Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:tak, ciazowy
Tak test jest pozytywny
Kazda kreseczka kontrolna jesli jest nawet bardzo słaba oznacza ciaze
A tutaj jest ładnie widoczna wiec tym bardziej .
kreseczka z dnia na dzien bedzie sie robic coraz ciemniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 12:40
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:No to pogratuluj jej ciaży
Tak test jest pozytywny
Kazda kreseczka kontrolna jesli jest nawet bardzo słaba oznacza ciaze
A tutaj jest ładnie widoczna wiec tym bardziej .
Tak kreseczka z dnia na dzien bedzie sie robic coraz ciemniejsza
no bo biedna sie bała a zrobila go dzieki mnie w 11 dniu pokatsuyoshi, Vesper, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:no bo biedna sie bała a zrobila go dzieki mnie w 11 dniu po
Jak juz teraz jej pokazało to za kilka dni bedą 2 piekne grube krechyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 12:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:Donia90 a tak z ciekawości jakiej firmy to test jest? i czy wykrywa od 10 jednostek czy od 25?
-
nick nieaktualnySwoją drogą może wy mi powiecie co mam doradzic kolezance.
A konkretnie w skrócie wam opisze historie która wcale nie jest wesoła.
Moja koleżanka ze swoim partnerem zadecydowali okolo 3 miech temu ze chcą miec dziecko.
Niby wszystko ładnie pięknie szała bez wiekszych problemów z czego ogromnie się cieszyła.
Tak moge teraz to nazwać "cieszyła"
Teraz juz sie nie cieszy bo jest załamana gdy okazało się ze jej partner to zwykły kobieciarz...Około miesiące temu dowiedziała się że zdradzał ją z 3 innymi..
Cieżko to przeżyła.
Mało tego cała trójka jest z nim w ciazy teraz każda chce aby został mężem i poczuł się odpowiedzialny za dziecko.
Moja koleżanka jest totalnie załamana bo juz nie wie co ma zrobic.
A jej facet zapewnia ją ze ją kocha i nigdy nie zostawi jej jak i ich dziecka.
To jest naprawde cieżka sytuacja i ja nie wiem co jej powiedzieć.
Opisalam wam sprawe tak w skrócie najważniejsze szczegóły bo sporo tego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 14:00
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:ona jak i 3 kochanki
ciezka sprawa... moge tylko powiedzirc co ja bym zrobila. skoro mam swiadomosc ze moj facet zdradzil mnie z 3 ( czyli nie byl to jednorazowy wyskok )innymi to zostawilabym go w cholere. mimo ze jestem w ciazy. wolalabym byc sama. jaka jest gwarancja ze jak z nim zostane i bedziemy "szczesliwa rodzinka" sytuacja sie nie powtorzy? facet ma ewidentnie tendencje do skokow w bok. lepiej raz troche pocierpiec i zakonczyc sprawe niz pozniej cale zycie w rozczarowaniu.
takie moje skromne zdanie..katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
druga sprawa ze nie potrafilabym zyc ze swiadomoscia ze moj facet ma dzieci z trzema innymi kobietami ( z ktorymi mnie w dodatku zdradzil).
nie wyobrazam sobie ze bylabym z nim szczesliwa.. lepiej poukladac sobie zycie na nowo.
tak bym twojej kolezance poradzila, ale nie znam, nie wiem, nie oceniam.
ciezki przypadekkatsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:ciezka sprawa... moge tylko powiedzirc co ja bym zrobila. skoro mam swiadomosc ze moj facet zdradzil mnie z 3 ( czyli nie byl to jednorazowy wyskok )innymi to zostawilabym go w cholere. mimo ze jestem w ciazy. wolalabym byc sama. jaka jest gwarancja ze jak z nim zostane i bedziemy "szczesliwa rodzinka" sytuacja sie nie powtorzy? facet ma ewidentnie tendencje do skokow w bok. lepiej raz troche pocierpiec i zakonczyc sprawe niz pozniej cale zycie w rozczarowaniu.
takie moje skromne zdanie..
Wiec tak jak mowisz czasem po prostu lepiej odpuscisc niż ciagnac cos takiego bo skad wiadomo ze pozniej znow nie zrobi jakiegos numerukatsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny.
Ja się zle dzis czuje.. chyba cos mnie łapie
Leze i pije herbate z cytryną i miodem.
Mód mam z polski prawdziwy prosto z farmy pszczelej.
Bratanica mojego faceta jak byla we wakacje w UK nam przywiozła całą dużą butelke 2 l miodu ktory przelałam do słoików
Jej rodzice maja farme pszczół.
Mam nadzieje że to jakos mi pomoże bo wiadomo miód jest lecznicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 14:54
Karolla. lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Swoją drogą może wy mi powiecie co mam doradzic kolezance.
A konkretnie w skrócie wam opisze historie która wcale nie jest wesoła.
Moja koleżanka ze swoim partnerem zadecydowali okolo 3 miech temu ze chcą miec dziecko.
Niby wszystko ładnie pięknie szała bez wiekszych problemów z czego ogromnie się cieszyła.
Tak moge teraz to nazwać "cieszyła"
Teraz juz sie nie cieszy bo jest załamana gdy okazało się ze jej partner to zwykły kobieciarz...Około miesiące temu dowiedziała się że zdradzał ją z 3 innymi..
Cieżko to przeżyła.
Mało tego cała trójka jest z nim w ciazy teraz każda chce aby został mężem i poczuł się odpowiedzialny za dziecko.
Moja koleżanka jest totalnie załamana bo juz nie wie co ma zrobic.
A jej facet zapewnia ją ze ją kocha i nigdy nie zostawi jej jak i ich dziecka.
To jest naprawde cieżka sytuacja i ja nie wiem co jej powiedzieć.
Opisalam wam sprawe tak w skrócie najważniejsze szczegóły bo sporo tego.
Odciąć się emocjonalnie od tego człowieka (zresztą to chyba nie będzie trudne - w końcu tak bardzo ją zranił). Będzie miała z nim dziecko, więc niech walczy przede wszystkim o przyszłość dla dziecka, niech nie odpuszcza mu, gościu musi poczuć się odpowiedzialny w kwestii ekonomicznej, ale absolutnie niech nie wraca do NIEJ...
Długo sie znali? Serio nie rozszyfrowała człowieka?anusia24, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
Dbaj o siebie Miód jak najbardziej! Tez zajmuje sie pszczolami Ba nawet prace dyplomowa pisalam w tym temacie Baaa nawet dosc spory konkurs z tym tematem zwiazny wygrałam Miód to naprawde skarb dla organizmu, działa praktycznie na wszystko, na układ nerwowy (samopoczucie;)), antybakteryjnie, na uklad pokarmowy jak balsam, achhh moglabym tak wymieniac i wymieniac Takze zycze dużo zdrówka!
katsuyoshi, Vesper, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
zdrowka kat! ja za miodem nie przepradam ale ze pomaga to fakt.
wlaz pod kolderme i sie wygrzej troche.
uciekam na zakupy. zaopatrze sie tez w testy owulacyjne. OF mi tak namieszal teraz ze juz sama nie wie. kiedy powinnam dostac okres.. ;/katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Dzięki dziewczyny.
Ja się zle dzis czuje.. chyba cos mnie łapie
Leze i pije herbate z cytryną i miodem.
Mód mam z polski prawdziwy prosto z farmy pszczelej.
Bratanica mojego faceta jak byla we wakacje w UK nam przywiozła całą dużą butelke 2 l miodu ktory przelałam do słoików
Jej rodzice maja farme pszczół.
Mam nadzieje że to jakos mi pomoże bo wiadomo miód jest lecznicy.
Kat, niechcący polubiłam, chciałam cytować Połóż się pod kocyk i pij herbatke z cytryna i miodem i zdrowiejkatsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusia24 wrote:Dbaj o siebie Miód jak najbardziej! Tez zajmuje sie pszczolami Ba nawet prace dyplomowa pisalam w tym temacie Baaa nawet dosc spory konkurs z tym tematem zwiazny wygrałam Miód to naprawde skarb dla organizmu, działa praktycznie na wszystko, na układ nerwowy (samopoczucie;)), antybakteryjnie, na uklad pokarmowy jak balsam, achhh moglabym tak wymieniac i wymieniac Takze zycze dużo zdrówka!
Dziękuje mam nadzieje ze szybko mi przejdzie.
Karolla wiesz jesli ktos zakochany to nie widzi tego co sie dzieje za plecami tym bardziej ze pracowal niby po 10 h wiec kto wie czy tak bylo .Ja sądze ze nie bo jednak zaplodnic inne musial miec czas.
Leze tak od rana wlasnie bo od rana bolala mnie glowa teraz juz przeszla i czuje sie chora moze to grypa a moze to objaw ciazy nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 15:09
anusia24 lubi tę wiadomość