Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agape wrote:Robiłam hormony i przeciwciala. Mąż ma się badać jeśli nie uda się w 2-3cylu z CLO.
Ev głowa do góry! jeden dzień smutków wystarczy
Bobitta jutro testujesz?
Ale się rozpisalyscie ja już na urlopie,właśnie siedzę w poczekalni Z autem na przeglądzie technicznym
jak nie spadnie temperatura to testujeBobitta
-
nick nieaktualny
-
smerfetka22 wrote:zirytował się na to,że ciągle obserwuje swój cykl i przy każdym zbliżeniu musze najpierw zobaczyć śluz, a punkt 18.00 zrobic test owu
No nie dzziwie sie mu w cale ...ja tez bardzo musze uwazac na to zeby traktowac to na luzie bo nie chce zeby czol sie jak maszyna ... ciezka to jest sprawa niestety . Najgorsze jest to ze ja sebie obwiniam o to ze nie moge normalnie zajsc w ciaze ze to wszystko moja wina ze niesttey bd musieli sie trzymam pewnych zasad .
Ale glowa do gory ! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 14:52
-
nick nieaktualny
-
Idzie @ moze jeszcze dzis sie rozhula moze dopiero jutro, ale brzuch boli jak nie wiem i plamienie mocniejsze. Dokończyć brać luteiny ? Bo w sumie nie pytałam lekaza co zrobic w takim przypadku a kazal brac 10 dni .
Kalauudyssa nic sie nie dzieje mozesz nam tu truc ile wlezie po to jestemy dla siebie nawzajem .Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 15:46
-
Hej,
dołączam do Was, bo grono nowe no i dlatego, że jeszcze we wszystkim jestem zielona i mam nadzieję, że jakby co, to któraś wyleje mi kubeł zimnej wody na łeb albo dobrze potrząśnie (bez mieszania )
pozdrawiam!Ev, Bobitta, Selja lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper wrote:Hej,
dołączam do Was, bo grono nowe no i dlatego, że jeszcze we wszystkim jestem zielona i mam nadzieję, że jakby co, to któraś wyleje mi kubeł zimnej wody na łeb albo dobrze potrząśnie (bez mieszania )
pozdrawiam!
Witamy !! opowiedz coś o sobie .