Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Tak myślałam że pewnie śpisz jak się czujesz?
Czytałaś to pewnie już wiesz że przekładam magiczną niedzielę na magiczną sobotę
A dobrze wiesz 3 h snuEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Daje rade napewno bardziej niz jakbym z nim sie nie polozyla .
Mysle ze 1 lub najpozniej 2katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Ja czekam na męża przedłużyło mu się w pracy i wróci koło 12... Oczy mi się już kleją brzuch mnie zaczął teraz boleć i to fest nalatałam się dzisiaj po mieście...
Czy spadła bardzo ?Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Ja pod łózkiem mialam połozonego zawsze abym nie musiała wstawac rano przed mierzeniem a wieczorem to na stoliku przy laptopie
-
Witam, witam, co tam u Was?
My się póki co mamy dobrze, najgorsze za nami, małe mdłości jeszcze ale już apetyt lepszy...
Mandarynki, pomarańcze, soki kwaśne... o to to...!!!
ogórkowaaaa
Poza tym mamy 4,2cm..
NT 0.8mm
11t3dkatsuyoshi, Vesper, missy83 lubią tę wiadomość
Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:36,54... to niedobrze? wczoraj też już nie miałam gorączki. Nie mierzyłam ale czułam...
Drugi raz mierzyłam i 36,66
Zobaczymy jutrzejsza tempke rano... szkoda ze popoludniu sama dla siebie nie mierzylas mialabym porównanie chociaz hehe
Bo mi skakala w grancach 36.7 a 37.1/2 w godzinach popoludniowych ... tylko ze mi skakala caly czas np mialam powiedzmy o godz 15:00 temp 37.2 a za godz mialam 36.7 jak widac duza różnica a miedzy jednym a drugim zmierzeniem nie robilam nic,ani nie pilam ani nie jadlam a taka różnica..Strasznie mi skakalo ale nie spadalo mi poniżej wlasnie 36.7.
Oczywiscie kazda z nas ma inna temp ciala i do tego sprawdzenia jest potrzeba conajmniej kikla dni. tak wiec jutro tez mozesz zmierzyc sobie tak jak dzis pod wieczor i bedziesz miala jako tako porównanie Ja osobiscie uwazam ze mi to duzo dalo bo jakby mi spadla przed testem ponizej 36.7 to od razu wiedzialabym ze zaraz ma przyjsc @ tym bardziej ze od kilku dni nie spadala po nizej 36.7 wiec jak na moje byloby cos na rzeczy.
Wybacz ale bylam robic herbate ;p
No to milej nocy życze wam
U mnie jest 23:50 i licze na to ze za godz tez bede mogla juz zamknąc oczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 00:54
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwiak wrote:Witam, witam, co tam u Was?
My się póki co mamy dobrze, najgorsze za nami, małe mdłości jeszcze ale już apetyt lepszy...
Mandarynki, pomarańcze, soki kwaśne... o to to...!!!
ogórkowaaaa
Poza tym mamy 4,2cm..
NT 0.8mm
11t3d
U nas dobrze Mamy kolejna zaciążoną
Ten pazdziernik strasznie płodny
A tak po za tematem to leje u mnie 3 dni juz i nie przestajeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 00:57
-
Sylwiak, gratulacje, niech się dziecko dobrze rozwija
widzę, dziewczyny, że nie śpicie po nocach
dobrych snówWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 01:16
katsuyoshi lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
ooo kto dolaczyl do brzuszkow? przyznac sie!?! ja mniej tu zagladam bo jakos malo po forach siedze. przewaznie tylko na czerwcowki chociaz i tak termin na maj mam.. ale pierwszy mialam na czerwiec i tak zostalo.
katsuyoshi lubi tę wiadomość
Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
katsuyoshi wrote:Jest Ok
Zobaczymy jutrzejsza tempke rano... szkoda ze popoludniu sama dla siebie nie mierzylas mialabym porównanie chociaz hehe
Bo mi skakala w grancach 36.7 a 37.1/2 w godzinach popoludniowych ... tylko ze mi skakala caly czas np mialam powiedzmy o godz 15:00 temp 37.2 a za godz mialam 36.7 jak widac duza różnica a miedzy jednym a drugim zmierzeniem nie robilam nic,ani nie pilam ani nie jadlam a taka różnica..Strasznie mi skakalo ale nie spadalo mi poniżej wlasnie 36.7.
Oczywiscie kazda z nas ma inna temp ciala i do tego sprawdzenia jest potrzeba conajmniej kikla dni. tak wiec jutro tez mozesz zmierzyc sobie tak jak dzis pod wieczor i bedziesz miala jako tako porównanie Ja osobiscie uwazam ze mi to duzo dalo bo jakby mi spadla przed testem ponizej 36.7 to od razu wiedzialabym ze zaraz ma przyjsc @ tym bardziej ze od kilku dni nie spadala po nizej 36.7 wiec jak na moje byloby cos na rzeczy.
Wybacz ale bylam robic herbate ;p
No to milej nocy życze wam
U mnie jest 23:50 i licze na to ze za godz tez bede mogla juz zamknąc oczy.katsuyoshi lubi tę wiadomość