Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
katsuyoshi wrote:no tak dla faceta to czarna magia
mojemu jak tlumacze o dniach plodnych i o owulacji i dopiero owulacja sprawia ze mozna zajsc to robi duze oczy i nie wie o czym ja do niego gadam
nie rozumie o co chodzi w tym wszystkimi napewno tez ie zrozumialby jakbym mu tlumaczyla dlaczego 6 dni po owu zaden test nie pokaze ciazy...no bo co to zagniezdzenie
Typowy facet heheWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 16:25
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Mój M akurat mój cykl kontroluje na tyle kiedy można żeby nie było ale co się dzieję jak już jest to masakra też mu wczoraj tłumaczyłam zagnieżdżenie haha
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Mój M wie tylko co to okres a tak to myśli, że w ciążę można zajść zawsze i tylko powtarza "będzie Pani zadowolona"
Evanlyn, katsuyoshi, Ola_85 lubią tę wiadomość
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myślę, że jakby tak było to na pewno większość z nas nie miała by problemów z tym związanych11.10.2018 Naprotechnologia
Z tym leżeniem to różnie może być. Ale ja nigdy nie zwracam uwagi na czas zazwyczaj zdarza mi się po prostu zasnąć.11.10.2018 Naprotechnologia
Witajcie kochane:)
Karolla gratuluję ale mamy wysyp ostatnio:)
Zuzanna przykro mi z powodu takich wieści i tu mam pytanie do Ciebie, jakie są przyczyny medyczne, że tylko in vitro? Może pisałaś już wcześniej ale ja niestety ostatnio bywam tu rzadko i nie ukrywam, że jestem ciekawa twojej historii.
Pisałaś, że może zapalenie przydatków...ale jakie są wytyczne u Ciebie, że tylko in vitro i nic poza tym.Demeter -
donia 90 wrote:Ile czasu trzeba leżeć po stosunku? I jak idę siusiu to może trochę spermy wylecieć?
Jedne leżą, drugie nie. Standardowo lekarze każą do 15 minut ale myślę, że nie ma reguły. Mnie jest trudno wyleżeć, bo zaraz po stosunku chce mi się siusiu i te leżenie nie jest mi na rękę. Pamiętam, że jak zaszłam z synem to po serduszkowaniu od razu poszłam spać, bo tak mąż mnie wykończył no i wtedy właśnie się udało. Teraz staram się robić tak samo ale na razie nie ma efektów.Demeter -
U nas to samo Jak wspomniałam kiedyś ze zaplodnione jajo nie od razu sie osadza tam gdzie powinno tylko trwa to NIECO dłużej, to uznal mnie za medium Skad ja w ogole wiem takie rzeczy i powinnam w ogole isc na medycyne Co do tego lezenia przez 15 minut to u mnie różnie bywa. Raz leże, raz od razu wstaje, nie wiem czy to faktycznie cos pomaga. Ostatnio właśnie zasnełam, a na drugi dzień jakoś w południe jak poszlam do wc miałam wieeelki wyciek sluzu, strasznie rozciagliwego, wrecz nie dałam rady sie od niego oderwac (przepraszam Was bardzo, że tak obrzydzam ). Rozciagal sie moze na pol metra albo i wiecej. Nigdy czegos takiego nie mialam nie wiem co to było. Wam tez sie tak zdarza??
-
nick nieaktualny
-
donia 90 wrote:Mi nie ale jak pójdę do wc za jakiś czas to mam mokro i czuje jak tej spermy trochę wylatuje. Ale to jest dobrze? Czy nie powinna wylatywać?
anusia24 lubi tę wiadomość
Demeter -
donia 90 wrote:Mi nie ale jak pójdę do wc za jakiś czas to mam mokro i czuje jak tej spermy trochę wylatuje. Ale to jest dobrze? Czy nie powinna wylatywać?
Też czasem tak mam, ale niestety jeszcze nie mam pojecia czy to ma wpływ Jak wspominalam wczesniej, w tamtym cyklu siedzialam ciagle w internecie i sprawdzalam wszystko i wszedzie i Panie pisaly ze mimo ze wyciekalo to i tak sie niektórym udawalo. Natura... -
nick nieaktualnyanusia24 wrote:Też czasem tak mam, ale niestety jeszcze nie mam pojecia czy to ma wpływ Jak wspominalam wczesniej, w tamtym cyklu siedzialam ciagle w internecie i sprawdzalam wszystko i wszedzie i Panie pisaly ze mimo ze wyciekalo to i tak sie niektórym udawalo. Natura...
Wylecieć pewno musi tylko mój ma 2 mln a powinno być 15.. Ma jednak ponad normę ruchliwe. Później wam wyślę zdjęcie badania -
Demeter wrote:Anusia na pół metra to może nie ale zdarza się, że jest barrrrdddzzzooo rozciągliwy:)
W każdym razie to dobry znak;)