Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    a dziewczyny tez robia badz robily rteciowym i im sie udalo zajsc? pytam bo jestes tu dluzej :)
    Nie wiem bo w sumie to chyba te które znam z forum to wlasnie elektronicznym mierzą chyba ze o którejs nie wiem...
    Ale na innym forum dziewczyny sie skarżą na rteciowe wlasnie bo musze 10 min mierzyc a i tak nie wiadomo czy pomiar juz jest zakonczony czy tez nie.
    Dlatego tak kazdy elektroniczny poleca bo jednak pika jak skonczy pomiar i zawsze sie wie ze mam temp tą ktora powinna być.

Evanlyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_85 wrote:
    dziewczyny ktora nastepna w kolejce ?? :)
    No ja drugi raz nie zajde w obecnym stanie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 12:04

missy83, Evanlyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Nie wiem bo w sumie to chyba te które znam z forum to wlasnie elektronicznym mierzą chyba ze o którejs nie wiem...
    Ale na innym forum dziewczyny sie skarżą na rteciowe wlasnie bo musze 10 min mierzyc a i tak nie wiadomo czy pomiar juz jest zakonczony czy tez nie.
    Dlatego tak kazdy elektroniczny poleca bo jednak pika jak skonczy pomiar i zawsze sie wie ze mam temp tą ktora powinna być.

a czemu nie moge zmienic na elektroniczny? ma jakies znaczenie az tak bardzo? tzn ze sie nie uda bo rteciowy moze sie mylic?

katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    hahahaha :D
    Ciesze sie ze wpadłas jeszcze na chwilke :)
    No opowiadaj jak wyglądało wreczenie wiadomosci mężowi? :D
    Kat nie mogłam spać od 6, czekam i czekam no kurde pęcherz mi pęknie to poszłam i zrobiłam ten test :P

Ale mówię Wam zawał serca przeżyłam!!!!!! Kupiłam ten ładny różowy test, kapie tych 5 kropelek a tu nic!!!!!!!!!! Czysty :/ Serce mi stanęło na dobre 5 min i się gapie na ten głupi test :/ przypomniało mi się że mam ten tańszy no i robię ten i od razu pokazał dwie piękne kreseczki a ten za 8,50zł po 10 min pokazał ale i tak da się zobaczyć tylko pod światło taka blada jest ta druga :/ Nie ma co się ceną sugerować :/

No to wpakowałam wszystko do pudełeczka, poczekałam aż się trochę rozbudzi i dałam mu prezencik :D cieszył się jak małe dziecko :D achhhh piękny czas, piękny :D

madziarella88, katsuyoshi, Ola_85, missy83, Meg0809, Vesper lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    a czemu nie moge zmienic na elektroniczny? ma jakies znaczenie az tak bardzo? tzn ze sie nie uda bo rteciowy moze sie mylic?
    bo zaburzy ci to cykl mierzenia dlatego tak i np nagle wykres móglby ci wymyslic jakąs owulke nie z tej ziemi chociażby :D
    polecam od nowego cyklu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    bo zaburzy ci to cykl mierzenia dlatego tak i np nagle wykres móglby ci wymyslic jakąs owulke nie z tej ziemi chociażby :D
    polecam od nowego cyklu ;)

zalamalam sie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Kat nie mogłam spać od 6, czekam i czekam no kurde pęcherz mi pęknie to poszłam i zrobiłam ten test :P

Ale mówię Wam zawał serca przeżyłam!!!!!! Kupiłam ten ładny różowy test, kapie tych 5 kropelek a tu nic!!!!!!!!!! Czysty :/ Serce mi stanęło na dobre 5 min i się gapie na ten głupi test :/ przypomniało mi się że mam ten tańszy no i robię ten i od razu pokazał dwie piękne kreseczki a ten za 8,50zł po 10 min pokazał ale i tak da się zobaczyć tylko pod światło taka blada jest ta druga :/ Nie ma co się ceną sugerować :/

No to wpakowałam wszystko do pudełeczka, poczekałam aż się trochę rozbudzi i dałam mu prezencik :D cieszył się jak małe dziecko :D achhhh piękny czas, piękny :D
    No i wszystko ładnie i pięknie :D
    Pewnie był zachwycony bodami? :D
    Wiesz niby cena nie ma co się sugierować ale tez moze potrzebował wiecej czasu na badanie ten test albo cos ;)
    Swoją drogą i tak ładnie ci musiało pokazać a jestes przeciez przed @ :)
    Nie masz pojecia jak ja się ciesze !
    Mimo że wiedziałąm ze tak bedzie bo przecież trąbiłam ci o tym od jakiegoś czasu to i tak czuje sie jakbym dzis dopiero sie dowiedziała hihi :D
    No i widze piękny suwaczek !!! Robiłas go od ostatniej miesiaczki? :D Ja swój tak zrobiłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    zalamalam sie :(
    nie ma co sie zalamywac póki co testy wykazaly ci owulke wiec pewnie wtedy ją miałas ;)

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    No i wszystko ładnie i pięknie :D
    Pewnie był zachwycony bodami? :D
    Wiesz niby cena nie ma co się sugierować ale tez moze potrzebował wiecej czasu na badanie ten test albo cos ;)
    Swoją drogą i tak ładnie ci musiało pokazać a jestes przeciez przed @ :)
    Nie masz pojecia jak ja się ciesze !
    Mimo że wiedziałąm ze tak bedzie bo przecież trąbiłam ci o tym od jakiegoś czasu to i tak czuje sie jakbym dzis dopiero sie dowiedziała hihi :D
    No i widze piękny suwaczek !!! Robiłas go od ostatniej miesiaczki? :D Ja swój tak zrobiłam.
    Tak, robiłam od ostatniej @ :)

Na tym różowym do tej pory nic prawie nie widać :/ trzeba wiedzieć że coś tam jest i to znaleźć :/

No nic :D najważniejsze że w zapasie miałam dwa :D a zdziwiłam się bo nie mógł wypuścić z rąk skarpeteczek :D body tak o przejrzał i pytał czy mam zamiar od razu taką duża dzidzie nam sprawić :D hehehe

Znikam na popołudnie :D miłego dnia, powodzenia i spokoju wszystkim :)

katsuyoshi lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    nie ma co sie zalamywac póki co testy wykazaly ci owulke wiec pewnie wtedy ją miałas ;)

wiec mimo mojego termometru bedzie ok? :) najwazniejsza i tak jest owulka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Tak, robiłam od ostatniej @ :)

Na tym różowym do tej pory nic prawie nie widać :/ trzeba wiedzieć że coś tam jest i to znaleźć :/

No nic :D najważniejsze że w zapasie miałam dwa :D a zdziwiłam się bo nie mógł wypuścić z rąk skarpeteczek :D body tak o przejrzał i pytał czy mam zamiar od razu taką duża dzidzie nam sprawić :D hehehe

Znikam na popołudnie :D miłego dnia, powodzenia i spokoju wszystkim :)
    hahaha dobry tekst :D
    Grunt ze wszystko sie udało ! :)
    A bo te testy co jeden to inny dlatego zawsze warto robic 2 inne tego samego dnia z tego samego moczu dla pewnosci ;)
    No to miłego dnia <3 Teraz możesz pijac mleko :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 12:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:

A jaki to byl ten tanszy test? ja mam z rossmana

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    A jaki to byl ten tanszy test? ja mam z rossmana
    ludzie chwala sobie te z rossmana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    ludzie chwala sobie te z rossmana :)

tak? to super bo pierwszy raz go kupilam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    tak? to super bo pierwszy raz go kupilam :)
    wiesz ja mieszkam w UK to ich nie mam xD
    ale jak czytam to wlasnie pisza ze sa dobre te z rossmana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    wiesz ja mieszkam w UK to ich nie mam xD
    ale jak czytam to wlasnie pisza ze sa dobre te z rossmana :)

a gdzie czytalas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    a gdzie czytalas?
    tutaj na ovufriend :)
    Kobiety sa z nich zadowolone .

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/8b144da4b7d3b.jpg.html

pozytywny?

katsuyoshi, missy83, Evanlyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    http://zapodaj.net/8b144da4b7d3b.jpg.html

pozytywny?
    to jest twój test ?
    to test ciążowy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    to jest twój test ?
    to test ciążowy?

znajomej

‹‹ 259 260 261 262 263 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ