Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Liczą się chęci
Ale u mnie slonko pieknie znowu swieci i chyba jak maly wstanie to pojde z nim na tą sesje
Po za tym mój dzwonił o jakąs kurte do pracy i czy ide na miasto to bym mu kupila ale nie wiem czy zasłuzył? hm Po za tym ze udało mu sie zafasolkować mnie i ze za 4 dni ma urodziny to ja nie jestem pewna czy zasłuzył hihi -
Cześć dziewczyny! TYle tu wpisów przez weekand że czytania a czytania mnie nie było my z mężem się staramy teraz będzie w tym miesiący 4 cykl.. jutro idę na tą bete żeby sprawdzić czy dobrze już spadła i się wszystko oczyściło.. a w czwartek wizyta. Mam nadzieję że wszystko już będzie dobrze i się okaże. Po wizycie zaczynam testowanie owulacyjne Pizdrawiam i życzę miłego dnia
katsuyoshi, Selja, Evanlyn, Vesper lubią tę wiadomość
Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam -
katsuyoshi wrote:Niby tak
Ale u mnie slonko pieknie znowu swieci i chyba jak maly wstanie to pojde z nim na tą sesje
Po za tym mój dzwonił o jakąs kurte do pracy i czy ide na miasto to bym mu kupila ale nie wiem czy zasłuzył? hm Po za tym ze udało mu sie zafasolkować mnie i ze za 4 dni ma urodziny to ja nie jestem pewna czy zasłuzył hihi
Abcd dawaj znaćkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDemeter wrote:Kat kocham Cię
Konkretnie na temat. Czekałam aż w końcu ktoś to napisze, bo ostatnie dni na forum w tym temacie ....szlak mnie trafiał.
W końcu ktoś mnie porządnie poparł !
Kłaniam się ku Tobie
Własnie i dlatego nie pisałam nic na forum bo ile można czytać kilka razy dzien w dzien to samo
O tłumaczeniu nie wspomne.
Tutaj mamy sie wspierać a nie dołować wzajemnie cały czas.
Mamy okazywac pozytyw aby kazda z nas czerpała przyjemnosc z siedzenia tutaj a nie zanurzała się w smutku i dołowaniu się.
Lov You
Tylko czemu zawsze to ja musze napisac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 15:44
Bobitta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOczywiscie że się podziele nawet z Tobą
Wiem wiem że zasłużył jakby inaczej Jest kochany, bardzo dobrze mnie traktuje nigdy nie mialam lepszego faceta
No ostatnie 2 patelnie nałożone i skonczone
I znowu zachmurzyło sięWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 15:41
-
katsuyoshi wrote:Dziękuje !
W końcu ktoś mnie porządnie poparł !
Kłaniam się ku Tobie
Własnie i dlatego nie pisałam nic na forum bo ile można czytać kilka razy dzien w dzien to samo
Lov You
Tylko czemu zawsze to ja musze napisac?
Bo jak ty komuś przysrasz to nikt się nie obrazi:)
Wszyscy wiedzą, że potrafisz obiektywna.
A ja dostawałam już mdłości...
Najważniejsze, że dziewczyny dostały już reprymendę.
A tak swoją drogą trochę mi tęskno za dziewczynami...katsuyoshi lubi tę wiadomość
Demeter -
nick nieaktualnyDemeter wrote:Bo jak ty komuś przysrasz to nikt się nie obrazi:)
Wszyscy wiedzą, że potrafisz obiektywna.
A ja dostawałam już mdłości...
Najważniejsze, że dziewczyny dostały już reprymendę.
A tak swoją drogą trochę mi tęskno za dziewczynami...
Dlatego musiałam się odezwać i powiedzieć swoje bo kurde ile można.
Ja wiem ze nie które moga sobie myślec " No zaciążyła to sie wymądrza " Ale to gówno prawda !
Bo jak w ciązy nie byłam nie raz powtarzałam to samo ale ile można się produkować.
Naprawde są tutaj osoby z bardzo długim stażem starań o dzidziusia a jakos starają sie myslec pozytywnie i nie dolują innych .
Mało tego zauważyłam że najbardziej panikują osoby które nie mają problemów zdrowotnych a przychodzi co do czego to zachodzą w ciąze bez wiekszych problemów.
Troche optymizmu trzeba miec a nie.
Też tesknie za dziewczynami jakos tak nie fajnie jak ich nie ma.
Ale co się dziwić , nie dosc że mają problemy jakie mają a wchodzac tutaj czytajac takie rzeczy wcale nie poprawia im to humoru
To nie ma tez co sie dziwic że nie chce im sie wchodzic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 15:59
Bobitta lubi tę wiadomość
-
A no widzisz Kat, trzeba od czasu do czasu fuknąć na kogoś i zrobić porządek. Czasu też brakuje na rozmowy.
Moje dziecko złapało już drugą jelitówkę w ciągu trzech tygodni, w przedszkolu szaleje jakiś rotawirus i zbiera swoje żniwo.
W tym miesiącu się nie staramy i mam wrażenie, że zeszło ze mnie powietrze, które gromadziło się przez tyle miesięcy. Myślę, że taki odpuszczony cykl dobrze mi zrobi:)Demeter -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny