Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny niestety plamienia okazały się przypowieścią okresu. No trudno nie ma co płakać :) cycki do przodu hehe

55990b83d2.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem kto orientuje się mniej więcej w mojej sytuacji, była akcja ze ok maja nie staramy się z moim o dziecko przez nadzerke i przez kryzys, teraz już jest ok, nie klocimy się. Od tamtego czasu cały czas kochaliśmy się z prezerwatywa. A od 2 tygodni kochamy się bez, albo i od miesiąca, tego nie pamiętam. a takto cały czas naciskał żebyśmy to robili z gumkami. I tak się zastanawiam czy jest sens go napastalować o tym czy dziecko sobie zrobimy czy nie pytać o nic tylko korzystać? W końcu ma 30 lat i wie czym się może Skończyć seks bez zabezpieczenia... A podczas starań nieraz mówił ze czuje się bardziej jak jakiś reproduktor niż mąż i odczuwał niechęć do seksu. Jeśli mało zrozumiale pisze to wybaczcie bo jestem pod wpływem %

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 06:13

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza1986 wrote:
    Nadzieja umiera ostatnia...

tylko w moim przypadku ja tej nadzieji kompletnie nie czaje :(

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl25 wrote:
    Dziewczyny nie wiem kto orientuje się mniej więcej w mojej sytuacji, była akcja ze ok maja nie staramy się z moim o dziecko przez nadzerke i przez kryzys, teraz już jest ok, nie klocimy się. Od tamtego czasu cały czas kochaliśmy się z prezerwatywa. A od 2 tygodni kochamy się bez, albo i od miesiąca, tego nie pamiętam. a takto cały czas naciskał żebyśmy to robili z gumkami. I tak się zastanawiam czy jest sens go napastalować o tym czy dziecko sobie zrobimy czy nie pytać o nic tylko korzystać? W końcu ma 30 lat i wie czym się może Skończyć seks bez zabezpieczenia... A podczas starań nieraz mówił ze czuje się bardziej jak jakiś reproduktor niż mąż i odczuwał niechęć do seksu. Jeśli mało zrozumiale pisze to wybaczcie bo jestem pod wpływem %
    Może faktycznie źle się czuję że naciskasz tylko na dziecko mówisz tylko o dziecku ?
    I jeżeli tak jest to chyba ma prawo do czucia się jak "reproduktor". Myślę że gdyby On naciskał gadał non stop o czymś to ty też byś się czuła podobnie:) Spróbuj wyluzować czerpać więcej przyemności z seksu i przede wszystkim jak masz dni płodne to niech Ci się zapli czerwona lampka SEKS MA BYĆ PRZYJEMNOŚCIĄ. Trzymam za was kciuki mocno mocno :*

55990b83d2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane :) witam się w moim 11 dpo :P miałam testować w poniedziałek, ale odpuszczam. Zatestuje 3-go września, bo @ ma być 2-go, a wiem, że przyjdzie, bo objawy mam takie same jak co każdy cykl nic nowego nie doszło :P wiem, że na ciążowe objawy dłużej trzeba czekać, ale ja to czuję po całych kościach , że się nie udało :) więc nie ma co płakać trzeba zacisnąć pośladki i wziąć się roboty w nowym cyklu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :) wiecie co ja to już kompeltnie zgupiałam i doszłam do wniosku,że nie potrafie sobie odliczyć dnia ovu :(

• Selja Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta, wstałam rano i pierwsze co powędrowałam na Twój wykres. Az sie wierzyć nie chce, przecież temp. Skoczyła. Nie ogarniam tego, mój lekarz ma chyba rację żeby sobie odpuścić wykresy. Trzymaj się kochana :*

Paulette, też tak sobie tym razem pomyślałam i nawet nie ogarnął mnie dół. :)

Dziś wyjeżdżam. Nie chce mi sie,bo jeszcze nie pojechaliśmy a juz przez telefon były pytania o dziecko :( czasami ludzue są tacy niedomyslni ...

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie ja też myślałam, że to łatwiejsze i niestety owulkę mam za każdym razem w innym dniu cyklu :) jedynie co potrafię sobie dobrze wyliczyć do @ i przychodzi zawsze jak w zegarku, ale to też wiem już po tym jak się dowiem kiedy owulka była :)

Vesper lubi tę wiadomość

• Selja Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    hej dziewczynki :) wiecie co ja to już kompeltnie zgupiałam i doszłam do wniosku,że nie potrafie sobie odliczyć dnia ovu :(
    Nie Ty jedyna ;)

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam cykle 31 dniowe,więc wychodzi na to,że moja owulacja będzie między 15 dc a 18 dc ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zależy ile u Ciebie trwa faza lutealna ale mniej więcej tak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 08:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette 12 dni czasem 13 dni

• Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to od pierwszego dnia miesiaczki odejmij te 12 13 dni :) i w tych dniach mniej wiecej owulacja jest ( Ja to tak rozumiem dobrze?)

55990b83d2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak Klauudyssa, właśnie tak :)

może by jakie śniadanie zjadł ? :P ostatnio coś kiepsko u mnie z apetytem .. A ja zawsze KOCHAM JEŚĆ :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    Paulette 12 dni czasem 13 dni
    20, 21 dc powinna być owulka, ale uważaj kochana, bo nasz organizm lubi płatać figle ;) ja już nie raz sobie wyliczałam, a później i tak mnie to szokuje wszystko :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chociaż w moim cyklu libido sięga dna i tak samo jak myślałam kiedy owulka będzie i akurat wtedy zero serduch wypadło no mówię trudno nowy cykl, a później jak wykres zaczął szaleć to się nawet ładnie wstrzeliłam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie to już złośc ogarneła,wg mojego kalendarzyka który stosuje od 4 lat wypada na 14.09 wg ovufriend na 15.09...w necie jest napisane,że jeśli ma się 31 dniowe cykle to owu wypada w 14dc jeszcze na innej stronie nalezy odejmować 14 dni więc wychodzi mi 17 dc wg kalkulatora owulacja wypada 31.08 a wg innego 1.09...czy tylko ja jestem tym faktem poirytowana,ze nie potrafie sobie wyliczyć tych 4 dni gdzie naprawde może dojśc do owulacji?mi już nawet nie chodzi o to,aby obliczyć co do godziny i minuty...ah i jeszcze jedna sprawa co z tą moją temperaturą jest nie tak? czy mogłaby któras z Was zerknąć ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 08:40

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selja wrote:
    Bobitta, wstałam rano i pierwsze co powędrowałam na Twój wykres. Az sie wierzyć nie chce, przecież temp. Skoczyła. Nie ogarniam tego, mój lekarz ma chyba rację żeby sobie odpuścić wykresy. Trzymaj się kochana :*

Paulette, też tak sobie tym razem pomyślałam i nawet nie ogarnął mnie dół. :)

Dziś wyjeżdżam. Nie chce mi sie,bo jeszcze nie pojechaliśmy a juz przez telefon były pytania o dziecko :( czasami ludzue są tacy niedomyslni ...

heh ... miło było popatrzeć na wykres - jeden z moich najładniejszych ;(

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was myszki moje ! <3

Dzis moj 1 dc ... wkraczam w nowy cykl z nowa nadzieje :)))

Bobitta, Paulette, Vesper lubią tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Selja Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Witam was myszki moje ! <3

Dzis moj 1 dc ... wkraczam w nowy cykl z nowa nadzieje :)))

Zielonosci dla nas wszystkich <3

Ev, Vesper lubią tę wiadomość

p19u3e3kwjkqlfv6.png
‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ