Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
i zeby nikt zle mnie nie zrozumial ale chodzilo mi o to ze nie będziemy pisac na złośc tylko takie juz jestesmy bedziemy panikowac wymyslac dogladac sie objawów, a dopiero po jakims czasie nam to przedzie i bedzie czas wyluzowaniaaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
miałam się rozgadać, ale szkoda klawiatury lecę na badanie, idę sobie sprawdzić rezerwę jajnikową, a co? zobaczymy, co tam u moich jajec słychać
katsuyoshi, Selja lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
tez miałam coś pisać długiego ale jednak skasowałam wszystko.
Powiem tylko: Palma nie denerwuj się, to na nic. Ja też kiedyś się wkurzyłam lekko ale się wstrzymałam i nie żałuje że nie pisałam nic o tym na forum. Przemyślałam sobie i stwierdziłam że faktycznie u mnie ze wszystkim za wcześnie. Jak nie dostane @ to będę miała całe strony z objawami
Kat nic złośliwego nie pije tylko tłumaczę Palmiekatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:tez miałam coś pisać długiego ale jednak skasowałam wszystko.
Powiem tylko: Palma nie denerwuj się, to na nic. Ja też kiedyś się wkurzyłam lekko ale się wstrzymałam i nie żałuje że nie pisałam nic o tym na forum. Przemyślałam sobie i stwierdziłam że faktycznie u mnie ze wszystkim za wcześnie. Jak nie dostane @ to będę miała całe strony z objawami
Kat nic złośliwego nie pije tylko tłumaczę Palmie
Nie no spoko !
Ja tez próbowałam jej tlumaczyc o co chodzi.
Ale dobra siuram na to bo nie ma sensu jesli sama chce sie tak dolowac to niech sie doluje ja nie stoje za nia aby jej walnac w glowe na pozytywne myslenie
Jakie tam hormony ?
Ja łagodna jestem w tym momencie.
No i mam też powody do radosci po wczorajszym dniu -
Nie piłam mleka ale mam zamiar bo chodzi za mną od rana
Kat widziałam. Nie wiem o co chodzi ale cieszę się razem z Tobą
Palma proszę, ja jestem znowu taka że nie będę mogła spać po waszych kłótniach przejmuje się strasznie...taka jestem.
Nie chcę być za żadną ze stron więc nie polubię ani jednego posta Waszego Foch wiem że każda chce uwolnić swoje emocje i ma uczuciaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 12:21
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Nie piłam mleka ale mam zamiar bo chodzi za mną od rana
Kat widziałam. Nie wiem o co chodzi ale cieszę się razem z Tobą
Palma proszę, ja jestem znowu taka że nie będę mogła spać po waszych kłótniach przejmuje się strasznie...taka jestem.
Nie chcę być za żadną ze stron więc nie polubię ani jednego posta Waszego Foch
Ja nie odbieram tego jako kłótnie
Wyraziłam tylko swoje zdanie na temat tej paranoi i calej tej sytuacji dołowania sie
Przecież jakbym sie kłóciła to nie byłoby tak sympatycznie
Tak pij mleko pij przeciez fasolka musi rosnąc zdrowo !Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 12:24
palma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypalma wrote:słuchajcie ja z tej okazji wyrażania uczuć idę zrobić ciasto
tak więc odezwę się później bajos :p
Podziel się z cieżarną ! hahaha w końcu jem za dwóch
Swoją drogą chodzą mi po głowie placki ziemniaczane i nalesniki...
Ale że nie chce mi sie isc do sklepu po mleko to bardziej stawiam na placki.
Fakt mam zupe od wczoraj ale jakos tak mysle o tych plackach zeby tez zrobic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 12:28
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
zrobie miodowca bo mam duzo orzechów
ja własnie ostatnio mialam nalesniki z bananami i nutella bo tez mialam chętke duza
a placki to moze i ja bym dzis zrobila bo mam akurat sosik taki ala gulaszEvanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Kurde tak bardzo bym chciała żeby coś tam rosło faktycznie tylko nie jakiś torbiel czy coś bo ten ból faktycznie jest dziwny i tylko mój okresowy przez który wymiotuje jest silniejszy...
Nie rób smaka na placki bo ja nie mogę smażonego okropna zgaga od maleńkości a ciasto i ja w domu mam bo teściowa zrobiła z okazji Wszystkich Świętych mmmmmniamm
-
Ja plackami ziemniaczanymi tez nigdy nie pogardzę za mną chodzi cos paprykowego, jakis fast food najlepiej xd zawsze przed okresem mialam ochote na slodycze a teraz nie, tzn zjem, ale nie zebym pozerala ale zaraz chyba pojde spac, przeziebienie nie oduszcza i bola mnie plecy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 12:39
Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZiemniaczki mam juz obrane potem tylko potrzec jak maly pójdzie spac.
U mnie pogoda w kratke... od rana bylo slonce potem sie zachmurzyło... jakies kilka minut temu znowu bylo slonecznie a teraz znowu szaro..
Ogólnie mialam natchnienie isc z malym gdzies na spacer i przetestowac aparat robiąc mu zdjecia ale natchnienie te mi przeszlo i sie odechciało
Może to tez przez to ze ta pogoda tak co chwile sie zmienia.
A wy jakie plany macie na dzisiaj tak ogólnie?Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Ziemniaczki mam juz obrane potem tylko potrzec jak maly pójdzie spac.
U mnie pogoda w kratke... od rana bylo slonce potem sie zachmurzyło... jakies kilka minut temu znowu bylo slonecznie a teraz znowu szaro..
Ogólnie mialam natchnienie isc z malym gdzies na spacer i przetestowac aparat robiąc mu zdjecia ale natchnienie te mi przeszlo i sie odechciało
Może to tez przez to ze ta pogoda tak co chwile sie zmienia.
A wy jakie plany macie na dzisiaj tak ogólnie?
Dzisiaj rano byłam w kościele, odkąd się nawróciłam jestem strasznie pobożna teraz piszę permanentnie pracę inżynierską, w planach mam jeszcze pomalowanie paznokci, zrobienie obiadu dla męża i oczywiście badanie u ginkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:U mnie dzisiaj tak słonecznie i tak cieplutko że można chodzić w sweterku - oczywiście nie ja z tymi gilami Ale przynajmniej humor dopisuje jak sie patrzy przez okno na taki piękny dzień
Dzisiaj rano byłam w kościele, odkąd się nawróciłam jestem strasznie pobożna teraz piszę permanentnie pracę inżynierską, w planach mam jeszcze pomalowanie paznokci, zrobienie obiadu dla męża i oczywiście badanie u gin
Mój synek swiruje :d
Rzuca sobie miseczke ktora lekko sie kreci a on ma z tego ubaw i ze smiechu kładzie sie na podłodze
A ja sobie jakiś czas temu wrzucilam do galerii testów ciązowych swój test a co !Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Chciałabym mieć w domu takiego maluszka kocham takie dzieci jak się kręcą i rozrabiają nie rozumiem ludzi, którzy nie rozumieją że dziecko to dziecko i ciche są tylko lalki-bobasy na półkach w sklepie... Mi nie przeszkadzają dzieci sąsiada jak się "drą" i każde ich słowo do mojego pokoju słychać
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Chciałabym mieć w domu takiego maluszka kocham takie dzieci jak się kręcą i rozrabiają nie rozumiem ludzi, którzy nie rozumieją że dziecko to dziecko i ciche są tylko lalki-bobasy na półkach w sklepie... Mi nie przeszkadzają dzieci sąsiada jak się "drą" i każde ich słowo do mojego pokoju słychać
Może nie tyle że dzieci ale tyle ze taki mocny hałas.
Wiesz no nie każdy musi lubiec hałas.
Są ludzie którzy cenią sobie spokój i cisze.
Ale prawda jest taka że dziecka nie zamkniesz w szafie i nie zakleisz mu ust aby sąsiad byl np zadowolony.
Takie sa uroki dzieci a ludzie czesto gesto zapominają o tym że sami kiedyś nimi byli i też hałasowali.Evanlyn lubi tę wiadomość