Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
evanlyn ja się nie kłócę i nie mam takiego zamiaru po prostu to jest tak jabym poszła na plac zabaw i któś opierdolił mnie za to że się na nim bawię )
kat skoro masz dystans do tego wszystkiego to po co się przejmujesz tymi BZDURAMI które tu piszemy. Luźna guma zaraz skończymykatsuyoshi lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Vesper wrote:mamy drugą gównoburzę na wątku? myślę, że lekcja już odrobiona.
PEACE, kochane!
katsuyoshi wrote:Chorujesz na depresje po okresową xD hahakatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypalma wrote:evanlyn ja się nie kłócę i nie mam takiego zamiaru po prostu to jest tak jabym poszła na plac zabaw i któś opierdolił mnie za to że się na nim bawię )
kat skoro masz dystans do tego wszystkiego to po co się przejmujesz tymi BZDURAMI które tu piszemy. Luźna guma zaraz skończymy
JA o dupie ty o jajach yhym....
Nie odrózniasz dystans na temat zajscia a dystans czytania tego co tu jest pisane
Kurde ty czujesz sie z ty dobrze ze tak ciagle się dołujesZ? Bo nie rozumiem?Demeter lubi tę wiadomość
-
kat ok dzieki ze chcesz mi to wytlumaczyc, ale ja nie chce zmienic podejscia bo nawet jesli gadam ze sie nie udalo to gdyby jednak kiedys sie udalo to mam miłą niespodzianke, a nie kolejny szok ja pojawia sie @. czlowiek poprzez jakies sytuacje w zyciu zmienia nastawienie a ja zawsze po dupoe dostawałam wiec teraz wole byc milo zaskakiwana i dlatego mam negatywne podejscieaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Evanlyn, nie, nie - akurat miałam na myśli tą ze Smerfetką a jakaś była w zeszłym tygodniu? boszee, ja to chyba jestem niewrażliwa, skoro mi to umknęło
katsuyoshi, Selja lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Chyba przed okresową bo już się boję ze @ przyjdzie
Depresja minie raz dwa
Ja sie nie kłóce proprostu staram sie wam pokazac ze tak nie można zyć.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny spokój. Każda starajaca się tak naprawdę się nakreca. Ja tez - dziscos mnie tknelo do zrobienia testu nawet nie wiem czemu no ale lipa ale jeszcze mam czas do @ wiec na 100 % jeszcze nic straconego , potem trzeba będzie znow się posmucić trochę i wziąsc kolejny cykl na klate. Wydaje mi się ze po to jest to forum żeby dziewlic się odczuciami wiec nie krytykujcie nikogo za to.
palma, katsuyoshi, Evanlyn, Selja lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnyVesper wrote:Evanlyn, nie, nie - akurat miałam na myśli tą ze Smerfetką a jakaś była w zeszłym tygodniu? boszee, ja to chyba jestem niewrażliwa, skoro mi to umknęło
Jak możesz byc tak nie wrażliwa na moje wołanie o pomoc ! xD -
Vesper wrote:Evanlyn, nie, nie - akurat miałam na myśli tą ze Smerfetką a jakaś była w zeszłym tygodniu? boszee, ja to chyba jestem niewrażliwa, skoro mi to umknęło
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:Dziewczyny spokój. Każda starajaca się tak naprawdę się nakreca. Ja tez - dziscos mnie tknelo do zrobienia testu nawet nie wiem czemu no ale lipa ale jeszcze mam czas do @ wiec na 100 % jeszcze nic straconego , potem trzeba będzie znow się posmucić trochę i wziąsc kolejny cykl na klate. Wydaje mi się ze po to jest to forum żeby dziewlic się odczuciami wiec nie krytykujcie nikogo za to.
-
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Kat, mnie sie wydaje, ze to jest poszukiwanie wsparcia...nic innego, kogos kto powie 'nie przejmuj sie, bedzie dobrze'.
Myslisz ze jak ktos napisze komus nie przejmuj sie bedzie dobrze to to nagle ta osoba zrobi usmiech na twarzy i powie masz racje jest jak mowisz?
Wątpie
Chyba ze ktos jest tutaj czarodziejem albo takim wredym malym czlowiekiem jak ja ha -
nick nieaktualny
-
Vesper wrote:spoko, spoko, Evanlyn.
palma, kat - już wystarczy, ok ?
no jasne i tak będziemy tu gadać o tym że nas jeden sutek zabolał, potem się uśmiechnęłam przez chwile i nagle mi przeszło wiec to chyba burza hormonów i jestem w ciązy...o i tak będzie cały czas
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Kat, powiedziałam to w przenośni każdy szuka wsparcia i wchodzac na takie typu forum tez, wyszukuje informacje, ktore go interesuja, identyfikuje sie z ludzmi, ktorzy zmagaja sie z podobnymi problemami, a tak na prawde po to, aby znalezc pocieszenie i porozmawiac z ludzmi, ktorzy wysluchaja i byc moze nawet zrozumieja. Ludzie sa rozni, dlatego kazdy w inny sposob to wszystko przezywa.
palma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny