziwi gdyz z synkiem na tym etapie miałam bardzo mocne objawy
Wiec martwiłam sie strasznie ostatnio tym i pytałam sie mojej mamie bo ona rodzila 6 dzieci .Wiec wiedzialam ze bedzie najbardziej mi pomocna.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo by było za piękne jakby wszyskie miały miec te same objawy przed @ jak i po @
Wtedy nie trzeba by było testów bo od razu byłoby jasne że to ciąża
Ach jakie życie byłoby wtedy piękne hehe
Vesper udanego dnia Tobie takżeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 13:27
Vesper lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Gdyby to byla taka prawda to zaczarowałabym was wszystkie
Ale ja tylko obserwuje wykresy i tak po nich widze co zaczyna byc grane nie wiem czemu troche zaczynam sie sama siebie bac
No jak tak często interpretujesz wykresy, to też masz już doświadczenie !
Mamy tutaj na forum ekspertkę od wykresów żadna tam magia... Ot - wiedza .
Ja zgadzam się z Meg.
Człowiek po takich stratach jest bardzo ostrożny już do objawów. Ja to po stracie tak szybko chciałam zajść w ciążę, że strasznie się nakręcałam. Teraz do tego wszystkiego nabrałam pokory.
katsuyoshi, Ola_85, Meg0809 lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
katsuyoshi wrote:Uważam ze zawsze jest nadzieja a to że dzis spadek tempki nie znaczy ze juz jest po zamiatane, poczekajmy jak jutro sie sprawa potoczy tym bardziej ze do @ masz jeszcze czas wiec za szybko tempka tak mocno mialaby ci spac na @.
Palma ja twój wykres obserwuje spokojnie
Kurde przez to wszystko zaczynam zapominać kto kiedy ma termin spodziewanej
Fajnie, gdyby Każda miała napisane, albo w podpisie, albo zaznaczone na wykresie termin spodziewanej @ .katsuyoshi lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnyTak fajnie by było
Swoją drogą ja prawie juz 2 godzinki sobie leże z fasolunią i oglądałam film bo mój mały spi wiec dałam odpocząc kregosłupowi bo troche mnie boli.
Ogólnie to sie mega nudze...ale tez nic mi sie nie chce i do tego pada od rana
A sądiadka tak glosno slucha muzyke ze u mnie w calym mieszkaniu slychac...
Śmieszne jest to ze pisząc to wszystko leze i nie patrze na klawiature xDmissy83 lubi tę wiadomość
-
Witam wieczornie
Missy to my testujemy w tym samym dniu czy Ty czekasz dłużej?
Kat ja przez to forum też nauczyłam się szybko pisać bez patrzenia (a raczej sobie przypomniałam bo przez wakacje się rozleniwiłam)
w końcu mogę sobie coś więcej poczytać a nie że ja wiecznie całymi dniami na forum jakbym nie miała co robić hehehe ciekawe czy myślałyście jakie ja mam życie że wiecznie jestem xD
umieram, umieram i nie mogę umrzeć. Niagara z nosa od wczoraj poszłam wcześnie spać i obudziłam się no kur wpół do 5 a nastawione budzenie miałam na 5 żeby mierzyć temp...no jak na złość. I już nie było spaniamissy83 lubi tę wiadomość
-
Dobra to popisze sobie sama ze sobą
nie chce sobie robić zbytniej nadziei ale kurde boobs'y mnie w ogóle nie bolą, od kilku lat pierwszy raz... zawsze to jakaś zmiana i płakać mi się chce na myśl że mogłoby się udać. Normalnie bolą mnie półtora tygodnia przed @, przynajmniej od 2 lat od kiedy prowadzę skrupulatne notatki moich objawów zapowiadających @... Napiszcie cokolwiek, można krzyczeć i można trzymać kciuki
-
Przykro mi Ola :9 wiem co to znaczy długa rozłąka mój M jedzie do Warszawy w poniedziałek - całe szczęście tylko na jedną noc
U mnie już lepiej - tak jak zapowiedziała wczoraj gin po pękniętej cyście ból powinien lżeć i tak się dzieję, właściwie wczoraj bolał tak samo. Nie ma tragedii i można żyć dalej
Dostałam od M opiernicz że zawsze chodzę do lekarza jak przestaje boleć albo jak nie mogę już funkcjonować przykład: na wyrostek do szpitala trafiłam na sygnale z ropnym stanem i operacja w ciągu dwóch godzin, a tylko brzuch troszkę bolał... heh
-
Nic ne brałam na wszelki wypadek. Na katar i tak mi nigdy nic nie pomagało zresztą mówią że leczony trwa tydzień a nieleczony 7 dni to już poczekam. Głowa i tak mnie od 2 tygodni boli to już przeżyje. Tylko w niedziele Uniben na gardło - jednorazowo, ale to już na poważnie mnie bolało...
-
nick nieaktualny
-
Evanlyn, mąż Ci słusznie zadał reprymendę za chwilę będziesz we dwoje, a wtedy trzeba chuchać na zimne
dobrego wieczoru dziewczyny!
idę na zakupy, zjedliśmy cały obiad dziś i na jutro nic już nie zostanie, muszę zrobić coś na jutro terazEvanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"