Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
smerfetka22 wrote:wiesz Paulette mysle,że niekiedy lepiej jest nie być doinformowanym,te wszystkie cykle,te wszystkie wykresy,temperatury ok ja wszystko rozumiem,ze dobrze jest obserwować co się dzieje ze swoim ciałem,ja tez zaczełam obserwacje,ale widze na stronach internetowych i po doświadczeniach u koleżanek że nie ma reguły kiedy wystapi owulacja,kiedy zaplodnienie,tak wiadomo przyblizony czas to połowa cyklu,ale wg mnie nie warto dociekać,tj czytałam ze niektóre kobiety czują pęknięcie pęcherzyka,albo moment styknięcia plemnika z jajeczkiem...
zastanawia mnie tylko jak to możliwe plemnink ma 50–60 µm i porusza się ok 0,1 mm/s, komórka jajowa o 20- 22 mm jak można to poczuć ????????????Bobitta
-
nick nieaktualnyno ja tez się śmiałam jak to czytałam to równie dobrze,ja mogę teraz powiedziec,że z moim męzem skończyliśmy sie przytulać jakieś godzinę temu i od tamtej pory czuje w prawym jajniku jakby delikatny ból schodził ku dołowi no i co...że niby czuje jak plemniki lecą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno tak. ja jak do tej pory po każdej owulacji miałam dziwne bóle brzucha no i myśl oczywiście, że się udało. Ale teraz wzięłam się w garść i powiedziałam "koniec z tym" no i faktycznie nic mnie nie boli. Aż dziwne, co psychika może zrobić z człowiekiem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBobitta wiesz że może i by zaczęły haha ale musisz w to bardzo wierzyć
powiem Wam, że ja czasem tak mózg blokowałam. bo wmawiałam sobie niby ciąże. okres mi się spóźniał. robiłam test. test negatywny. za pół godziny witałam się z @ .
boję się tylko, żebym czasem sobie tej ciąży nie uroiła
dlatego małymi krokami staram się odpuszczać. -
nick nieaktualnyja miałam tak w zeszłym miesiącu,nie rozmawialiśmy o ciązy,nie planowaliśmy i patrze na kalendarz,a tu mi okres się spoźnia 4 dni,mdłości takie że nie byłam w stanie spojrzec na talerz,a wypicie ulubionej herbaty graniczyło z cudem...testów to zrobilam 6 i wszystkie negatywy i mowie no co jest do cholery! i niestety ciązy żadnej nie bylo,po rozmowie z przyjaciółką doszłyśmy do wniosku,że to przez te upały opóźniła mi się @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 13:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKłosia wrote:Hej dziewczyny
Ja po testowaniu
I chyba się udało ! robiłam dwa testy jeden o czułości 25 - bladzioszek, drugi o czułości 10 - trochę jaśniejsza niż testowa kreska
No i prosimy o wiruski a w poniedziałek leć szybko na bete -
nick nieaktualny
-
kupowałam przez neta ważne do 09-04-2017... bez instrukcji wiem debil ze mnie ale wszystkie testy robi się tak samo :
- próbka moczu porannego
- 10s zanurzyć do wyznaczonego maxa
- poczekać 5 minut
- najlepiej w terminie wyznaczonej miesiączki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 14:24
Bobitta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny