X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Wiesz kwestia charakterów.
    Może nie tyle że dzieci ale tyle ze taki mocny hałas.
    Wiesz no nie każdy musi lubiec hałas.
    Są ludzie którzy cenią sobie spokój i cisze.
    Ale prawda jest taka że dziecka nie zamkniesz w szafie i nie zakleisz mu ust aby sąsiad byl np zadowolony.
    Takie sa uroki dzieci a ludzie czesto gesto zapominają o tym że sami kiedyś nimi byli i też hałasowali.
    Dokładnie o to mi chodziło :) miałam się Ciebie pytać... jak nie mierze temp a test ciążowy wyjdzie mi pozytywny to OF będzie mi normalnie liczyło dni ciąży?

katsuyoshi lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tylko dobrze by było abyś sobie zmierzyła tempke w dniu w którym bedziesz testowac nim pójdziesz siknąc ;) wpiszesz tempke na wykres a jak test bedzie pozytywny to zaznaczysz pozytyw i zrobi ci sie zielona kropeczka po czym bedzie pytanie czy zgadzasz sie na udostepnienie twojego wykresu bla bla bla i automatycznie wyskoczy rameczka z fioletowej strony ktora bedziesz musiala wypelnic i tam cie przerzuci ;)
    Chociażby pod jezykiem :)
    Bo ja mierzyłm w tym cyklu pod jezykiem a w tamtym w pochwie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 13:27

Evanlyn lubi tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kat, dobrze wiedzieć :) mam nadzieję że właśnie opisałaś poranek mojej niedzieli :D

Bobitta to chyba w ten weekend wyjeżdża na tą wycieczkę rocznicową nie?

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Dzięki Kat, dobrze wiedzieć :) mam nadzieję że właśnie opisałaś poranek mojej niedzieli :D

Bobitta to chyba w ten weekend wyjeżdża na tą wycieczkę rocznicową nie?
    O ile dobrze pamietam to miał byc ten weekend chociaż moge się mylić bo skleroza i te sprawy :)

Ja nie moge sie doczekac tego dnia i opisu reakcji jej męża :)
    Chciałabym to widziec :D

Swoją drogą nie próbować zmierzyć sobie tempki aby sprawdzic na jakiej wysokosci w obecnym stanie sie znajduje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 13:31

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    O ile dobrze pamietam to miał byc ten weekend chociaż moge się mylić bo skleroza i te sprawy :)

Ja nie moge sie doczekac tego dnia i opisu reakcji jej męża :)
    Chciałabym to widziec :D
    Ja też :D mam nadzieję że u nas też będzie wybuch euforii a nie tylko tam u Was w lipcówkach :D :D ;D

Co do mierzenia to ja tylko pod językiem mierzę. Jeden cykl próbowałam w pochwie ale nie mogłam opanować techniki, miałam wrażenie że za daleko go pcham i brzuch mnie bolał tak samo jak przy używaniu tamponów. Na dodatek wykres wyszedł mi taki beznadziejny że nie mogłam wyczytać kiedy owulacja :/ także wróciłam do starego sprawcdzonego sposobu :)

Myślisz ze teraz sprawdzona temp mi coś powie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 13:35

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Ja też :D mam nadzieję że u nas też będzie wybuch euforii a nie tylko tam u Was w lipcówkach :D :D ;D

Co do mierzenia to ja tylko pod językiem mierzę. Jeden cykl próbowałam w pochwie ale nie mogłam opanować techniki, miałam wrażenie że za daleko go pcham i brzuch mnie bolał tak samo jak przy używaniu tamponów. Na dodatek wykres wyszedł mi taki beznadziejny że nie mogłam wyczytać kiedy owulacja :/ także wróciłam do starego sprawcdzonego sposobu :)

Myślisz ze teraz sprawdzona temp mi coś powie?

Zmierzyc nie zaszkodzi a chociaz bedziesz wiedziala jak wysoko masz tempke :) zawsze bedziesz mogła ją potem porównac do kolenej tempki

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To będzie już 10 dni jak nie mierzę... Ale pójdę za Twoją radą i zmierzę, tylko będę mierzyć już cały tydzień :) przynajmniej będę widziała czy 07go czy 08go spadnie czy zostanie w tym samym miejscu ;)

Wiesz co, strasznie mi Ciebie brakowało tutaj :) lubię te nasze rozmowy o pierdołach i poważnych sprawach :P EDIT nie traktujesz mnie jak gówniarza który jeszcze studiuje a już chce koniecznie dziecko, bo u mnie - od strony męża - by tak było bo wszyscy zachodzą koło 30. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 13:45

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak nawiasem, ciekawe gdzie się podziała reszta dziewczyn... chyba je wystraszyłaś :D hehehe

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe :D
    Ja jestem tolerancyjnym czlowiekiem i staram sie z kazdym rozmawiac na równi.
    Ale poprostu wpadanie w paranoje i robienie zamieszania jest bez sensu dlatego musialam zareagować.
    Nie wystraszyły raczej mysle ze poszły robic swoje sprawy :d

Evanlyn, Karolla., palma lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko my nie mamy żadnej konkretnej roboty??!! :D

Mój M jedzie na 3 dni do Warszawy w poniedziałek za tydzień i znowu rozłąka :( przykre takie, nie lubię jak mnie zostawia nawet na jedną noc :(

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Tylko my nie mamy żadnej konkretnej roboty??!! :D

Mój M jedzie na 3 dni do Warszawy w poniedziałek za tydzień i znowu rozłąka :( przykre takie, nie lubię jak mnie zostawia nawet na jedną noc :(
    ja trze ziemniaki :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzyj trzyj :D ja muszę zrobić ze sobą porządek przed badaniem :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn gówniarzem??? :D Ja tez jestem w Twoim wieku :D Jesteś roczik 91? :P Tylko u mnie w rodzinie już się wszyscy nie mogą doczekać :)

Ja obiad szykowałam ;)

katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla. wrote:
    Evanlyn gówniarzem??? :D Ja tez jestem w Twoim wieku :D Jesteś roczik 91? :P Tylko u mnie w rodzinie już się wszyscy nie mogą doczekać :)

Ja obiad szykowałam ;)
    Tak 91 :D w mojej rodzinie też nie mogą się doczekać :D ciągle tylko słucham kiedy Ty i kiedy Ty... chodzi mi o rodzinę mojego M :) tutaj nikt nie bierze pod uwagę że możemy mieć bo mój szwagier ma 30 lat i roczne dziecko :)
    tylko w żartach słuchamy żebyśmy się patrzyli i uczyli bo kiedyś nas to czeka.

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phi :D
    Rzeczywiscie gówniarze hihi :D

Evanlyn, Karolla. lubią tę wiadomość

• Karolla. Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Tak 91 :D w mojej rodzinie też nie mogą się doczekać :D ciągle tylko słucham kiedy Ty i kiedy Ty... chodzi mi o rodzinę mojego M :) tutaj nikt nie bierze pod uwagę że możemy mieć bo mój szwagier ma 30 lat i roczne dziecko :)
    tylko w żartach słuchamy żebyśmy się patrzyli i uczyli bo kiedyś nas to czeka.
    No to pjona :P
    U mnie w rodzinie męża też dopytują, czasem za bardzo...i nawet ostatnio im strzeliłam wykład :D
    Też byłaś młodą panną młodą :) Często wracam wspomnieniami do naszego najpiekniejszego dnia :)

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w lipcu brałam ślub a we wrześniu kończyłam 21 lat :P zawsze chciałam tak młodo wyjść za mąż i spotkałam kogoś kto chce moje marzenie zrealizować bez mówienia mu o tym :D

My często oglądamy nasze wesele :) mieliśmy zawalistego kamerzystę :D

Karolla. lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn, u Nas tez wszystko się udało tak jak to sobie wymarzyliśmy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phi xD
    Ja własnie mam na patelni placki :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Phi xD
    Ja własnie mam na patelni placki :D
    :( nie lubię

;D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
‹‹ 217 218 219 220 221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ