Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Widziałam, że o objawach pisałyście, ja tez myslałam, że jak już piersi mnie zaczely bolec to pewnie na @, a tu piersi bolą mnie do tej pory śluz? też kwestia indywidualna, ja od owu miałam wilgotno ale bardziej w środku czasem mnie 'zalewa' kremowym na zewnatrz, ale też nie wydobywa sie jego nie wiem ile Ja od dwudziestego ktoregos dnia cyklu przestalam sie jakos bardzo obserwowac i nawet nie zapisywalam objawow na wykresie.
Kat, kochana ogranicz kawe :* Ja teraz pije jak smok...a też walcze z ograniczeniem herbaty, ktora lubie sobie czesto popijac w ciagu dnia.Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Kat wiadomo że dziecku najlepiej w ramionach kochającej mamy
Nie którzy są za leniwi i za wygodni i wola położyc dziecko kolo siebie i tak z nim spac no bo przeciez nie trzeba wtedy wstawac i zarywac nocy a potem dziecko urosnie i jest płacz rodziców jak i dziecka bo nauczyli i dziecko za nic w swiecie nie chce spac samo tylko z mamą..
Przyklad mam z domu mojej przebranej siostry ...ma 6 lat do tej pory spi z moja masochą a moj tata na odstawce w drugim pokoju ...Evanlyn, Karolla. lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:A no tak
Ja tam wiedziałam pierwsza
Od razu jej mówiłam ze jej test byl tylko potwierdzeniem mojej tezy hehe
2 dni temu testowała po raz pierwszy i z wrazenia dopiero wczoraj weszla i powiedziala ze pozytyw
szoku dziewczyna doznala -pozytywnego oczywiscie- wiec trudno sie dziwic
u mnie w pracy dwie dziewczyny zaszly w ciaze i teraz mnie wszyscy pytaniami maltretuja... " a kiedy ty ? " " musisz sie spieszyc" " dlaczego sie nie starasz ?" ej hallo... a co ja robie caly czas. probuje. przestalam sie nakrecac. czekam sobie spokojnie a tu presja z zewnatrz.. pozabijac bym mogla ;((Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Karolla. wrote:Hej dziewczyny
Widziałam, że o objawach pisałyście, ja tez myslałam, że jak już piersi mnie zaczely bolec to pewnie na @, a tu piersi bolą mnie do tej pory śluz? też kwestia indywidualna, ja od owu miałam wilgotno ale bardziej w środku czasem mnie 'zalewa' kremowym na zewnatrz, ale też nie wydobywa sie jego nie wiem ile Ja od dwudziestego ktoregos dnia cyklu przestalam sie jakos bardzo obserwowac i nawet nie zapisywalam objawow na wykresie.
Kat, kochana ogranicz kawe :* Ja teraz pije jak smok...a też walcze z ograniczeniem herbaty, ktora lubie sobie czesto popijac w ciagu dnia.
Kat ja też znam takich i potem były nerwy i zrzucanie winy na dziecko że ciota rośnie głowa mała mówię Cikatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Hej dziewczyny
Kat, kochana ogranicz kawe :* Ja teraz pije jak smok...a też walcze z ograniczeniem herbaty, ktora lubie sobie czesto popijac w ciagu dnia.
Póki dzidzius nie odrzuca no o ile w ogóle bedzie odrzucał bo synek odrzucałKarolla., Evanlyn lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Tak wiem ale nie rozumiem rodziców którzy ucza dziecko spac z nimi..przeciez pozniej jak bedzie wieksze bedzie ciezko odzwyczaic i partner idzie w odstawke bo dziecko spi z mamą...dlatego ja pilnie uczylam mojego spania w łóżeczku , kosztowało mnie to sporo nie przespanych nocy,co chwile wstawanie , utulanie od nowa.. Ale wytrwałam i jestem z tego powodu bardzo dumna
Nie którzy są za leniwi i za wygodni i wola położyc dziecko kolo siebie i tak z nim spac no bo przeciez nie trzeba wtedy wstawac i zarywac nocy a potem dziecko urosnie i jest płacz rodziców jak i dziecka bo nauczyli i dziecko za nic w swiecie nie chce spac samo tylko z mamą..
Przyklad mam z domu mojej przebranej siostry ...ma 6 lat do tej pory spi z moja masochą a moj tata na odstawce w drugim pokoju ...
Masz rację. Z pedagogicznego punktu, widze to podobnie Konsekwencja sukcesem w wychowaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 11:38
Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Ja oprócz tych piersi niebolących na razie nic nie widzę ale ja mam jeszcze kupę czasu
Kat ja też znam takich i potem były nerwy i zrzucanie winy na dziecko że ciota rośnie głowa mała mówię Ci
No bo to dziecka wina ze teraz chce spac z mamą nie?
No bo ono samo sie tak nauczyło!
Rodzice sami robią podstawowe błedy a potem płaczą i wine zganiają na dziecko
A co takie dziecko winne ze rodzic leniwy byl !Karolla., Evanlyn, madziarella88 lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Dokładnie !!!
No bo to dziecka wina ze teraz chce spac z mamą nie?
No bo ono samo sie tak nauczyło!
Rodzice sami robią podstawowe błedy a potem płaczą i wine zganiają na dziecko
A co takie dziecko winne ze rodzic leniwy byl !
NO właśnie, nie którzy "nie mają sił" do swoich dzieci.
Ja planuję być konsekwentna, raczej mam twardą rękę bo babci a M nie daje mi sobie w kasze dmuchać bo może dziecku też nie da
Gorzej bo u nas dziadkowie strasznie dzieci rozpuszczają.katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:NO właśnie, nie którzy "nie mają sił" do swoich dzieci.
Ja planuję być konsekwentna, raczej mam twardą rękę bo babci a M nie daje mi sobie w kasze dmuchać bo może dziecku też nie da
Gorzej bo u nas dziadkowie strasznie dzieci rozpuszczają.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki
Dziś weszłam na chwilkę, później przed wieczorkiem coś może popiszę
G R A T U L A C J E Karolla
Trzymam kciuki za pozostałe..
Evanlyn mówisz już o objawach...
Ola_85 również jakieś objawy...
niech się zawirusuje tutaj ciążowo Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 12:28
Karolla. lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualny
-
missy83 wrote:Witam dziewczynki
Dziś weszłam na chwilkę, później przed wieczorkiem coś może popiszę
G R A T U L A C J E Karolla
Trzymam kciuki za pozostałe..
Evanlyn mówisz już o objawach...
Ola_85 również jakieś objawy...
niech się zawirusuje tutaj ciążowo Miłego dnia
Dziękuję Lubię jak piszesz zawsze wprowadzisz pozytywną atmosferęmissy83 lubi tę wiadomość