X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    No chyba musze :( do 8 grudnia jeszcze troszke czasu , wiec musze sie zapisac do obojetnie jakiego jeszcze przed ta grudniowa wizyta .
    Koniecznie, bo ten cykl to jakaś paranoja. A robiłaś test?

Selja, katsuyoshi lubią tę wiadomość

Demeter
  • Ev Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demeter wrote:
    Koniecznie, bo ten cykl to jakaś paranoja. A robiłaś test?

Nie nie robilam . Wczoraj mialam normalnie powodz sluzu i za kazdym razem kiedy "fala uderzala" myslalam ze to @ ...;/ :P

Selja lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev a nie lepiej zrobić tak dla świętego spokoju...
    Wiem, że takie długie cykle są charakterystyczne dla pcos, widziałam już parę na ovu ale z tym nie co zwlekać tylko skracać, szkoda twojego czasu.

Selja lubi tę wiadomość

Demeter
  • Ev Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demeter wrote:
    Ev a nie lepiej zrobić tak dla świętego spokoju...
    Wiem, że takie długie cykle są charakterystyczne dla pcos, widziałam już parę na ovu ale z tym nie co zwlekać tylko skracać, szkoda twojego czasu.

Ostatnie 3 cykle mialam juz w miare regularne plus minus 5-7 dni. Lekarz raczej mi juz nie da niczego na wywolanie @ bo bralam juz luttagen w tym cyklu .

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Ostatnie 3 cykle mialam juz w miare regularne plus minus 5-7 dni. Lekarz raczej mi juz nie da niczego na wywolanie @ bo bralam juz luttagen w tym cyklu .

Skoro nie da to nie pozostaję ci nic innego jak czekać ale z drugiej strony ile można...

Demeter
  • Ev Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demeter wrote:
    Skoro nie da to nie pozostaję ci nic innego jak czekać ale z drugiej strony ile można...

No wlasnie ...

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Selja Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    a może wybrać się do niego jeszcze raz, przecież to może trwać i trwać. Ja najdłuższy cykl miałam 60 dniowy - ale to przez leki, które wtedy brałam na jakiś stan zapalny.

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selja wrote:
    a może wybrać się do niego jeszcze raz, przecież to może trwać i trwać. Ja najdłuższy cykl miałam 60 dniowy - ale to przez leki, które wtedy brałam na jakiś stan zapalny.

Nie wiem wlasnie bo i tak nie da mi nic na wywolanie tak jak pisalam wyzej .

Naprawde nie wiem co robic dziewczyny ... ;(

Selja lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    missy83 wrote:
    Tu chodzi o to, że się pienią,że jest drugi lipcowy wątek ciążowy? ...
    Tak chyba mają problem z tym ze są 2 wątki Lipcówek no i tez nie pasuje im to że u nas jest zrobiono pewien regulamin który został poparty przez dziewczyny .
    To wyglada troche jak jakas chora zazdrosc albo cos :D
    No bo dlaczego dziewczyny siedza na watku zalozonym przeze mnie a nie na Lipiec 2016 ?
    Nie rozumieją tego ze nie kazdy lubi tlumy i nie kazdy czuje sie tam dobrze .
    No ale jak to sie mówi glową o sciane i tak nie zrozumieja :D
    Wiec jedna zasada zeby je olac ;)

missy83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Nie wiem wlasnie bo i tak nie da mi nic na wywolanie tak jak pisalam wyzej .

Naprawde nie wiem co robic dziewczyny ... ;(
    Ev może spróbuj do innego lekarza sie wybrać.
    No przecież musza ci jakos pomóc bo ile mozna czekac.
    Oczywiscie o ile to napewno spozniajacy sie @
    Mimo to kochana mam nadzieje ze slowa dotrzymasz przed wizyta u dentysty.
    Nie smuć sie bo smutek ci nie pomoze trzeba działac.
    Wiem ze czasem brakuje na to wszystko już sił <3

Bobitta lubi tę wiadomość

• Ev Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Ev może spróbuj do innego lekarza sie wybrać.
    No przecież musza ci jakos pomóc bo ile mozna czekac.
    Oczywiscie o ile to napewno spozniajacy sie @
    Mimo to kochana mam nadzieje ze slowa dotrzymasz przed wizyta u dentysty.
    Nie smuć sie bo smutek ci nie pomoze trzeba działac.
    Wiem ze czasem brakuje na to wszystko już sił <3

No to ide do nowej gin-endo ale dopiero 8 Grudnia :( . Dotrzymam spokojnie ;* . Ehhhh wie ... czuje sie dzis tak fatalnie ;| .

<3

Bobitta, Selja, Vesper lubią tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Już zareagowałam :) przykro mi tylko ze niektóre dziewczyny są tak złośliwe,nie mają lepszych zajęć tylko wtrącaja się w nie swoje sprawy :( przecież nikt im nie każe tego czytać

Nie mam pojęcia o zym z Demeter piszecie, ale powiem Wam jedno. Nie ma co się denerwować :) zastanawiałyście się co te osoby, które piszą to co Was wkurza mają w głowie i po co to robią ? Na prawdę, mówie Wam nie ma sensu.

Sama dziś reagowałam na fioletowej, bo jakaś użytkowniczka wzburzyła się o system wątku jaki stworzyła założycielka. Z perspektywy tych kilku godzin stwierdzam, że mój post o tym by przestała hejtować coś w czym nie uczestniczy, bo nikt ją do tego nie zmusza, był nie potrzebny. Takie osoby i tak będą pisać o im sie żywnie podoba i uwierzcie mi dziewczyny świata nie zbawimy :D

Nie ma co się denerwować :) z uśmiechem olać i poprostu chyba nie komentować, to chyba najlepszy sposób. Ja przynajmniej tak mam zamiar robić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 17:49

katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev jestem z Tobą a opinia innego lekarza to będzie dla Ciebie cenna dodatkowa wiedza :*

Selja, Ev, Vesper lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Nie mam pojęcia o zym z Demeter piszecie, ale powiem Wam jedno. Nie ma co się denerwować :) zastanawiałyście się co te osoby, które piszą to co Was wkurza mają w głowie i po co to robią ? Na prawdę, mówie Wam nie ma sensu.

Sama dziś reagowałam na fioletowej, bo jakaś użytkowniczka wzburzyła się o system wątku jaki stworzyła założycielka. Z perspektywy tych kilku godzin stwierdzam, że mój post o tym by przestała hejtować coś w czym nie uczestniczy, bo nikt ją do tego nie zmusza, był nie potrzebny. Takie osoby i tak będą pisać o im sie żywnie podoba i uwierzcie mi dziewczyny świata nie zbawimy :D

Nie ma co się denerwować :) z uśmiechem olać i poprostu chyba nie komentować, to chyba najlepszy sposób. Ja przynajmniej tak mam zamiar robić :)
    i tak wlasnie chcemy robic :)
    Nasze milczenie na ich ataki beda ich wkurzay bardziej bo poczuja sie olane :D

• Bobby29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EV nie ma poddawania się :) również uważam jak dziewczyny że warto skonsultować się z innym lekarzem..

Bobitta, Ev lubią tę wiadomość

♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️

Novum ICSI
    Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
    Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
    ET 20.06.2017 :(
    Crio 31.10.2018 :(
    Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt <3 Harmony OK. Dziewczynka <3
    2 mrożaki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 04:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev <3
    Obiecałam Ci dostarczyc dowód ze bez owulacyjne wykresy nie musza konczyc sie @
    Tak wiec prosze specjalnie dla Ciebie <3

https://ovufriend.pl/wykres,fb3cb8466d52b79a52eee82157d5bc59.html

• missy83 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)
    No właśnie ja idę w pon/wt się przekonać na monitoring,czy była owulka,czy pęcherzyk pękł.

W tym cyklu zdecydowałam się nieograniczać od okazyjnego alkoholu,a więc wczoraj na imprezce rodzinnej jak byliśmy na wychodnym, to wypiłam pół lampki wina i pół kieliszka likieru deserowego wysokoprocentowego...i poczytałam,że alkohol może zaburzyć owulkę.
    Jeszcze przez ostatnie dni pijałam po lampce czerwonego wytrawnego wina na endo - i fakt,pięknie się pogrubiło.
    Mój aktualny wykres na OF to narazie niskotemperaturowe wyzyny i niziny,tak więc narazie prezentuje się jak bezowulacyjny . Ale jeszcze na dniach może MOŻE będą wyżyny,poczekamy,zobaczymy ;-).

A jak widać,po tym co zamieściła Kat,nawet wykresy wyglądające na bezowulacyjne nie musiały
    zakańczać się @ ;-).

Ev - ja także się przyłączam do tej rady,że warto skonsultować się również z innym gin.
    Pozdrawiam i powodzenia ♡♥♡♥♡

Miłego dnia,dziewczyny :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 08:59

Bobitta, Selja, Vesper lubią tę wiadomość

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie laseczki :*
    Buziaczkuje wszystkie z rana ...
    Pochwalę się Wam moim nowym objawem: perfumy męża, które sama wybierałam i które zawsze mi się podobały nagle zaczęły mi śmierdzieć. Straszne to bo wydał na nie dużo pieniędzy i głupio mi powiedzieć żeby przestał je używać.

katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Witajcie laseczki :*
    Buziaczkuje wszystkie z rana ...
    Pochwalę się Wam moim nowym objawem: perfumy męża, które sama wybierałam i które zawsze mi się podobały nagle zaczęły mi śmierdzieć. Straszne to bo wydał na nie dużo pieniędzy i głupio mi powiedzieć żeby przestał je używać.
    hihi no wiesz mąz napewno by zrozumial i zmienił na inne :)
    Ja wlasnie wyslalam zgloszenie na ta laske margaret26 z fioletowej za obrazanie wszystkich dziewczyn na wątku od glupich.
    Mam nadzieje ze nie jedyna dam zgloszenie i moze dadzą jej za to kare w postaci blokady.

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że nie obejdziesz tego Kat w taki sposób. Bo nie margaret26 to bedzie inna mysia15 albo jeszcze ktoś inny. Myśle że trzeba je olać i tyle.
    A swoją drogą nie mam pojęcia po co komentują po 1000razy to samo.

katsuyoshi lubi tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
‹‹ 307 308 309 310 311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ