Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja tylko na chwilkę bo M za mną chodzi i woła: gdzie jest bobas?!
muszę posprzątać a później na imprezę
Tak jak myślałam domyślał się i mi to powiedziałmówił że zepsułam mu plany bo cały tydzień myślał jak zareagować żeby i mnie zaskoczyć a ja tu do łóżka wpadam
kochany jestcały czas się do mnie śmieje i robi głupie miny przy teściach
zajrzę tu pewnie całkiem wieczorem jak M nie będzie w stanie
dzięki za wsparcie Kochane!!!! :* :*Karolla., katsuyoshi, anusia24, madziarella88, Ola_85, missy83, Meg0809, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Dziewczyny ja tylko na chwilkę bo M za mną chodzi i woła: gdzie jest bobas?!
Tak jak myślałam domyślał się i mi to powiedziałmówił że zepsułam mu plany bo cały tydzień myślał jak zareagować żeby i mnie zaskoczyć a ja tu do łóżka wpadam
dzięki za wsparcie Kochane!!!! :* :*tym razem we trójke
Ola_85, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evanlyn wrote:Dziewczyny ja tylko na chwilkę bo M za mną chodzi i woła: gdzie jest bobas?!
dzięki za wsparcie Kochane!!!! :* :*Gratulacje i wszystkiego, wszystkieeeego dobrego
katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Jak tam kochana?
Jakies objawy?
Nowych narazie brakBól piersi, czasem mnie jeszcze ciągnie w podbrzuszu i lekki ból pleców, zmęczenie, wzrost apetytu, piję non stop, zapchany nos i chyba tyle. A jak u Ciebie?
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Nowych narazie brak
Ból piersi, czasem mnie jeszcze ciągnie w podbrzuszu i lekki ból pleców, zmęczenie, wzrost apetytu, piję non stop, zapchany nos i chyba tyle. A jak u Ciebie?
Czuje sie chora znowuMam ciezką głowe...
Pije własnie sobie gorącą herbatke z cytrynką..
Apetyt mam mniejszy nic ostatnio ale to może przez tą pogode wszystko mnie dopada ... cały czas leje
donia testy owu wykazują u ciebie owu.. wiec może ona już była mimo ze tempka tego nie wskazuje.
Nie wiem gdzie tempke mierzysz?
No i czy o stałej porze?
Czasami tempka nie wskazuje owulacji a ona i tak wystapiła i laski mają zakonczony wykres ciążą. Tak wiec poczekaj do konca cyklu a sie okaże bo stresowac sie i tak nie ma co bo to niczego nie zmieni.
A i kochane te które zapomniały to chce wam przypomniec że Bobitta jest na wylocie z mężem dlatego nie zagląda do was/nas
Świętują rocznice no i pewnie mąż juz wie ze bedzie tatą
Ach jaka jestem ciekawa jego reakcji ta te wiesci hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 11:50
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:U mnie dzis lekki póki co bół głowy, katar w nocy jak nie spałam bo maly nie spał dostałam....ogólnie po za tym nic szczególnego nie zauważyłam ...ale gazy wróciły
Czuje sie chora znowuMam ciezką głowe...
Pije własnie sobie gorącą herbatke z cytrynką..
Apetyt mam mniejszy nic ostatnio ale to może przez tą pogode wszystko mnie dopada ... cały czas leje
donia testy owu wykazują u ciebie owu.. wiec może ona już była mimo ze tempka tego nie wskazuje.
Nie wiem gdzie tempke mierzysz?
No i czy o stałej porze?
Czasami tempka nie wskazuje owulacji a ona i tak wystapiła i laski mają zakonczony wykres ciążą. Tak wiec poczekaj do konca cyklu a sie okaże bo stresowac sie i tak nie ma co bo to niczego nie zmieni.
A i kochane te które zapomniały to chce wam przypomniec że Bobitta jest na wylocie z mężem dlatego nie zagląda do was/nas
Świętują rocznice no i pewnie mąż juz wie ze bedzie tatą
Ach jaka jestem ciekawa jego reakcji ta te wiesci hihi
Tempke mierze pod jezykiem termometrem rteciowym i robie miedzy 7:30 a 7:45dobrze?
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:Tempke mierze pod jezykiem termometrem rteciowym i robie miedzy 7:30 a 7:45
dobrze?
Byloby lepiej jakbys miała elektroniczny bo po 1 mierzy szybciej a po drugie pika kiedy zakonczy pomiar no i tez jest moim zdaniem bardziej wiarygodny.
Dobrze czas mierzenia ok - kilka min mierzenia w tą czy w to nie robi wielkiej róznicyJa tez nie miałam punkt np 7:00 no bo przy moim trybie zycia z synkem sie nie da poprostu.
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Mam jeszcze chwile bo podłoga schnie i nie mogę chodzić
Kurde dziewczyny czuję się jakbym skrzydeł dostała
Ciesze sie ze wpadłas jeszcze na chwilke
No opowiadaj jak wyglądało wreczenie wiadomosci mężowi?Evanlyn, missy83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:ach te termometry rteciowe
Byloby lepiej jakbys miała elektroniczny bo po 1 mierzy szybciej a po drugie pika kiedy zakonczy pomiar no i tez jest moim zdaniem bardziej wiarygodny.
Dobrze czas mierzenia ok - kilka min mierzenia w tą czy w to nie robi wielkiej róznicyJa tez nie miałam punkt np 7:00 no bo przy moim trybie zycia z synkem sie nie da poprostu.
Robie przez 5 min wiec mysle ze jest wiarygodnyteraz nie moge zmienic bo niby nie mozna
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:Robie przez 5 min wiec mysle ze jest wiarygodny
teraz nie moge zmienic bo niby nie mozna
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:No teraz nie możesz to fakt ale jakby w tym cyklu sie nie udalo czego nie życze to w nastepnym moze spróbuj elektronicznym i sama zobaczysz różnice
a dziewczyny tez robia badz robily rteciowym i im sie udalo zajsc? pytam bo jestes tu dluzejkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny