Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
palma wrote:hej wszystkim mam pytanko, czy to normalne ze kilka dni po owulacji szyjke mialam wysoko z rana a wieczorem jest juz nisko. Dodam ze mam bardzo kremowe upławy,bardzo duże.
z tego co mi wiadomo, każda laska ma inaczej z ta szyjką i konkretne położenie nie jest regułą - ale ja się nie znam nawet nie wiem czy jest nisko czy wysokoBobitta
-
nick nieaktualny
-
ratunku!! Wczoraj dala sobie ten żel conceive plus, dopiero po jakiejs pół godzinie był stosunek, długi może przy końcu trochę ostry, ale czułam przyjemność i ogólnie było ok, a po wyjściu mialam chwilowe jednorazowe krwawienie... Dosłownie krwawienie... Dalej mam chwile ze pobolewa mnie lewy jajnik, co to moze byc? Dalej nadzerka? Czy zas jakas torbiel i mój po prostu na nią trafiał... Nienawidzę swojego organizmu!![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja tego żelu nie uzywam,rozmawialam ze swoja gienkolog i mówiła mi,że to chwyt marketingowy i naciąganie ludzi na zbędne wydatki,a to że niby po nim zaciążyła to tylko nastawienie psychiczne "o używam żelu,który pomaga,więc nie będe gorączkowo myślec,czy sie udało" w pewnym stopniu,jest to zaspokojenie psychiczne że ten wspomagacz działa cuda,tj chwyt z testami ciążowymi,które wykrywają ciąże 2 dni po zapłodnieniu
-
Niestety W tym temacie nie pomogę A ja łapie doła zaczyna mnie boleć brzuch nw tak jakby kuło mnie w macicy i podobne skurcze jak przy @ Dziś wg ovufriend @ hmm niech przyjdzie i niech nie daje do myślenia
Aaaa jeżeli nam teraz nie wyjdzie to odpuszczamy starania Chcemy odłożyć pieniążki na remont po to byśmy mogli zamieszkać