Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No widzę właśnie, nie wiem o co chodzi.. Ważne że wiem co tam jest
Dzisiaj jade do mamy popołudniu i chyba wstąpię bo buciki już na niedzielę jakoś muszę mu to powiedzieć chociaż już się domyśla - zna mnie na wylot nie mam innego pomysłu jak to zrobić chce włożyć do ładnego pudełeczka te buciki i testkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:No widzę właśnie, nie wiem o co chodzi.. Ważne że wiem co tam jest
Dzisiaj jade do mamy popołudniu i chyba wstąpię bo buciki już na niedzielę jakoś muszę mu to powiedzieć chociaż już się domyśla - zna mnie na wylot nie mam innego pomysłu jak to zrobić chce włożyć do ładnego pudełeczka te buciki i testEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Mysle ze to dobry pomysl Tylko o tescie nie zapomnij aby kupic taki jakiś ładny a nie byle jaki w koncu musi się ładnie prezentowac z bucikami
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Kochana test leży sobie już prawie miesiąc i czeka na tą chwile ale masz racje, kupie jakiś ładny a ten może zrobię w sobotę żeby potem nie było wałka
Dzien przed @ spokojnie mozesz robic
Skoro mi cien cienia sie pokazał po minucie 2 dni przed @ to dzien przed tym bardziej pokażeEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Jeszcze nie mogę w to do końca uwierzyć ale przecież wiem co czuje i jak się czuje wiem że coś jest nie tak brzuch na @ dzisiaj w ogóle nie boli a powinnam dostawać mega skurczy
To jeszcze kilka dni ^.^Evanlyn lubi tę wiadomość
-
dziendoberek wszystkim ?
jak samopoczucie?
ja nadal przeziebiona, kaszel nie chce odpuscic. ale pocieszam sie ze dzis ostatni dzien w pracy a w piatek urlop wiec sie troszke podlecze
evanlyn czy na o czyms nie wiem ???
jak sie czuja nasze ciezarne bobitta i kat ?
zuzanna daj znac co tam u lekarza.
katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:A Ty jak tam dzisiaj po tej ciężkiej nocy? nie usypiasz przed laptopem?
Jak zasnął o 6.. jako tako zyje ale nic mi sie przez to nie chce...
Mój ma wolne kawe mi zrobil wiec zawsze małego wezmie jak nie bede mogla usiedziec i bede chciala sie isc przespac.
Nie wiem ostatnio byly dni ze sypial cale noce a teraz znowu nie chyba to wina tych dwóch ząbków ktore mu górne na raz wychodzą.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:dziendoberek wszystkim ?
jak samopoczucie?
ja nadal przeziebiona, kaszel nie chce odpuscic. ale pocieszam sie ze dzis ostatni dzien w pracy a w piatek urlop wiec sie troszke podlecze
Tez zaciążyłaEvanlyn lubi tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:dziendoberek wszystkim ?
jak samopoczucie?
katsuyoshi wrote:Wstalam z malym przed 9tą ..
Jak zasnął o 6.. jako tako zyje ale nic mi sie przez to nie chce...
Mój ma wolne kawe mi zrobil wiec zawsze małego wezmie jak nie bede mogla usiedziec i bede chciala sie isc przespac.
Nie wiem ostatnio byly dni ze sypial cale noce a teraz znowu nie chyba to wina tych dwóch ząbków ktore mu górne na raz wychodzą.
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:taaaaak ???? to widze ze mnie sopro ominelo !! lece looknac na jej wykres. trza pogratulowac ))
Ja tam wiedziałam pierwsza
Od razu jej mówiłam ze jej test byl tylko potwierdzeniem mojej tezy hehe
2 dni temu testowała po raz pierwszy i z wrazenia dopiero wczoraj weszla i powiedziala ze pozytyw
No własnie mój potrafi przez sen płakac
Ogólnie jest nauczony spac w łóżeczku ale jak tak w nocy sie budzi to biore go kolo siebie bo wiem ze tak mu lepiej gdy czuje ze jestem obok niego i czuje sie bezpieczny ze nic zlego mu sie nie stanie.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:A no tak
Ja tam wiedziałam pierwsza
Od razu jej mówiłam ze jej test byl tylko potwierdzeniem mojej tezy hehe
2 dni temu testowała po raz pierwszy i z wrazenia dopiero wczoraj weszla i powiedziala ze pozytyw
No własnie mój potrafi przez sen płakac
Ogólnie jest nauczony spac w łóżeczku ale jak tak w nocy sie budzi to biore go kolo siebie bo wiem ze tak mu lepiej gdy czuje ze jestem obok niego i czuje sie bezpieczny ze nic zlego mu sie nie stanie.katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:evanlyn to trzymam kciuki mocno!!!
kobieca intuicna raczej nie zawodzi wiec oby to bylo to. zycze z calego serduszka !!!Karolla., madziarella88, Ola_85 lubią tę wiadomość