Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVesper wrote:witaj Owu,
nie, jeszcze nie, ale jak widzisz dopiero zaczynam przygodę z diagnostyką, więc kto wie, co jeszcze będę badać endo stwierdziła, że raczej nie występuje u mnie przyczyna nadnerczowa, bo DHEAs nie jest aż tak wysokie ale pewnie, jeśli wyniki po dexamethasonie będą kiepskie, to dostanę i skierowanie na 17 OH
u mnie jest owu, ale nie wiadomo, czy wszystko jest ok w całym cyklu, obraz PCO ma prawy jajnik, lewy ma "tylko" pogrubioną osłonkę na pęcherzyku
Zastanawiam sie czy na podstawie tego wyniku lekarz wykluczył u mnie postać nadnerczowa. -
nick nieaktualnypalma wrote:ja od paru dni zastanawiałam się nad usunięciem konta z ovuf, wiem ze moze dla niektorych bedzie to glupie, ale ten portal chyba zle na mnie wplywa...
To wszystko kwestia tego jak do tego forum podchodzisz...
Trzeba miec do niego dystans a wszystko wtedy jest ok...
Testujesz jutro rano??
W końcu jutro dzień @Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki- znow sobie poczytałam po pracy . KAROLLA GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE )))) Naprawde się ciesze.
Ja wlasnie zaczelam nowy cykl ;-( @ przyszla popołudniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 23:40
katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:Witajcie dziewczynki- znow sobie poczytałam po pracy . KAROLLA GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE )))) Naprawde się ciesze.
Ja wlasnie zaczelam nowy cykl ;-( @ przyszla popołudniu.zuzanna, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Nie ze portal tylko Ty
To wszystko kwestia tego jak do tego forum podchodzisz...
Trzeba miec do niego dystans a wszystko wtedy jest ok...
Testujesz jutro rano??
W końcu jutro dzień @Evanlyn lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Palma daj znac co u Ciebie- mialysmy obie jutro dostać @. Do mnie zawitala troszkę wcześniej. I dobrze bo szybciej będzie kolejny cykl .
palma, Evanlyn lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
palma wrote:Żebyś wiedziała juz 3dzien spać nie mogę ((
palma, Evanlyn lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
Postanowienie na kolejny cykl- nie doszukiwać się objawow. Bo potem się człowiek rozczarowuje.
palma, Evanlyn, Ola_85 lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań...