Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja tylko na chwilkę bo M za mną chodzi i woła: gdzie jest bobas?! muszę posprzątać a później na imprezę
Tak jak myślałam domyślał się i mi to powiedział mówił że zepsułam mu plany bo cały tydzień myślał jak zareagować żeby i mnie zaskoczyć a ja tu do łóżka wpadam
kochany jest cały czas się do mnie śmieje i robi głupie miny przy teściach
zajrzę tu pewnie całkiem wieczorem jak M nie będzie w stanie
dzięki za wsparcie Kochane!!!! :* :*Karolla., katsuyoshi, anusia24, madziarella88, Ola_85, missy83, Meg0809, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Dziewczyny ja tylko na chwilkę bo M za mną chodzi i woła: gdzie jest bobas?! muszę posprzątać a później na imprezę
Tak jak myślałam domyślał się i mi to powiedział mówił że zepsułam mu plany bo cały tydzień myślał jak zareagować żeby i mnie zaskoczyć a ja tu do łóżka wpadam
dzięki za wsparcie Kochane!!!! :* :*Ola_85, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evanlyn wrote:Dziewczyny ja tylko na chwilkę bo M za mną chodzi i woła: gdzie jest bobas?! muszę posprzątać a później na imprezę
dzięki za wsparcie Kochane!!!! :* :*katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Jak tam kochana?
Jakies objawy?
Nowych narazie brak Ból piersi, czasem mnie jeszcze ciągnie w podbrzuszu i lekki ból pleców, zmęczenie, wzrost apetytu, piję non stop, zapchany nos i chyba tyle. A jak u Ciebie?katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Nowych narazie brak Ból piersi, czasem mnie jeszcze ciągnie w podbrzuszu i lekki ból pleców, zmęczenie, wzrost apetytu, piję non stop, zapchany nos i chyba tyle. A jak u Ciebie?
Czuje sie chora znowu Mam ciezką głowe...
Pije własnie sobie gorącą herbatke z cytrynką..
Apetyt mam mniejszy nic ostatnio ale to może przez tą pogode wszystko mnie dopada ... cały czas leje
donia testy owu wykazują u ciebie owu.. wiec może ona już była mimo ze tempka tego nie wskazuje.
Nie wiem gdzie tempke mierzysz?
No i czy o stałej porze?
Czasami tempka nie wskazuje owulacji a ona i tak wystapiła i laski mają zakonczony wykres ciążą. Tak wiec poczekaj do konca cyklu a sie okaże bo stresowac sie i tak nie ma co bo to niczego nie zmieni.
A i kochane te które zapomniały to chce wam przypomniec że Bobitta jest na wylocie z mężem dlatego nie zagląda do was/nas
Świętują rocznice no i pewnie mąż juz wie ze bedzie tatą
Ach jaka jestem ciekawa jego reakcji ta te wiesci hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 11:50
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:U mnie dzis lekki póki co bół głowy, katar w nocy jak nie spałam bo maly nie spał dostałam....ogólnie po za tym nic szczególnego nie zauważyłam ...ale gazy wróciły
Czuje sie chora znowu Mam ciezką głowe...
Pije własnie sobie gorącą herbatke z cytrynką..
Apetyt mam mniejszy nic ostatnio ale to może przez tą pogode wszystko mnie dopada ... cały czas leje
donia testy owu wykazują u ciebie owu.. wiec może ona już była mimo ze tempka tego nie wskazuje.
Nie wiem gdzie tempke mierzysz?
No i czy o stałej porze?
Czasami tempka nie wskazuje owulacji a ona i tak wystapiła i laski mają zakonczony wykres ciążą. Tak wiec poczekaj do konca cyklu a sie okaże bo stresowac sie i tak nie ma co bo to niczego nie zmieni.
A i kochane te które zapomniały to chce wam przypomniec że Bobitta jest na wylocie z mężem dlatego nie zagląda do was/nas
Świętują rocznice no i pewnie mąż juz wie ze bedzie tatą
Ach jaka jestem ciekawa jego reakcji ta te wiesci hihi
Tempke mierze pod jezykiem termometrem rteciowym i robie miedzy 7:30 a 7:45 dobrze?katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:Tempke mierze pod jezykiem termometrem rteciowym i robie miedzy 7:30 a 7:45 dobrze?
Byloby lepiej jakbys miała elektroniczny bo po 1 mierzy szybciej a po drugie pika kiedy zakonczy pomiar no i tez jest moim zdaniem bardziej wiarygodny.
Dobrze czas mierzenia ok - kilka min mierzenia w tą czy w to nie robi wielkiej róznicy Ja tez nie miałam punkt np 7:00 no bo przy moim trybie zycia z synkem sie nie da poprostu. -
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Mam jeszcze chwile bo podłoga schnie i nie mogę chodzić
Kurde dziewczyny czuję się jakbym skrzydeł dostała
Ciesze sie ze wpadłas jeszcze na chwilke
No opowiadaj jak wyglądało wreczenie wiadomosci mężowi?Evanlyn, missy83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:ach te termometry rteciowe
Byloby lepiej jakbys miała elektroniczny bo po 1 mierzy szybciej a po drugie pika kiedy zakonczy pomiar no i tez jest moim zdaniem bardziej wiarygodny.
Dobrze czas mierzenia ok - kilka min mierzenia w tą czy w to nie robi wielkiej róznicy Ja tez nie miałam punkt np 7:00 no bo przy moim trybie zycia z synkem sie nie da poprostu.
Robie przez 5 min wiec mysle ze jest wiarygodny teraz nie moge zmienic bo niby nie moznakatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:Robie przez 5 min wiec mysle ze jest wiarygodny teraz nie moge zmienic bo niby nie mozna
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:No teraz nie możesz to fakt ale jakby w tym cyklu sie nie udalo czego nie życze to w nastepnym moze spróbuj elektronicznym i sama zobaczysz różnice
a dziewczyny tez robia badz robily rteciowym i im sie udalo zajsc? pytam bo jestes tu dluzejkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny