X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Wiesz kwestia charakterów.
    Może nie tyle że dzieci ale tyle ze taki mocny hałas.
    Wiesz no nie każdy musi lubiec hałas.
    Są ludzie którzy cenią sobie spokój i cisze.
    Ale prawda jest taka że dziecka nie zamkniesz w szafie i nie zakleisz mu ust aby sąsiad byl np zadowolony.
    Takie sa uroki dzieci a ludzie czesto gesto zapominają o tym że sami kiedyś nimi byli i też hałasowali.
    Dokładnie o to mi chodziło :) miałam się Ciebie pytać... jak nie mierze temp a test ciążowy wyjdzie mi pozytywny to OF będzie mi normalnie liczyło dni ciąży?

katsuyoshi lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tylko dobrze by było abyś sobie zmierzyła tempke w dniu w którym bedziesz testowac nim pójdziesz siknąc ;) wpiszesz tempke na wykres a jak test bedzie pozytywny to zaznaczysz pozytyw i zrobi ci sie zielona kropeczka po czym bedzie pytanie czy zgadzasz sie na udostepnienie twojego wykresu bla bla bla i automatycznie wyskoczy rameczka z fioletowej strony ktora bedziesz musiala wypelnic i tam cie przerzuci ;)
    Chociażby pod jezykiem :)
    Bo ja mierzyłm w tym cyklu pod jezykiem a w tamtym w pochwie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 13:27

Evanlyn lubi tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kat, dobrze wiedzieć :) mam nadzieję że właśnie opisałaś poranek mojej niedzieli :D

Bobitta to chyba w ten weekend wyjeżdża na tą wycieczkę rocznicową nie?

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Dzięki Kat, dobrze wiedzieć :) mam nadzieję że właśnie opisałaś poranek mojej niedzieli :D

Bobitta to chyba w ten weekend wyjeżdża na tą wycieczkę rocznicową nie?
    O ile dobrze pamietam to miał byc ten weekend chociaż moge się mylić bo skleroza i te sprawy :)

Ja nie moge sie doczekac tego dnia i opisu reakcji jej męża :)
    Chciałabym to widziec :D

Swoją drogą nie próbować zmierzyć sobie tempki aby sprawdzic na jakiej wysokosci w obecnym stanie sie znajduje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 13:31

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    O ile dobrze pamietam to miał byc ten weekend chociaż moge się mylić bo skleroza i te sprawy :)

Ja nie moge sie doczekac tego dnia i opisu reakcji jej męża :)
    Chciałabym to widziec :D
    Ja też :D mam nadzieję że u nas też będzie wybuch euforii a nie tylko tam u Was w lipcówkach :D :D ;D

Co do mierzenia to ja tylko pod językiem mierzę. Jeden cykl próbowałam w pochwie ale nie mogłam opanować techniki, miałam wrażenie że za daleko go pcham i brzuch mnie bolał tak samo jak przy używaniu tamponów. Na dodatek wykres wyszedł mi taki beznadziejny że nie mogłam wyczytać kiedy owulacja :/ także wróciłam do starego sprawcdzonego sposobu :)

Myślisz ze teraz sprawdzona temp mi coś powie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 13:35

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Ja też :D mam nadzieję że u nas też będzie wybuch euforii a nie tylko tam u Was w lipcówkach :D :D ;D

Co do mierzenia to ja tylko pod językiem mierzę. Jeden cykl próbowałam w pochwie ale nie mogłam opanować techniki, miałam wrażenie że za daleko go pcham i brzuch mnie bolał tak samo jak przy używaniu tamponów. Na dodatek wykres wyszedł mi taki beznadziejny że nie mogłam wyczytać kiedy owulacja :/ także wróciłam do starego sprawcdzonego sposobu :)

Myślisz ze teraz sprawdzona temp mi coś powie?

Zmierzyc nie zaszkodzi a chociaz bedziesz wiedziala jak wysoko masz tempke :) zawsze bedziesz mogła ją potem porównac do kolenej tempki

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To będzie już 10 dni jak nie mierzę... Ale pójdę za Twoją radą i zmierzę, tylko będę mierzyć już cały tydzień :) przynajmniej będę widziała czy 07go czy 08go spadnie czy zostanie w tym samym miejscu ;)

Wiesz co, strasznie mi Ciebie brakowało tutaj :) lubię te nasze rozmowy o pierdołach i poważnych sprawach :P EDIT nie traktujesz mnie jak gówniarza który jeszcze studiuje a już chce koniecznie dziecko, bo u mnie - od strony męża - by tak było bo wszyscy zachodzą koło 30. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 13:45

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak nawiasem, ciekawe gdzie się podziała reszta dziewczyn... chyba je wystraszyłaś :D hehehe

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe :D
    Ja jestem tolerancyjnym czlowiekiem i staram sie z kazdym rozmawiac na równi.
    Ale poprostu wpadanie w paranoje i robienie zamieszania jest bez sensu dlatego musialam zareagować.
    Nie wystraszyły raczej mysle ze poszły robic swoje sprawy :d

Evanlyn, Karolla., palma lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko my nie mamy żadnej konkretnej roboty??!! :D

Mój M jedzie na 3 dni do Warszawy w poniedziałek za tydzień i znowu rozłąka :( przykre takie, nie lubię jak mnie zostawia nawet na jedną noc :(

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Tylko my nie mamy żadnej konkretnej roboty??!! :D

Mój M jedzie na 3 dni do Warszawy w poniedziałek za tydzień i znowu rozłąka :( przykre takie, nie lubię jak mnie zostawia nawet na jedną noc :(
    ja trze ziemniaki :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzyj trzyj :D ja muszę zrobić ze sobą porządek przed badaniem :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn gówniarzem??? :D Ja tez jestem w Twoim wieku :D Jesteś roczik 91? :P Tylko u mnie w rodzinie już się wszyscy nie mogą doczekać :)

Ja obiad szykowałam ;)

katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla. wrote:
    Evanlyn gówniarzem??? :D Ja tez jestem w Twoim wieku :D Jesteś roczik 91? :P Tylko u mnie w rodzinie już się wszyscy nie mogą doczekać :)

Ja obiad szykowałam ;)
    Tak 91 :D w mojej rodzinie też nie mogą się doczekać :D ciągle tylko słucham kiedy Ty i kiedy Ty... chodzi mi o rodzinę mojego M :) tutaj nikt nie bierze pod uwagę że możemy mieć bo mój szwagier ma 30 lat i roczne dziecko :)
    tylko w żartach słuchamy żebyśmy się patrzyli i uczyli bo kiedyś nas to czeka.

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phi :D
    Rzeczywiscie gówniarze hihi :D

Evanlyn, Karolla. lubią tę wiadomość

• Karolla. Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Tak 91 :D w mojej rodzinie też nie mogą się doczekać :D ciągle tylko słucham kiedy Ty i kiedy Ty... chodzi mi o rodzinę mojego M :) tutaj nikt nie bierze pod uwagę że możemy mieć bo mój szwagier ma 30 lat i roczne dziecko :)
    tylko w żartach słuchamy żebyśmy się patrzyli i uczyli bo kiedyś nas to czeka.
    No to pjona :P
    U mnie w rodzinie męża też dopytują, czasem za bardzo...i nawet ostatnio im strzeliłam wykład :D
    Też byłaś młodą panną młodą :) Często wracam wspomnieniami do naszego najpiekniejszego dnia :)

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w lipcu brałam ślub a we wrześniu kończyłam 21 lat :P zawsze chciałam tak młodo wyjść za mąż i spotkałam kogoś kto chce moje marzenie zrealizować bez mówienia mu o tym :D

My często oglądamy nasze wesele :) mieliśmy zawalistego kamerzystę :D

Karolla. lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn, u Nas tez wszystko się udało tak jak to sobie wymarzyliśmy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phi xD
    Ja własnie mam na patelni placki :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Phi xD
    Ja własnie mam na patelni placki :D
    :( nie lubię

;D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
‹‹ 217 218 219 220 221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ