Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
katsuyoshi wrote:Wiesz kwestia charakterów.
Może nie tyle że dzieci ale tyle ze taki mocny hałas.
Wiesz no nie każdy musi lubiec hałas.
Są ludzie którzy cenią sobie spokój i cisze.
Ale prawda jest taka że dziecka nie zamkniesz w szafie i nie zakleisz mu ust aby sąsiad byl np zadowolony.
Takie sa uroki dzieci a ludzie czesto gesto zapominają o tym że sami kiedyś nimi byli i też hałasowali.katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak tylko dobrze by było abyś sobie zmierzyła tempke w dniu w którym bedziesz testowac nim pójdziesz siknąc wpiszesz tempke na wykres a jak test bedzie pozytywny to zaznaczysz pozytyw i zrobi ci sie zielona kropeczka po czym bedzie pytanie czy zgadzasz sie na udostepnienie twojego wykresu bla bla bla i automatycznie wyskoczy rameczka z fioletowej strony ktora bedziesz musiala wypelnic i tam cie przerzuci
Chociażby pod jezykiem
Bo ja mierzyłm w tym cyklu pod jezykiem a w tamtym w pochwie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 13:27
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Dzięki Kat, dobrze wiedzieć mam nadzieję że właśnie opisałaś poranek mojej niedzieli
Bobitta to chyba w ten weekend wyjeżdża na tą wycieczkę rocznicową nie?
Ja nie moge sie doczekac tego dnia i opisu reakcji jej męża
Chciałabym to widziec
Swoją drogą nie próbować zmierzyć sobie tempki aby sprawdzic na jakiej wysokosci w obecnym stanie sie znajduje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 13:31
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:O ile dobrze pamietam to miał byc ten weekend chociaż moge się mylić bo skleroza i te sprawy
Ja nie moge sie doczekac tego dnia i opisu reakcji jej męża
Chciałabym to widziec
Co do mierzenia to ja tylko pod językiem mierzę. Jeden cykl próbowałam w pochwie ale nie mogłam opanować techniki, miałam wrażenie że za daleko go pcham i brzuch mnie bolał tak samo jak przy używaniu tamponów. Na dodatek wykres wyszedł mi taki beznadziejny że nie mogłam wyczytać kiedy owulacja także wróciłam do starego sprawcdzonego sposobu
Myślisz ze teraz sprawdzona temp mi coś powie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 13:35
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Ja też mam nadzieję że u nas też będzie wybuch euforii a nie tylko tam u Was w lipcówkach
Co do mierzenia to ja tylko pod językiem mierzę. Jeden cykl próbowałam w pochwie ale nie mogłam opanować techniki, miałam wrażenie że za daleko go pcham i brzuch mnie bolał tak samo jak przy używaniu tamponów. Na dodatek wykres wyszedł mi taki beznadziejny że nie mogłam wyczytać kiedy owulacja także wróciłam do starego sprawcdzonego sposobu
Myślisz ze teraz sprawdzona temp mi coś powie?
Zmierzyc nie zaszkodzi a chociaz bedziesz wiedziala jak wysoko masz tempke zawsze bedziesz mogła ją potem porównac do kolenej tempki -
To będzie już 10 dni jak nie mierzę... Ale pójdę za Twoją radą i zmierzę, tylko będę mierzyć już cały tydzień przynajmniej będę widziała czy 07go czy 08go spadnie czy zostanie w tym samym miejscu
Wiesz co, strasznie mi Ciebie brakowało tutaj lubię te nasze rozmowy o pierdołach i poważnych sprawach EDIT nie traktujesz mnie jak gówniarza który jeszcze studiuje a już chce koniecznie dziecko, bo u mnie - od strony męża - by tak było bo wszyscy zachodzą koło 30.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 13:45
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehe
Ja jestem tolerancyjnym czlowiekiem i staram sie z kazdym rozmawiac na równi.
Ale poprostu wpadanie w paranoje i robienie zamieszania jest bez sensu dlatego musialam zareagować.
Nie wystraszyły raczej mysle ze poszły robic swoje sprawy :dEvanlyn, Karolla., palma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolla. wrote:Evanlyn gówniarzem??? Ja tez jestem w Twoim wieku Jesteś roczik 91? Tylko u mnie w rodzinie już się wszyscy nie mogą doczekać
Ja obiad szykowałam
tylko w żartach słuchamy żebyśmy się patrzyli i uczyli bo kiedyś nas to czeka.katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evanlyn wrote:Tak 91 w mojej rodzinie też nie mogą się doczekać ciągle tylko słucham kiedy Ty i kiedy Ty... chodzi mi o rodzinę mojego M tutaj nikt nie bierze pod uwagę że możemy mieć bo mój szwagier ma 30 lat i roczne dziecko
tylko w żartach słuchamy żebyśmy się patrzyli i uczyli bo kiedyś nas to czeka.
U mnie w rodzinie męża też dopytują, czasem za bardzo...i nawet ostatnio im strzeliłam wykład
Też byłaś młodą panną młodą Często wracam wspomnieniami do naszego najpiekniejszego dniaEvanlyn lubi tę wiadomość
-
No w lipcu brałam ślub a we wrześniu kończyłam 21 lat zawsze chciałam tak młodo wyjść za mąż i spotkałam kogoś kto chce moje marzenie zrealizować bez mówienia mu o tym
My często oglądamy nasze wesele mieliśmy zawalistego kamerzystęKarolla. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny