Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
katsuyoshi wrote:Ale jaki spór ?
Dlaczego to tak odbierasz skoro my tego tak obie nie odbieramy xDkatsuyoshi lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnyLekarz mnie wczoraj pozytywnie nastroil, moze to jego uśmiech tak działa, bo to chyba najprzystojniejszy gin w moim mieście
Pozostaje mi wyczekiwac @
A teraz czas oddać aie pracy, poranny spacer z córką do przedszkola zaliczonykatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Ja do lekarza za dwa dni- już się nie mogę doczekać. Najprzystojniejszy i najmłodszy nie jest ale ważne ze jest specjalista w swoim fachu i wielu osobom już pomogl także licze na niego.
katsuyoshi lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Dzień dobry
Za radą Kat zmierzyłam temp - 36,87 przy najwyższej temp w II cyklu ogólnie 36.6. Wczoraj na wieczór miałam 37,1 to pewnie za dużo mi nie da ale będę mierzyć dalej - zobaczymy. Jak robiłam 7 km na wieczór to rano miałam nawet niższą bo 36,8
uciekam na uczelnie :* miłego dnia
Palma wszystko mozliwe
Ja dopiero wstałam a co nie które obiad juz szykuja -
Hello, poczytałam tak "po łebkach" o ostatnim opier...... przez Kat
Ja też się TROCHU czuję współwinna, bo jeszcze do Oli_85 pisałam,że jak zrobiła ten test owu, teoretycznie po owulacji, to wyszedł jej pozytywny "+" i oznnaczyła tak na wykresie...to ja już Jej chciałam z gratulacjami wyskakiwać,a koleżanka ma długi cykl; ja to się za bardzo przyzwyczaiłam do tego,że ja mam krótkie bardzo cykle i że jak już widzę ok 20dc cyklu,to już czuję zbliżający się koniec.
Ola_85 - trzymam kciuki, by jednak ZIELONOŚĆ na końcu była
Dziewczyny, zanim coś napiszemy to lepiej sie zatanówmy albo wybadajmy wszystko,policzmy dobrze dni, by być konretnym i jak już naprawdę jest więcej procent na to,że możliwe,że się udało,to piszmy tak ,jak jest blisko terminu spodziewanej @, ale nie za wcześnie .
peace & love
A dziś z rana mroźno. Ale już słońce przygrzewa. Zaraz do obowiązków domowych.
Wczoraj nie pisałam,bo miałam trochę zajęć z synkiem,a potem padłam z nim , jak położyłam do spania i tak do rana
Miłego dzionkaOla_85 lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Hej dziewczyny. Nie było mnie 3 dni, a prawie 20 stron do przeczytania
U mnie @ przyszła szybciej niż się jej spodziewałam, bo 31 października. No cóż, rozpoczynamy 13 cykl starań( nie żebym była przesądna... ) Jakoś po tej @ nawet za bardzo się nie rozczarowałam, jakieś zobojętnienie chyba z nowym cyklem mnie popadło.
No nic postaram się Was nadrobić, a przy okazji miłego dnia Dobrze, że słonko chociaż świecimissy83 lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualnyTak wiec teraz ja no bo tak wlazłam z buciorami ani sie nie przywitałam ani nic
Tak wiec hm hm hm
Witajcie kochane małpki
Podjadłam sobie kanapeczki popijając herbatke .
Zaraz łykne tabletki dla dzidziusia popijając wodą ot co !
Co do wody pije nałogowo i duzo bo ciągle mnie suszy...
Ogólnie to nie spałam z małym od 3 w nocy do 5 i potem położyłam się z nim i tak wstaliśmy o 9...
Na obiad nie mam planów chyba ze macie jakies fajne pomysly bo jak nie to zostało jeszcze troche placków od wczoraj i zupa wiec ewentualnie to by sie zjadło.
Pogoda u mnie do bani bo mglisto i ponuro
Po za tym postanowiłam zakonczyc mierzenie tempki bo nie ma juz to sensu.
Nie mam planów na dzis bo póki co nie mam na nic ochote...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 10:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_85 wrote:mi juz przeziebienie mija został okropny kaszel.dzis spadek tempki.Ide robic obiadek na popoludnie i w miedzyczasie sałatke jarzynowa.
Przeczytaj mój komentarz na temat tempki na tym profilu
https://ovufriend.pl/wykres,4b8360ddb6e7905b575cb97e74311274.html
Nie chce mi sie tego samego produkować wiec daje ci linka
Meg tzn ? Dostałas @?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 10:32
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny - ja już po obiedzie szybka jestem -nie? Teraz druga kawke na spokojnie pije bo do pracy zaniedlugo. Mnie trochę pobolewa brzuch czyli jutro pewnie przyjdzie @. Ostatnio mnie tak pobolewał dziewn wcześniej. Planowo niby mam mieć w czwartek ale może o jeden dzień się przesunąć także już na pewno miesiąc kolejny stracony. Mam nadzieje ze w przyszłym cyklu lekarz zdecyduje się na inseminacje.
katsuyoshi lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualnyEh nie podoba mi sie to wcale a wcale
Przykro mi i szkoda ze tak wyszlo..
Kurcze jak ja bym chciała abyscie wszystkie w najbliższym czasie zobaczyły kropka
Nie bede was pocieszać no chyba że tego chcecie ale wiem sama po sobie że pocieszanie wcale w niczym nie pomaga....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 10:46
Meg0809, missy83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeg0809 wrote:No u mnie już nie pomaga skoro od utraty pierwszego minęło 17 miesięcy.
Nie mam pojecia jak to jest stracic skarba takiego i nie chciałabym nigdy sie przekonywać co to znaczy.
I tak podziwiam cię ze mimo to wstałas na nogi i chcesz dalej walczyc o kolejnego kropeczka
Mam nadzieje że Bóg obdarzy Cię juz nie bawem maleństwem i bedziecie sie cieszyć ze zdrowego maluszka
Bardzo wam tego zycze !Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 10:58
Meg0809, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
Karolla. wrote:Hej dziewczyny
Po terminie @ test nie musi być z porannego moczu?
Zawsze lepiej z porannego. Choc po @ stężenie powinno być już na tyle wysokie ze powinno raczej wykazac w dzien.ponad 3 lata starań...
-
Meg - wspieram i również mam nadzieję,że szybko doczekasz się swojego Kropeczka
Karolla - jak już po terminie @, to można próbować nawet z nieporannego, wiadomo, zawsze lepiej z rana,bo większe stężenie, ale ogólnie jak ciąża, badana po terminie @ - to i w południe powinno i wyjść .
Ola_85 - miłego gotowania.
A mnie własnie teraz czeka robienie obiadu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 11:27
Meg0809 lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
katsuyoshi wrote:Eh nie podoba mi sie to wcale a wcale
Przykro mi i szkoda ze tak wyszlo..
Kurcze jak ja bym chciała abyscie wszystkie w najbliższym czasie zobaczyły kropka
Nie bede was pocieszać no chyba że tego chcecie ale wiem sama po sobie że pocieszanie wcale w niczym nie pomaga....
Pocieszanie może i nie zmienia faktów...ale doping zawsze się przydaje .
Wsparcie jest zawsze mile widzianesynek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016