Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
zuzanna wrote:Postanowienie na kolejny cykl- nie doszukiwać się objawow. Bo potem się człowiek rozczarowuje.
Evanlyn lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnyChcę tylko wam przypomnieć że każda z zaciążonych miała typowy objaw na @ .
Każda z nas myslała że dostanie @ i każda z nas nie miała zielonego pojęcia za za objawami na @ kryje się fasolka
To tyle co chciałam powiedzieć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 04:38
Evanlyn, Ola_85, Karolla., Josephine, Vesper lubią tę wiadomość
-
Witam moje drogie
melduję że temp się trzyma, boobsy nadal nie bolą a karat nie myśli odpuścić.
Paskudnie się dzisiaj czuje dalej obudziłam się pół godziny przed budzikiem na tempke, nie mogłam spać i się kręciłam aż głowa zaczęła boleć a teraz oczy mam sklejone... To nie będzie dobry dzień, jadę do mamy.
Co do boobsów: mój ukochany mąż przy pieszczotach wczoraj stwierdził, że chyba coś będzie z naszego maleństwa bo już dawno powinien mieć zakaz dotykania i sam wyliczył dokładnie od kiedy
-
Vesper wrote:malutka,
jestem chuda jak szkapa, wyniki glukozy mam idealne, ale to o niczym nie świadczy no, i słyszałam, że lepiej, żeby przyczyna była insulinowa niż nadnerczowa . Chciałam to sprawdzić sama, ale to są badania na skierowanie. Na NFZ nie chciano mi ich dać, ale prywatna endo, która zobaczyła moje wyniki androgenów od razu dała mi skierowanie - bez mrugnięcia okiem. w zależności od opcji stosuje się inne leczenie, więc dobrze jest wiedzieć, jakiego typu jest PCOs.
tak, myślę, że korzeń lukrecji zadziałał aż za bardzo
piłam go wg wskazań 10 dni, ponoć jest też dobry na libido
edit: będę badać krzywą insulinową i cukrową - badanie homa ir, o ile pamiętam (przyczyna insulinowa) oraz kortyzol, DHEAs i coś tam jeszcze po obciążeniu dexamethasonem (przyczyna nadnerczowa)
Mi moja gin ogólnie powiedziała ostatnio, że gdyby nie policystyczne jajniki to wogóle nic by nie wskazywało na to, że mam jakieś problemy - ani z waga, dieta, owłosieniem i cerą. Dlatego skłania się ku laparoskopii... Zobaczymy 12 zapadnie ostateczna decyzja. I powiem jej o tym testosteronie. A ten korzeń lukrecji gdzie dostanę? -
Evanlyn wrote:Robiłaś test?
może kiedyś się w końcu udaEvanlyn lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
w ogóle to wydaje mi się ja owu to miałam w 17-18 dniu, wychodzi na to że ja mam cykle 31 dniowe bo tego dnia mam krwawienia, a w 30dc mam tylko plamienia. i w nastepnym cyklu już nie będe brała progesteronu i będe serduszkować ostro ok 17-18 dc
Evanlyn, Ola_85 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:w ogóle to wydaje mi się ja owu to miałam w 17-18 dniu, wychodzi na to że ja mam cykle 31 dniowe bo tego dnia mam krwawienia, a w 30dc mam tylko plamienia. i w nastepnym cyklu już nie będe brała progesteronu i będe serduszkować ostro ok 17-18 dc
Zaczęłabym tak robić tylko mój M 23go dopiero wrócił z delegacji a 27 kiedy ovu wyznaczyło mi owulacje miałam już ten silny rozpierający ból i nie było szans na dlatego u mnie to wygląda jak wyglądaOla_85 lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Palma widzę teraz dopiero, że u Ciebie to nie takie proste z tym śluzem. U mnie od kilku lat jest identycznie jak miałam w tym cyklu. Można wszystko czytać wyraźnie a u Ciebie to kremowy z wodnistym się miesza... Ciekawe dlaczego.
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Evanlyn wrote:To raczej chyba nie bo trochę się różnią od siebie
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny