Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ev wrote:No chyba musze do 8 grudnia jeszcze troszke czasu , wiec musze sie zapisac do obojetnie jakiego jeszcze przed ta grudniowa wizyta .
Selja, katsuyoshi lubią tę wiadomość
Demeter -
Demeter wrote:Ev a nie lepiej zrobić tak dla świętego spokoju...
Wiem, że takie długie cykle są charakterystyczne dla pcos, widziałam już parę na ovu ale z tym nie co zwlekać tylko skracać, szkoda twojego czasu.
Ostatnie 3 cykle mialam juz w miare regularne plus minus 5-7 dni. Lekarz raczej mi juz nie da niczego na wywolanie @ bo bralam juz luttagen w tym cyklu . -
Ev wrote:Ostatnie 3 cykle mialam juz w miare regularne plus minus 5-7 dni. Lekarz raczej mi juz nie da niczego na wywolanie @ bo bralam juz luttagen w tym cyklu .
Skoro nie da to nie pozostaję ci nic innego jak czekać ale z drugiej strony ile można...Demeter -
Ev wrote:Ostatnie 3 cykle mialam juz w miare regularne plus minus 5-7 dni. Lekarz raczej mi juz nie da niczego na wywolanie @ bo bralam juz luttagen w tym cyklu .
-
Selja wrote:a może wybrać się do niego jeszcze raz, przecież to może trwać i trwać. Ja najdłuższy cykl miałam 60 dniowy - ale to przez leki, które wtedy brałam na jakiś stan zapalny.
Nie wiem wlasnie bo i tak nie da mi nic na wywolanie tak jak pisalam wyzej .
Naprawde nie wiem co robic dziewczyny ... ;(
Selja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymissy83 wrote:Tu chodzi o to, że się pienią,że jest drugi lipcowy wątek ciążowy? ...
To wyglada troche jak jakas chora zazdrosc albo cos
No bo dlaczego dziewczyny siedza na watku zalozonym przeze mnie a nie na Lipiec 2016 ?
Nie rozumieją tego ze nie kazdy lubi tlumy i nie kazdy czuje sie tam dobrze .
No ale jak to sie mówi glową o sciane i tak nie zrozumieja
Wiec jedna zasada zeby je olacmissy83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:Nie wiem wlasnie bo i tak nie da mi nic na wywolanie tak jak pisalam wyzej .
Naprawde nie wiem co robic dziewczyny ... ;(
No przecież musza ci jakos pomóc bo ile mozna czekac.
Oczywiscie o ile to napewno spozniajacy sie @
Mimo to kochana mam nadzieje ze slowa dotrzymasz przed wizyta u dentysty.
Nie smuć sie bo smutek ci nie pomoze trzeba działac.
Wiem ze czasem brakuje na to wszystko już siłBobitta lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Ev może spróbuj do innego lekarza sie wybrać.
No przecież musza ci jakos pomóc bo ile mozna czekac.
Oczywiscie o ile to napewno spozniajacy sie @
Mimo to kochana mam nadzieje ze slowa dotrzymasz przed wizyta u dentysty.
Nie smuć sie bo smutek ci nie pomoze trzeba działac.
Wiem ze czasem brakuje na to wszystko już sił
No to ide do nowej gin-endo ale dopiero 8 Grudnia . Dotrzymam spokojnie ;* . Ehhhh wie ... czuje sie dzis tak fatalnie ;| .
Bobitta, Selja, Vesper lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Już zareagowałam przykro mi tylko ze niektóre dziewczyny są tak złośliwe,nie mają lepszych zajęć tylko wtrącaja się w nie swoje sprawy przecież nikt im nie każe tego czytać
Nie mam pojęcia o zym z Demeter piszecie, ale powiem Wam jedno. Nie ma co się denerwować zastanawiałyście się co te osoby, które piszą to co Was wkurza mają w głowie i po co to robią ? Na prawdę, mówie Wam nie ma sensu.
Sama dziś reagowałam na fioletowej, bo jakaś użytkowniczka wzburzyła się o system wątku jaki stworzyła założycielka. Z perspektywy tych kilku godzin stwierdzam, że mój post o tym by przestała hejtować coś w czym nie uczestniczy, bo nikt ją do tego nie zmusza, był nie potrzebny. Takie osoby i tak będą pisać o im sie żywnie podoba i uwierzcie mi dziewczyny świata nie zbawimy
Nie ma co się denerwować z uśmiechem olać i poprostu chyba nie komentować, to chyba najlepszy sposób. Ja przynajmniej tak mam zamiar robićWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 17:49
katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Nie mam pojęcia o zym z Demeter piszecie, ale powiem Wam jedno. Nie ma co się denerwować zastanawiałyście się co te osoby, które piszą to co Was wkurza mają w głowie i po co to robią ? Na prawdę, mówie Wam nie ma sensu.
Sama dziś reagowałam na fioletowej, bo jakaś użytkowniczka wzburzyła się o system wątku jaki stworzyła założycielka. Z perspektywy tych kilku godzin stwierdzam, że mój post o tym by przestała hejtować coś w czym nie uczestniczy, bo nikt ją do tego nie zmusza, był nie potrzebny. Takie osoby i tak będą pisać o im sie żywnie podoba i uwierzcie mi dziewczyny świata nie zbawimy
Nie ma co się denerwować z uśmiechem olać i poprostu chyba nie komentować, to chyba najlepszy sposób. Ja przynajmniej tak mam zamiar robić
Nasze milczenie na ich ataki beda ich wkurzay bardziej bo poczuja sie olane -
EV nie ma poddawania się również uważam jak dziewczyny że warto skonsultować się z innym lekarzem..
Bobitta, Ev lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualny
-
Hej
No właśnie ja idę w pon/wt się przekonać na monitoring,czy była owulka,czy pęcherzyk pękł.
W tym cyklu zdecydowałam się nieograniczać od okazyjnego alkoholu,a więc wczoraj na imprezce rodzinnej jak byliśmy na wychodnym, to wypiłam pół lampki wina i pół kieliszka likieru deserowego wysokoprocentowego...i poczytałam,że alkohol może zaburzyć owulkę.
Jeszcze przez ostatnie dni pijałam po lampce czerwonego wytrawnego wina na endo - i fakt,pięknie się pogrubiło.
Mój aktualny wykres na OF to narazie niskotemperaturowe wyzyny i niziny,tak więc narazie prezentuje się jak bezowulacyjny . Ale jeszcze na dniach może MOŻE będą wyżyny,poczekamy,zobaczymy .
A jak widać,po tym co zamieściła Kat,nawet wykresy wyglądające na bezowulacyjne nie musiały
zakańczać się @ .
Ev - ja także się przyłączam do tej rady,że warto skonsultować się również z innym gin.
Pozdrawiam i powodzenia ♡♥♡♥♡
Miłego dnia,dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 08:59
Bobitta, Selja, Vesper lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Witajcie laseczki :*
Buziaczkuje wszystkie z rana ...
Pochwalę się Wam moim nowym objawem: perfumy męża, które sama wybierałam i które zawsze mi się podobały nagle zaczęły mi śmierdzieć. Straszne to bo wydał na nie dużo pieniędzy i głupio mi powiedzieć żeby przestał je używać.katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Witajcie laseczki :*
Buziaczkuje wszystkie z rana ...
Pochwalę się Wam moim nowym objawem: perfumy męża, które sama wybierałam i które zawsze mi się podobały nagle zaczęły mi śmierdzieć. Straszne to bo wydał na nie dużo pieniędzy i głupio mi powiedzieć żeby przestał je używać.
Ja wlasnie wyslalam zgloszenie na ta laske margaret26 z fioletowej za obrazanie wszystkich dziewczyn na wątku od glupich.
Mam nadzieje ze nie jedyna dam zgloszenie i moze dadzą jej za to kare w postaci blokady. -
Myślę, że nie obejdziesz tego Kat w taki sposób. Bo nie margaret26 to bedzie inna mysia15 albo jeszcze ktoś inny. Myśle że trzeba je olać i tyle.
A swoją drogą nie mam pojęcia po co komentują po 1000razy to samo.katsuyoshi lubi tę wiadomość
Bobitta