Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Palma widzę, że złapałaś doła. Dzień w którym przychodzi wredota, każdy ma wisielczy humor. Musisz nabrać do tego dystansu. Ja też najchętniej już dawno bym się poćwiartowała ale jednak ciągle we mnie jest iskierka nadziei.
palma, anusia24, Aga Inwestująca lubią tę wiadomość
Demeter -
nick nieaktualny
-
Witam ponownie zuzanna zobaczysz, wszystko się ułoży, jeszcze będziesz szczęśliwa nie pchaj się w ryzyko, później możesz bardziej cierpieć a tego byśmy nie chciały
Jestem za radą Demeter, może byś poszła w inne miejsce się zbadać? lepiej znać dwie opinie i potwierdzić kochana i głowa do góry
Palma rozumiem Twoją decyzję jeśli uważasz że tak będzie dla Ciebie najlepiej trzymaj się :*
ja zdecydowałam się w razie czego na moją nową, młodą panią gin - dzisiaj poznałam opinie koleżanki i moja Pani gin odbierała jej poród dowiedziałam się że nie tylko prywatnie jest taka super
-
Ola_85 wrote:Evanlyn jak samopoczucie?
Przyznam się że mam jeden dziwny problem jest takie coś że nie czuję że muszę siusiu bo normalnie się czuje że coś tam w pęcherzu jest, teraz nic nic nic i nagle jakby mnie pęcherz od środka rozrywał i jak pójdę do wc to nie mogę zacząć przez dłuższy czas a jak zacznę to leci i leeeci sory za taki paskudny temat...
-
Evanlyn wrote:Ola czuje się bardzo dobrze - kwitnę nic mnie nie boli...po prostu nic nie czuje cisza przed burza?
Przyznam się że mam jeden dziwny problem jest takie coś że nie czuję że muszę siusiu bo normalnie się czuje że coś tam w pęcherzu jest, teraz nic nic nic i nagle jakby mnie pęcherz od środka rozrywał i jak pójdę do wc to nie mogę zacząć przez dłuższy czas a jak zacznę to leci i leeeci sory za taki paskudny temat...11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Demeter wrote:Evanlyn nic co ludzkie nie jest nam obce.
A nie masz ty przypadkiem zapalenie pęcherza? Bo to typowy objaw.
-
Josephine wrote:A może większą ilość przyjmowanych płynów?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 20:39