Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madziarella88 wrote:evanlyn wielkie gratulacje !!
missy dzis tez tylko plamienie czy @ sie rozkreca ?
EVANLYN - G R A T U L A C J E Kochana . Też tak czułam, że będzie pozytywnie , po spojrzeniu na wykres
Madziarella - no u mnie raczej zalążki @. Czekam na rozkręcenie..
No cóż, innym razem.
Narazie się cieszę że Wam się udało
Ola_85 - może następna!synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_85 wrote:Dziewczyny nadal boli mnie brzuch jak na okres a raczej macica w srodku,czasem skurcz mnie złapie przy kasłaniu albo szybkim wstaniu w lozka./piersi lekko pobolewaja ale tragedii nie ma .Temp
tez jakos znaczaco sie nie podnosi.katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie nie, ja narazie dalam wolna reke naturze Dopiero przedwczoraj wpadlam na pomysl zeby tutaj do Was dolaczyc bo zawsze to lepiej niz samej w depresje wpadac wiec narazie tylko sledze Wasze wykresy a od nastepnego cyklu bede tworzyc juz swoj
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusia24 wrote:Nie nie, ja narazie dalam wolna reke naturze Dopiero przedwczoraj wpadlam na pomysl zeby tutaj do Was dolaczyc bo zawsze to lepiej niz samej w depresje wpadac wiec narazie tylko sledze Wasze wykresy a od nastepnego cyklu bede tworzyc juz swoj
To ci teraz nie pomoge
Jedynie pozostaje ci czekac do dnia @
A jesli przyjdzie to od nastepnego jak zaczniesz mierzysz itp bedzie mozna co nie co gdybac
A tak ogolnie skad sie dowiedzialas o tym forum?
W ogole skąd każda z was sie o tym forum dowiedziała ? Ciekawa jestem -
katsuyoshi wrote:Roumiem.
To ci teraz nie pomoge
Jedynie pozostaje ci czekac do dnia @
A jesli przyjdzie to od nastepnego jak zaczniesz mierzysz itp bedzie mozna co nie co gdybac
A tak ogolnie skad sie dowiedzialas o tym forum?
W ogole skąd każda z was sie o tym forum dowiedziała ? Ciekawa jestemkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusia24 wrote:Dokladnie narazie nie ma z czego A na te forum przypadkiem trafilam, przejrzalam ich baaardzo dużo, szukajac głównie objawów Te jakos najbardziej przypadlo mi do gustu Fajna jest tez opcja z tymi wykresami. Jak widze ze Wy robicie to i mnie to motywowac zaczelo
Bo z synkiem zaszłam nie wiedzac kiedy i o żadnych forach nie myslalam dopiero teraz jak zachciało mi sie drugie dzieckoanusia24 lubi tę wiadomość
-
anusia24 wrote:Dzięki Już postanowiłam że napewno to sprawdze zaraz po testowaniu. A podczas ewentualnego zbijania tego TSH starania się wstrzymuje?
Hmm, nie wiem szczerze mówiąc, co dokładnie masz na myśli. Ja cały czas się starałam, a od niedawna mam leki na tarczyce (na "zbicie" TSH i podniesienie poziomu hormonów FT3 i FT4, bo to jest najwazniejsze - ważniejsze od TSH) i staram się jeszcze bardziej mam nadzieję, że o taką odpowiedź Ci chodziłostaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"