Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Bobitta wrote:DO WSZYSTKICH PYTANIE!!!
Czy na test z krwi można dostać skierowanie?? Czy trzeba robić za swoją kasiure ?
ja dostałam skierowanie na Betę od rodzinnego, powiedziałam że od tych wyników zalezą ważne decyzje w moim życiu i się zgodził (choć niechętnie) -
ale moze faktycznie cos pomaga... sprobowac nie zaszkodzi i tak juz kupilam. Moze wlasnie samo psychiczne nastawienie pomaga bo jak wiadomo psychika tez ma wplyw na zajscie w ciaze. Duzo jest przypadkow gdzie kobieta dopiero jak odpuszczala i nie myslala to wtedy zachodzila w ciaze[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane !
Słuchajcie mam problem ;/ zaobserwowałam u siebie dzis paskudne brudno brązowe plamienie i boje sie co to jest pierwszy raz w zyciu cos takiego mam ... co prawda wiem ze jestem przed @ ale plamienia w takiej berwie nie mialam jeszcze nigdy...a przynajmniej sobie nie przypominam . Aaaa no i ten skok temp. ... nie wiem co jest .Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 10:00
-
Ja też tak mam. Właściwie zawsze dzień przed okresem - po tym wiem, że przyjdzie i jestem przygotowana
Jej, u mnie dopiero 4dpo, jak zwykle czas po owulacji dłuży się bardzo. Ale jutro idę do ginekologa, mam nadzieję, że doradził coś. Bo to moja pierwsza wizyta po ostatniej biochemicznej, wczesniej nie mogłam się do niego dostać.Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Tylko dziwnie, że Ci temperatura skoczyła jeszcze. A luteinę pierwszy cykl brałaś?Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
Zobaczysz jeszcze jutro, co z temperaturą. Ja raz miałam taką sytuację, ze myslalam, ze cykl bezowulacyjny i wzięłam luteinę od 17dc, a po odstawieniu skok temperatury, który utrzymał się 9 dni i dopiero okres przyszedł. A normalnie zawsze 2-3 dni od ostatniej tabletki luteinyDroga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
6 inseminacji
Hatfe wrote:Zobaczysz jeszcze jutro, co z temperaturą. Ja raz miałam taką sytuację, ze myslalam, ze cykl bezowulacyjny i wzięłam luteinę od 17dc, a po odstawieniu skok temperatury, który utrzymał się 9 dni i dopiero okres przyszedł. A normalnie zawsze 2-3 dni od ostatniej tabletki luteiny
łoł ... ciekawe czyli wychodziło by na to ze miałaś jednak cykl owulacyjny ? -
No właśnie nie wiem, a zapomnialam o to wtedy spytać lekarza (byłam po poronieniu i miałam wstrzymane starania i milion innych pytań). Innych objawów owulacji wtedy nie było i bardzo krótka fl. Trudno powiedzieć, o co wtedy chodziło. Tak, czy inaczej - lepiej działać i męczyć partneraDroga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
6 inseminacji
Girl25 wrote:Agape a mąż się badał? Robilas inne badania?
Ev głowa do góry! jeden dzień smutków wystarczy
Bobitta jutro testujesz?
Ale się rozpisalyscie ja już na urlopie,właśnie siedzę w poczekalni Z autem na przeglądzie technicznymPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie