Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:a dziewczyny tez robia badz robily rteciowym i im sie udalo zajsc? pytam bo jestes tu dluzej
Ale na innym forum dziewczyny sie skarżą na rteciowe wlasnie bo musze 10 min mierzyc a i tak nie wiadomo czy pomiar juz jest zakonczony czy tez nie.
Dlatego tak kazdy elektroniczny poleca bo jednak pika jak skonczy pomiar i zawsze sie wie ze mam temp tą ktora powinna być.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Nie wiem bo w sumie to chyba te które znam z forum to wlasnie elektronicznym mierzą chyba ze o którejs nie wiem...
Ale na innym forum dziewczyny sie skarżą na rteciowe wlasnie bo musze 10 min mierzyc a i tak nie wiadomo czy pomiar juz jest zakonczony czy tez nie.
Dlatego tak kazdy elektroniczny poleca bo jednak pika jak skonczy pomiar i zawsze sie wie ze mam temp tą ktora powinna być.
a czemu nie moge zmienic na elektroniczny? ma jakies znaczenie az tak bardzo? tzn ze sie nie uda bo rteciowy moze sie mylic?katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:hahahaha
Ciesze sie ze wpadłas jeszcze na chwilke
No opowiadaj jak wyglądało wreczenie wiadomosci mężowi?
Ale mówię Wam zawał serca przeżyłam!!!!!! Kupiłam ten ładny różowy test, kapie tych 5 kropelek a tu nic!!!!!!!!!! Czysty Serce mi stanęło na dobre 5 min i się gapie na ten głupi test przypomniało mi się że mam ten tańszy no i robię ten i od razu pokazał dwie piękne kreseczki a ten za 8,50zł po 10 min pokazał ale i tak da się zobaczyć tylko pod światło taka blada jest ta druga Nie ma co się ceną sugerować
No to wpakowałam wszystko do pudełeczka, poczekałam aż się trochę rozbudzi i dałam mu prezencik cieszył się jak małe dziecko achhhh piękny czas, pięknymadziarella88, katsuyoshi, Ola_85, missy83, Meg0809, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:a czemu nie moge zmienic na elektroniczny? ma jakies znaczenie az tak bardzo? tzn ze sie nie uda bo rteciowy moze sie mylic?
polecam od nowego cykluEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Kat nie mogłam spać od 6, czekam i czekam no kurde pęcherz mi pęknie to poszłam i zrobiłam ten test
Ale mówię Wam zawał serca przeżyłam!!!!!! Kupiłam ten ładny różowy test, kapie tych 5 kropelek a tu nic!!!!!!!!!! Czysty Serce mi stanęło na dobre 5 min i się gapie na ten głupi test przypomniało mi się że mam ten tańszy no i robię ten i od razu pokazał dwie piękne kreseczki a ten za 8,50zł po 10 min pokazał ale i tak da się zobaczyć tylko pod światło taka blada jest ta druga Nie ma co się ceną sugerować
No to wpakowałam wszystko do pudełeczka, poczekałam aż się trochę rozbudzi i dałam mu prezencik cieszył się jak małe dziecko achhhh piękny czas, piękny
Pewnie był zachwycony bodami?
Wiesz niby cena nie ma co się sugierować ale tez moze potrzebował wiecej czasu na badanie ten test albo cos
Swoją drogą i tak ładnie ci musiało pokazać a jestes przeciez przed @
Nie masz pojecia jak ja się ciesze !
Mimo że wiedziałąm ze tak bedzie bo przecież trąbiłam ci o tym od jakiegoś czasu to i tak czuje sie jakbym dzis dopiero sie dowiedziała hihi
No i widze piękny suwaczek !!! Robiłas go od ostatniej miesiaczki? Ja swój tak zrobiłam.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:No i wszystko ładnie i pięknie
Pewnie był zachwycony bodami?
Wiesz niby cena nie ma co się sugierować ale tez moze potrzebował wiecej czasu na badanie ten test albo cos
Swoją drogą i tak ładnie ci musiało pokazać a jestes przeciez przed @
Nie masz pojecia jak ja się ciesze !
Mimo że wiedziałąm ze tak bedzie bo przecież trąbiłam ci o tym od jakiegoś czasu to i tak czuje sie jakbym dzis dopiero sie dowiedziała hihi
No i widze piękny suwaczek !!! Robiłas go od ostatniej miesiaczki? Ja swój tak zrobiłam.
Na tym różowym do tej pory nic prawie nie widać trzeba wiedzieć że coś tam jest i to znaleźć
No nic najważniejsze że w zapasie miałam dwa a zdziwiłam się bo nie mógł wypuścić z rąk skarpeteczek body tak o przejrzał i pytał czy mam zamiar od razu taką duża dzidzie nam sprawić hehehe
Znikam na popołudnie miłego dnia, powodzenia i spokoju wszystkimkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Tak, robiłam od ostatniej @
Na tym różowym do tej pory nic prawie nie widać trzeba wiedzieć że coś tam jest i to znaleźć
No nic najważniejsze że w zapasie miałam dwa a zdziwiłam się bo nie mógł wypuścić z rąk skarpeteczek body tak o przejrzał i pytał czy mam zamiar od razu taką duża dzidzie nam sprawić hehehe
Znikam na popołudnie miłego dnia, powodzenia i spokoju wszystkim
Grunt ze wszystko sie udało !
A bo te testy co jeden to inny dlatego zawsze warto robic 2 inne tego samego dnia z tego samego moczu dla pewnosci
No to miłego dnia Teraz możesz pijac mlekoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 12:22
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Kat nie mogłam spać od 6, czekam i czekam no kurde pęcherz mi pęknie to poszłam i zrobiłam ten test
No to wpakowałam wszystko do pudełeczka, poczekałam aż się trochę rozbudzi i dałam mu prezencik cieszył się jak małe dziecko achhhh piękny czas, piękny
A jaki to byl ten tanszy test? ja mam z rossmanakatsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny