X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wytrzymam zaraz !!!!!
    Kurde dziewczyny co wy pitolicie !!!!!
    Ile razy można wam powtarzać ?!
    Ze każda kobieta jest inna !
    Kierujecie sie tym wykresem i szykją jakby to bo była jakaś kula jasnowidza i mówiła że sie wam nie udało !!!!
    Bez urazy jesteście dorosłe a czasami jak czytam co piszecie to czuje się jakbym siedziała miedzy 10-14 latkami które nie wiedzą jak zachodzi się w ciąze :/
    Musze kuźwa was opierdolic !
    Bo ile można ?
    Piszecie że nie zwracacie uwagi na objawy a jednoczesnie je wymieniacie pisząc co wam dolega ! Gdzie tutaj logika?
    A szyjka wcale nie musi być wysoko ! Ona może sie podnies dopiero w dniu spodziewanej !
    Naprawde zastanówcie się czasem co wy za brednie wypisujecie :/

No i po za tym miło że w ogóle kto kolwiek zauważył że mnie i Bobitty nie było ostatnio na forum o Ev nie wspomne...

A teraz jak chcecie możecie po mnie pojechać ...
    Cierpliwie czekałam te dni czytając co wypisujecie no i sie nie da was nie opierniczyc !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 11:19

Ola_85, Demeter, missy83 lubią tę wiadomość

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    missy83 w dniu w ktorym robiłam jako pierwszy raz test owu - dwie kreski były takie same a w instr było ze musza byc takie same ciemne badz testowa mocniejsza.Moj pan gin mowił ze szkoda czasu na testy przy nieregularnych cyklach,ale mimo to chcalam sprawdzic.

missy83 lubi tę wiadomość

km5s8ribs34fnes6.png
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Szyjka nisko jest wtedy jak ma się wrażenie że wypada? Tak jak mówiłyśmy kiedyś "rozpulchniona"? :D

Chyba tak...ja mialam taka do tygodnia po owu, a teraz sie tam tak ciasno zrobilo, ze ledwo co moge zbadac...

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    No nie wytrzymam zaraz !!!!!
    Kurde dziewczyny co wy pitolicie !!!!!
    Ile razy można wam powtarzać ?!
    Ze każda kobieta jest inna !
    Kierujecie sie tym wykresem i szykją jakby to bo była jakaś kula jasnowidza i mówiła że sie wam nie udało !!!!
    Bez urazy jesteście dorosłe a czasami jak czytam co piszecie to czuje się jakbym siedziała miedzy 10-14 latkami które nie wiedzą jak zachodzi się w ciąze :/
    Musze kuźwa was opierdolic !
    Bo ile można ?
    Piszecie że nie zwracacie uwagi na objawy a jednoczesnie je wymieniacie pisząc co wam dolega ! Gdzie tutaj logika?
    A szyjka wcale nie musi być wysoko ! Ona może sie podnies dopiero w dniu spodziewanej !
    Naprawde zastanówcie się czasem co wy za brednie wypisujecie :/

No i po za tym miło że w ogóle kto kolwiek zauważył że mnie i Bobitty nie było ostatnio na forum o Ev nie wspomne...

A teraz jak chcecie możecie po mnie pojechać ...
    Cierpliwie czekałam te dni czytając co wypisujecie no i sie nie da was nie opierniczyc !

Czekałam na to i czekałam aż się doczekałam :D czytam jak mnie opierniczasz i śmieje się sama do siebie że w końcu się odezwałaś :D sory za ten optymizm po opierniczu ale jakoś nie mogę :P

Nie martw się Kochana :* codziennie wchodzę na Lipiec 2016 i czytam co u Was :* <3

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi ja myslalam o tobie wchodziłam na twoj wykres wiec ja pamietałam o Tobie :)

km5s8ribs34fnes6.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kat tak masz racje ale ja np nie umiem tego opanować, może przy kolejnym cyklu się uda nie panikowac nie wiem, nie da się od tak odrazu wszystkiego zmienic.
    to ze nie piszemy ze Was nie ma nie oznacza ze o tym nie myslimy, bo w sumie ja rano myslałam o Was ale nie mam czasu na razie cały czas śledzić kto co pisze, dopiero po poludniu bede caly czas tu siedziec jak zawsze i nadrabiać. wiec wyluzuj i nie stresuj fasolki

Vesper, missy83 lubią tę wiadomość

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat, witaj! :) ja Cie nie opiernicze bo, masz racje, ostatnio tez nie wchodzilam na forum przez dwa dni, bo ciagle jakies porownywanie objawow, a chcialam troche spokoju...a Ty gdzie sie podziwałaś? ;)

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat jeśli chodzi o zauważanie obecności. Może inne dziewczyny miały tak jak ja: chodzą na Wasze wykresy ale nie śmiem się upominać na naszym zdesperowanym forum o Waszą obecność jak wiem że macie teraz inne zmartwienia i fasolki :* chociaż tak bardzo pragnę zobaczyć chociaż jednego posta od którejś z Was i codziennie na niego czekam...

Vesper lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • zuzanna Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat brakowało Cie tutaj az się pojawilas ;-) Trzymaj za nas kciuki, widzisz jakie sa emocje. Ja w czwartek do doktorka. Mam nadzieje ze w kolejnym cyklu przeprowadzi inseminacje.
    Termin @ mam na czwartek wiec byśmy się wyrobili no chyba ze jeszcze jakies badania zleci dodatkowe.

katsuyoshi lubi tę wiadomość

ponad 3 lata starań...
    01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
    11.01.16 1 IUI :-(, 28.04.16 2 IUI :-(
    eiktdqk3hdkjj4b6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam tutaj cały czas.
    Ale uznałam ze nie bede sie odzywac liczac na to że sie ogarniecie :/
    Nie chce mi sie ciagle produkowac i wam powtarzac tego samego !
    Oczywiscie nie pisze do wszystkich bo faktycznie nie kazda tutaj wypisuje bzdury.
    Ale z Bobittą czytamy i czytamy i oczom nie wierzymy co wy jeszcze nie wymyslicie :/
    Palma ty to juz w ogole totalnie przesadzasz...a bo tempka jest dosc nisko a to szyjka co chwile cos w sobie wyszukujesz zeby tylko pisac ze sie nie udalo !
    Kobieto skąd ty w ogole mozesz wiedziec czy sie udało czy też nie ?!
    My z Bobittą bez żadnych objaw zobaczylismy 2 kreseczki i co?!
    Jakbysmy miały miec takie podejscie to do tej pory powinnysmy testowac nie wierzac testom nie?!!!!
    Może odseperujcie sie od forum albo cos oczywiscie nie kazda tylko te na które działa jak działa...
    Jakiś dystans powinniescie zachować kurde :/ !
    Nie stresuje fasoli spokojnie , ona zapewne tez by wam chciala wygarnac jakby tylko potrafila ! :/ xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 11:31

Demeter lubi tę wiadomość

• Karolla. Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie...niektóre kobiety kilka tygodni po terminie @ nie mają żadnych objawów. Ja czekam spokojnie :)

• palma Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak masz racje, spadam bo wydawało mi się że po to jest forum żeby można było o wszystkim gadać. ale juz wam nie przeszkadzam, powodzenia wszystkim!

katsuyoshi, zuzanna lubią tę wiadomość

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • zuzanna Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma wrote:
    tak masz racje, spadam bo wydawało mi się że po to jest forum żeby można było o wszystkim gadać. ale juz wam nie przeszkadzam, powodzenia wszystkim!
    Ale po to wlasnie to forum jest. Kazda z nas jest inna- jedn bardziej się nakreca a druga podchodzi z większym dystansem choć mysle ze w glebi kazda z nas co miesiąc doszukuje się choć cienia objawow przed spodziewana miesiaczka.

ponad 3 lata starań...
    01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
    11.01.16 1 IUI :-(, 28.04.16 2 IUI :-(
    eiktdqk3hdkjj4b6.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS trochę mi było przykro że tu nie wchodzicie ale czułam że byście nas tak nie zostawiły ;)

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma wrote:
    I to jest dojrzałe podejscie.
    Teraz focha bedziesz rzucac bo ktos w koncu potrafil powiedziec ci kilka słów prawdy.
    Wygadac sie to co innego a stwarzac jakies swoje urojenia to drugie.
    Nakrecasz siebie jak i inne kobiety nie wiem po co.
    Moze odpocznij od forum i zastanów się troche nad swoim podejsciem.
    Ja na sile nie bede nikogo tutaj zatrzymywać a jestem człowiekiem szczerym i mówie jak mysle.
    A jesli ktos nie potrafi przyjac tego na klate to trudno .
    Idz wtedy sie fochaj.

• Karolla. Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma, spokojnie...nie chodzi o to, zebys przestala udzielac sie na forum tylko, zebys nie panikowala, chociaz ja te Twoja panike nie odbieram, az tak negatywnie, tylko mam wrazenie, wlasnie, ze nie masz z kim o tym porozmawiac...w sumie...chyba kazda tutaj z udzielajacych sie nie rozmawia z kolezanka przy kawie o staraniach i dlatego jest to forum, zeby moc porozmawiac z kobietami, ktore tez sie staraja, dzielic obawami, ale grunt, zeby nie panikowac, chociaz kazdy moze miec jakas chwile slabosci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 11:42

Evanlyn, palma lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I teraz bedzie cisza bo przyszła ta zła powiedziała co chciała i popsuła kącik smutków.

Ot co :D

• palma Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    I to jest dojrzałe podejscie.
    Teraz focha bedziesz rzucac bo ktos w koncu potrafil powiedziec ci kilka słów prawdy.
    Wygadac sie to co innego a stwarzac jakies swoje urojenia to drugie.
    Nakrecasz siebie jak i inne kobiety nie wiem po co.
    Moze odpocznij od forum i zastanów się troche nad swoim podejsciem.
    Ja na sile nie bede nikogo tutaj zatrzymywać a jestem człowiekiem szczerym i mówie jak mysle.
    A jesli ktos nie potrafi przyjac tego na klate to trudno .
    Idz wtedy sie fochaj.

jeśli Ty lubisz strzelać fochy to ok Twoja sprawa, ja po prostu nie lubię przeszkadzać, jeśli nie chcesz czytać tego co piszemy to tego po prostu nie rób! ja jeśli mam jakieś wątpliwości to pisze o tym i już bo nie jestem lekarzem ani doświadczona w tym sprawach, a wiem że niektóre dziewczyny dużo wiedzą i zawsze pomogą. zawsze byłam panikarą i w sumie nic nowego mi nie powiedziałam przeleciało to po mnie bo to wiem, ale taka jestem i już, niektore dziewczyny zachowuja spokój niektore jak ja panikują.

katsuyoshi lubi tę wiadomość

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta nie kłóćcie się dziewczyny. Żadna nie musi tego forum opuszczać!!!!

Kat idę dzisiaj do lekarza sprawdzić czy na coś choruje :D

katsuyoshi, missy83 lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma wrote:
    jeśli Ty lubisz strzelać fochy to ok Twoja sprawa, ja po prostu nie lubię przeszkadzać, jeśli nie chcesz czytać tego co piszemy to tego po prostu nie rób! ja jeśli mam jakieś wątpliwości to pisze o tym i już bo nie jestem lekarzem ani doświadczona w tym sprawach, a wiem że niektóre dziewczyny dużo wiedzą i zawsze pomogą. zawsze byłam panikarą i w sumie nic nowego mi nie powiedziałam przeleciało to po mnie bo to wiem, ale taka jestem i już, niektore dziewczyny zachowuja spokój niektore jak ja panikują.
    Nadal nie rozumiesz o co mi chodzi.
    Masz sporo czasu do @ a ciagle jak wchodzisz to tylko wypisujesz co ci dolega albo tekst typu ze sie nie udało...
    To jest podejscie?
    Moze lepiej pomyslec w innym kierunku?
    Np pozytywnie a nie negatywnie.
    Tu nie chodzi tez o to ze nie masz sie wygadywać tylko o to ze twoje jedyne gadanie to jest pisanie wlasnie o tym ze sie nie udalo.
    Zero jakiegos pozytywu w tobie.
    Rozumiem chcesz zajsc w ciaze jak kazda tutaj i rozumiem ze kazde przyjscie @ sprawia smutek i czlowiek sie zawodzi po raz któryś.
    Ja to wszystko doskonale rozumiem.
    Ale sianie paniki jest bez sensu.
    Zrozum ze nakrecasz sama siebie i inne takze.
    Nie wiem jak ci to prosciej wytlumaczyc abys chociaz troche zrozumiala o czym ja pitole :D

Ola_85 lubi tę wiadomość

‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ