Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Josephine wrote:Fajnie by było gdyby się udało. Miała bym wspaniały prezent dla mojego M i przyszłych teściów na święta Oni już od dawna wyglądają wnuków. Sama sobie też bym zrobiła prezent. W tym miesiącu mam urodziny i był by cudowny prezent
Ja też mam urodziny w tym miesiącu i czekam na prezent - na odpakowanie mogę poczekać te 9 m.Josephine, missy83 lubią tę wiadomość
-
Selja wrote:Witaj na forum.
Ja też mam urodziny w tym miesiącu i czekam na prezent - na odpakowanie mogę poczekać te 9 m.
Selja, kochana w takim razie kibicuję podwójnie - mam nadzieję, że to będzie Twój szczęśliwy cykl urodzinowy!
Josephine! powodzenia równieżSelja lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Josephine witaj. Ale dziewczynki znow naprodukowalyscie się. Czytam i czytam. Ja po pracy na chwile wpadłam.Ale zaraz trzeba isc spac bo zmeczona jestem.ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
faktycznie sie naprodukowaly ale milo tak poczytac co u kogo slychac.
zuzanna widze ze tez pracujesz na popoludnie i zagladasz tu wieczorkiem jak juz wszystkie dziewczeta smacznie spia heh juz mnje pewnie wszystkie zapomnialy
u mnie sie zapowiada ciezki tydzien w pracy dlatego tez nie ma czasu zagdadac zq bardzo ;(
ale temperaturke mierze dzielnie dalej. nie zapominam
dobranoc !! ;*missy83, Meg0809 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny. Dołączam od dziś.
Jestem w pierwszym cyklu starań o 3 dziecko.
Dziwnym bardzo.
Cykle mam 28-dniowe, regularne.
Owu w połowie i wtedy działaliśmy regularnie od 11 do 16 dc (za krótko?)
Owulacja wyczuwalna - ból i uczucie "ciągnięcia w dół" (w tym dniu brak seksu, ale dzień przed i dzień po tak)...
Ze śluzem dziwnie w tym czasie, bo jakoś mniej niż zwykle na zewnątrz (przez magnez?)
I nic...
Testy negatywne.
Beta z krwi wczoraj <0,1
Miesiączki nie ma jeszcze (zawsze jak w zegarku).
Ale dziwne, bo plamienie miałam w niedzielę (25 dc i ustało).
Czy możliwe, ze to była implantacja i hcg jeszcze nie do wykrycia?
-
MamaTuśka wrote:Jeszcze tylko dodam, że piersi jak NIGDY nie bolą przed tą @ co niby ma przyjść ;/
A u Was jak? Ile jeszcze czekania to testu;)?
-
ja jutro powinnam miec już plamienia, zobaczymy co bd, ale patrząc na to wszystko niestety @ raczej będzie,a wysoka temp to nic, ostatnio też taka była i okres się pojawił ;/
evanlyn a jak przeziębienie?aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:ja jutro powinnam miec już plamienia, zobaczymy co bd, ale patrząc na to wszystko niestety @ raczej będzie,a wysoka temp to nic, ostatnio też taka była i okres się pojawił ;/
evanlyn a jak przeziębienie?
mimo wszystko trzymam kciuki za Twój jutrzejszy test
-
Evanlyn wrote:A dziękuje lepiej się czuje, głowa przestała pękać, gardła już nawet nie czuję a Niagara jak była tak jest ale ten tydzień kataru trzeba przeboleć
mimo wszystko trzymam kciuki za Twój jutrzejszy testaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)