Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    znajomej

tak, ciazowy

katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    tak, ciazowy
    No to pogratuluj jej ciaży :)
    Tak test jest pozytywny ;)
    Kazda kreseczka kontrolna jesli jest nawet bardzo słaba oznacza ciaze :)
    A tutaj jest ładnie widoczna wiec tym bardziej .
    kreseczka z dnia na dzien bedzie sie robic coraz ciemniejsza ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 12:40

Evanlyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    No to pogratuluj jej ciaży :)
    Tak test jest pozytywny ;)
    Kazda kreseczka kontrolna jesli jest nawet bardzo słaba oznacza ciaze :)
    A tutaj jest ładnie widoczna wiec tym bardziej .
    Tak kreseczka z dnia na dzien bedzie sie robic coraz ciemniejsza ;)

no bo biedna sie bała a zrobila go dzieki mnie w 11 dniu po :)

katsuyoshi, Vesper, Evanlyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    no bo biedna sie bała a zrobila go dzieki mnie w 11 dniu po :)
    hihi to dlatego blada kreseczka bo szybko zrobiony ale fajnie ze tak szybko jej wykryło :)
    Jak juz teraz jej pokazało to za kilka dni bedą 2 piekne grube krechy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 12:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    hihi to dlatego blada kreseczka bo szybko zrobiony ale fajnie ze tak szybko jej wykryło :)
    Jak juz teraz jej pokazało to za kilka dni bedą 2 piekne grube krechy :)

jestem z siebie dumna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    jestem z siebie dumna :D
    hihi :D
    a ona ma tutaj konto ?

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia90 a tak z ciekawości jakiej firmy to test jest? i czy wykrywa od 10 jednostek czy od 25?

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuuula wrote:
    Donia90 a tak z ciekawości jakiej firmy to test jest? i czy wykrywa od 10 jednostek czy od 25?
    mi test z funciaka czyli tak jak wasze z allegro wykryl w 12 dniu byla slabiutka kreseczka :D a wiadomo ze te z allegro sa slabej jakosci i slabej czulosci to tak samo jak moje z funciaka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą może wy mi powiecie co mam doradzic kolezance.
    A konkretnie w skrócie wam opisze historie która wcale nie jest wesoła.
    Moja koleżanka ze swoim partnerem zadecydowali okolo 3 miech temu ze chcą miec dziecko.
    Niby wszystko ładnie pięknie szała bez wiekszych problemów z czego ogromnie się cieszyła.
    Tak moge teraz to nazwać "cieszyła"
    Teraz juz sie nie cieszy bo jest załamana gdy okazało się ze jej partner to zwykły kobieciarz...Około miesiące temu dowiedziała się że zdradzał ją z 3 innymi..
    Cieżko to przeżyła.
    Mało tego cała trójka jest z nim w ciazy O.o teraz każda chce aby został mężem i poczuł się odpowiedzialny za dziecko.
    Moja koleżanka jest totalnie załamana bo juz nie wie co ma zrobic.
    A jej facet zapewnia ją ze ją kocha i nigdy nie zostawi jej jak i ich dziecka.
    To jest naprawde cieżka sytuacja i ja nie wiem co jej powiedzieć.
    :/
    Opisalam wam sprawe tak w skrócie najważniejsze szczegóły bo sporo tego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 14:00

• madziarella88 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piszesz ze cala trojka jest z nim w ciazy. ale masz na mysli te trzy z ktorymi zdradzil twoja kolezanke ? czy rowniez i ona jest z nim w ciazy ? :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 14:05

katsuyoshi lubi tę wiadomość

5b09mg7y1fm9q2ki.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziarella88 wrote:
    piszesz ze cala trojka jest z nim w ciazy. ale masz na mysli te trzy z ktorymi zdradzil twoja kolezanke ? czy rowniez i o a jest z nim w ciazy ? :-/
    ona jak i 3 kochanki :/

Wysłany: 7 listopada 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    ona jak i 3 kochanki :/

o.O ciezka sprawa... moge tylko powiedzirc co ja bym zrobila. skoro mam swiadomosc ze moj facet zdradzil mnie z 3 ( czyli nie byl to jednorazowy wyskok )innymi to zostawilabym go w cholere. mimo ze jestem w ciazy. wolalabym byc sama. jaka jest gwarancja ze jak z nim zostane i bedziemy "szczesliwa rodzinka" sytuacja sie nie powtorzy? facet ma ewidentnie tendencje do skokow w bok. lepiej raz troche pocierpiec i zakonczyc sprawe niz pozniej cale zycie w rozczarowaniu.
    takie moje skromne zdanie..

5b09mg7y1fm9q2ki.png

Wysłany: 7 listopada 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    druga sprawa ze nie potrafilabym zyc ze swiadomoscia ze moj facet ma dzieci z trzema innymi kobietami ( z ktorymi mnie w dodatku zdradzil).
    nie wyobrazam sobie ze bylabym z nim szczesliwa.. lepiej poukladac sobie zycie na nowo.

tak bym twojej kolezance poradzila, ale nie znam, nie wiem, nie oceniam.

ciezki przypadek

5b09mg7y1fm9q2ki.png
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziarella88 wrote:
    o.O ciezka sprawa... moge tylko powiedzirc co ja bym zrobila. skoro mam swiadomosc ze moj facet zdradzil mnie z 3 ( czyli nie byl to jednorazowy wyskok )innymi to zostawilabym go w cholere. mimo ze jestem w ciazy. wolalabym byc sama. jaka jest gwarancja ze jak z nim zostane i bedziemy "szczesliwa rodzinka" sytuacja sie nie powtorzy? facet ma ewidentnie tendencje do skokow w bok. lepiej raz troche pocierpiec i zakonczyc sprawe niz pozniej cale zycie w rozczarowaniu.
    takie moje skromne zdanie..
    Moja kolezanka miała podobnie tylko ze jak zaszla w ciążę to zdradził ją z jedną. Też dla niej mowil ze tylko z nia chce byc itp itd (tez dluga historia) a ostatecznie przez przypadek kiedys w jego papierach znalazla akt malzenstwa z ta druga!!! Wzial z nia slub w czasie gdy ta kolezanke zapewnial o swojej "milosci". No i ma teraz z tamta juz gromadna rodzine.. A moja kolezanka... Kilka lat dochodzila do siebie po tym. Teraz mala juz poszla do szkoly a ona znalazla nowego faceta z którym jest szczesliwa.
    Wiec tak jak mowisz czasem po prostu lepiej odpuscisc niż ciagnac cos takiego bo skad wiadomo ze pozniej znow nie zrobi jakiegos numeru

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.

Ja się zle dzis czuje.. chyba cos mnie łapie :(
    Leze i pije herbate z cytryną i miodem.

Mód mam z polski prawdziwy prosto z farmy pszczelej.
    Bratanica mojego faceta jak byla we wakacje w UK nam przywiozła całą dużą butelke 2 l miodu ktory przelałam do słoików :)
    Jej rodzice maja farme pszczół.

Mam nadzieje że to jakos mi pomoże bo wiadomo miód jest lecznicy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 14:54

Karolla. lubi tę wiadomość

• Karolla. Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Swoją drogą może wy mi powiecie co mam doradzic kolezance.
    A konkretnie w skrócie wam opisze historie która wcale nie jest wesoła.
    Moja koleżanka ze swoim partnerem zadecydowali okolo 3 miech temu ze chcą miec dziecko.
    Niby wszystko ładnie pięknie szała bez wiekszych problemów z czego ogromnie się cieszyła.
    Tak moge teraz to nazwać "cieszyła"
    Teraz juz sie nie cieszy bo jest załamana gdy okazało się ze jej partner to zwykły kobieciarz...Około miesiące temu dowiedziała się że zdradzał ją z 3 innymi..
    Cieżko to przeżyła.
    Mało tego cała trójka jest z nim w ciazy O.o teraz każda chce aby został mężem i poczuł się odpowiedzialny za dziecko.
    Moja koleżanka jest totalnie załamana bo juz nie wie co ma zrobic.
    A jej facet zapewnia ją ze ją kocha i nigdy nie zostawi jej jak i ich dziecka.
    To jest naprawde cieżka sytuacja i ja nie wiem co jej powiedzieć.
    :/
    Opisalam wam sprawe tak w skrócie najważniejsze szczegóły bo sporo tego.

Odciąć się emocjonalnie od tego człowieka (zresztą to chyba nie będzie trudne - w końcu tak bardzo ją zranił). Będzie miała z nim dziecko, więc niech walczy przede wszystkim o przyszłość dla dziecka, niech nie odpuszcza mu, gościu musi poczuć się odpowiedzialny w kwestii ekonomicznej, ale absolutnie niech nie wraca do NIEJ...

Długo sie znali? Serio nie rozszyfrowała człowieka?

anusia24, Evanlyn lubią tę wiadomość

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dbaj o siebie <3 Miód jak najbardziej! Tez zajmuje sie pszczolami :) Ba nawet prace dyplomowa pisalam w tym temacie :D Baaa nawet dosc spory konkurs z tym tematem zwiazny wygrałam :D Miód to naprawde skarb dla organizmu, działa praktycznie na wszystko, na układ nerwowy (samopoczucie;)), antybakteryjnie, na uklad pokarmowy jak balsam, achhh moglabym tak wymieniac i wymieniac :D Takze zycze dużo zdrówka!

katsuyoshi, Vesper, Evanlyn lubią tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png

Wysłany: 7 listopada 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdrowka kat! ja za miodem nie przepradam ale ze pomaga to fakt.
    wlaz pod kolderme i sie wygrzej troche.

uciekam na zakupy. zaopatrze sie tez w testy owulacyjne. OF mi tak namieszal teraz ze juz sama nie wie. kiedy powinnam dostac okres.. ;/

5b09mg7y1fm9q2ki.png
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Dzięki dziewczyny.

Ja się zle dzis czuje.. chyba cos mnie łapie :(
    Leze i pije herbate z cytryną i miodem.

Mód mam z polski prawdziwy prosto z farmy pszczelej.
    Bratanica mojego faceta jak byla we wakacje w UK nam przywiozła całą dużą butelke 2 l miodu ktory przelałam do słoików :)
    Jej rodzice maja farme pszczół.

Mam nadzieje że to jakos mi pomoże bo wiadomo miód jest lecznicy.

Kat, niechcący polubiłam, chciałam cytować :P Połóż się pod kocyk i pij herbatke z cytryna i miodem i zdrowiej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia24 wrote:
    Dbaj o siebie <3 Miód jak najbardziej! Tez zajmuje sie pszczolami :) Ba nawet prace dyplomowa pisalam w tym temacie :D Baaa nawet dosc spory konkurs z tym tematem zwiazny wygrałam :D Miód to naprawde skarb dla organizmu, działa praktycznie na wszystko, na układ nerwowy (samopoczucie;)), antybakteryjnie, na uklad pokarmowy jak balsam, achhh moglabym tak wymieniac i wymieniac :D Takze zycze dużo zdrówka!
    Dokładnie :)
    Dziękuje mam nadzieje ze szybko mi przejdzie.

Karolla wiesz jesli ktos zakochany to nie widzi tego co sie dzieje za plecami tym bardziej ze pracowal niby po 10 h wiec kto wie czy tak bylo .Ja sądze ze nie bo jednak zaplodnic inne musial miec czas.

Leze tak od rana wlasnie bo od rana bolala mnie glowa teraz juz przeszla i czuje sie chora moze to grypa a moze to objaw ciazy nie wiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 15:09

anusia24 lubi tę wiadomość

‹‹ 260 261 262 263 264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ