Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
ja ciasto zrobiłam, obiadek też, teraz skończyłam jeść nutelle i się kłade bo łeb mi pęka
a tak w ogóle to w biedronce są fajne odzywki do panzokci z eveline +olejek arganowy za nie całe 13 zl a w rossmanie -49% na niektóre kosmetyki i się skusiłam blyszczyk kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 16:46
Ola_85, Evanlyn lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Jestem nowicjuszką, więc nie miejcie mi za zle mojej nie wiedzy w kwestii sluzu, temperatury, szyjki macicy, bo do oberwacji zabieram sie z oporem zacznę od kolejnego cyklu
Mam nadzieje, ze starania o drugie dziecko przebiegna u mnie gladko mimo pcos...katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laseczki no kto by pomyślał człowieka nie ma 2 dni a tu taka rozpierducha tyle do czytania oszalałyście czy żeście się czegoś nawąchały;) he he
Fakt czasem mam wrażenie , że ludzie lubią się nad sobą użalać jak ja mam źle, jak mi ciężko, znowu mi nie wyszło , dziewczyny bierzcie przykład z kobiet, które mimo porażek, strat, ogromnego bólu się nie poddają i patrzą w przyszłość z nadzieją. Głowa do góry zawsze jest nadzieja póki nie macie 50 lat a nawet wtedy można zaskoczyć -
nick nieaktualnyObejrzcie sobie film "Od początku " naprawdę warto i wtedy zastanowicie się nad swoim zachowaniem. To nie targowisko żeby się licytować kto ma gorzej. Wiem, że jest Wam ciężko i trudno, ale nie możecie pogłębiać swojego negatywnego myślenia, bo wtedy Wam nie wyjdzie. Możecie przeczytać również książkę "Potęga podświadomości " J.Murphy i zobaczcie co człowiek jest w stanie sobie wmówić i jak się krzywdzić przez negatywne myślenie.
-
nick nieaktualnyowu wrote:Cześć dziewczyny
Jestem nowicjuszką, więc nie miejcie mi za zle mojej nie wiedzy w kwestii sluzu, temperatury, szyjki macicy, bo do oberwacji zabieram sie z oporem zacznę od kolejnego cyklu
Mam nadzieje, ze starania o drugie dziecko przebiegna u mnie gladko mimo pcos...
Oj tam oj tam nauczysz sie.
Po za tym wróciłam juz i mojemu łobuzowi zrobila kilka zdjec ale 2 wyszły tak cudnie ze musze sie pochwalic
http://zapodaj.net/6d2349b80aa15.jpg.html
http://zapodaj.net/b24b66535595d.jpg.htmlEvanlyn, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeg0809 wrote:No słodziak z tego Twojego synka Kat mam dla niego kandydatkę moja siostrzenice w grudniu skończy roczek Majeczka
Ja chciałam miec córke Majke ale mój chce Victorie...
A ustalilismy sobie przed pierwsza ciaza ze dla chlopca ja wybieram imie a on dla dziewczynki.. no ale moze uda mi sie jeszcze cos ugracWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 19:32
Meg0809 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Em ostry sex dobry na każdą chorobe ! hahahaha
A ja własnie juz miałam od kilku lat upatrzone imiona
to jakbym miała problem to bedziesz mi podrzucac hahakatsuyoshi lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma wrote:aaaaa to to wiadomo, właśnie czekam na mojego minia i odrazu na łóżko go rzucam
to jakbym miała problem to bedziesz mi podrzucac haha
Zaraz tam na łóżko szkoda czasu ile to zajmnie z korytarza do sypialni
Od razu jak wejdzie sie na niego rzuć haha i gwałt na podłodze xD