X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    No chyba musze :( do 8 grudnia jeszcze troszke czasu , wiec musze sie zapisac do obojetnie jakiego jeszcze przed ta grudniowa wizyta .
    Koniecznie, bo ten cykl to jakaś paranoja. A robiłaś test?

Selja, katsuyoshi lubią tę wiadomość

Demeter
  • Ev Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demeter wrote:
    Koniecznie, bo ten cykl to jakaś paranoja. A robiłaś test?

Nie nie robilam . Wczoraj mialam normalnie powodz sluzu i za kazdym razem kiedy "fala uderzala" myslalam ze to @ ...;/ :P

Selja lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev a nie lepiej zrobić tak dla świętego spokoju...
    Wiem, że takie długie cykle są charakterystyczne dla pcos, widziałam już parę na ovu ale z tym nie co zwlekać tylko skracać, szkoda twojego czasu.

Selja lubi tę wiadomość

Demeter
  • Ev Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demeter wrote:
    Ev a nie lepiej zrobić tak dla świętego spokoju...
    Wiem, że takie długie cykle są charakterystyczne dla pcos, widziałam już parę na ovu ale z tym nie co zwlekać tylko skracać, szkoda twojego czasu.

Ostatnie 3 cykle mialam juz w miare regularne plus minus 5-7 dni. Lekarz raczej mi juz nie da niczego na wywolanie @ bo bralam juz luttagen w tym cyklu .

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Ostatnie 3 cykle mialam juz w miare regularne plus minus 5-7 dni. Lekarz raczej mi juz nie da niczego na wywolanie @ bo bralam juz luttagen w tym cyklu .

Skoro nie da to nie pozostaję ci nic innego jak czekać ale z drugiej strony ile można...

Demeter
  • Ev Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demeter wrote:
    Skoro nie da to nie pozostaję ci nic innego jak czekać ale z drugiej strony ile można...

No wlasnie ...

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Selja Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    a może wybrać się do niego jeszcze raz, przecież to może trwać i trwać. Ja najdłuższy cykl miałam 60 dniowy - ale to przez leki, które wtedy brałam na jakiś stan zapalny.

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selja wrote:
    a może wybrać się do niego jeszcze raz, przecież to może trwać i trwać. Ja najdłuższy cykl miałam 60 dniowy - ale to przez leki, które wtedy brałam na jakiś stan zapalny.

Nie wiem wlasnie bo i tak nie da mi nic na wywolanie tak jak pisalam wyzej .

Naprawde nie wiem co robic dziewczyny ... ;(

Selja lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    missy83 wrote:
    Tu chodzi o to, że się pienią,że jest drugi lipcowy wątek ciążowy? ...
    Tak chyba mają problem z tym ze są 2 wątki Lipcówek no i tez nie pasuje im to że u nas jest zrobiono pewien regulamin który został poparty przez dziewczyny .
    To wyglada troche jak jakas chora zazdrosc albo cos :D
    No bo dlaczego dziewczyny siedza na watku zalozonym przeze mnie a nie na Lipiec 2016 ?
    Nie rozumieją tego ze nie kazdy lubi tlumy i nie kazdy czuje sie tam dobrze .
    No ale jak to sie mówi glową o sciane i tak nie zrozumieja :D
    Wiec jedna zasada zeby je olac ;)

missy83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Nie wiem wlasnie bo i tak nie da mi nic na wywolanie tak jak pisalam wyzej .

Naprawde nie wiem co robic dziewczyny ... ;(
    Ev może spróbuj do innego lekarza sie wybrać.
    No przecież musza ci jakos pomóc bo ile mozna czekac.
    Oczywiscie o ile to napewno spozniajacy sie @
    Mimo to kochana mam nadzieje ze slowa dotrzymasz przed wizyta u dentysty.
    Nie smuć sie bo smutek ci nie pomoze trzeba działac.
    Wiem ze czasem brakuje na to wszystko już sił <3

Bobitta lubi tę wiadomość

• Ev Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Ev może spróbuj do innego lekarza sie wybrać.
    No przecież musza ci jakos pomóc bo ile mozna czekac.
    Oczywiscie o ile to napewno spozniajacy sie @
    Mimo to kochana mam nadzieje ze slowa dotrzymasz przed wizyta u dentysty.
    Nie smuć sie bo smutek ci nie pomoze trzeba działac.
    Wiem ze czasem brakuje na to wszystko już sił <3

No to ide do nowej gin-endo ale dopiero 8 Grudnia :( . Dotrzymam spokojnie ;* . Ehhhh wie ... czuje sie dzis tak fatalnie ;| .

<3

Bobitta, Selja, Vesper lubią tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Już zareagowałam :) przykro mi tylko ze niektóre dziewczyny są tak złośliwe,nie mają lepszych zajęć tylko wtrącaja się w nie swoje sprawy :( przecież nikt im nie każe tego czytać

Nie mam pojęcia o zym z Demeter piszecie, ale powiem Wam jedno. Nie ma co się denerwować :) zastanawiałyście się co te osoby, które piszą to co Was wkurza mają w głowie i po co to robią ? Na prawdę, mówie Wam nie ma sensu.

Sama dziś reagowałam na fioletowej, bo jakaś użytkowniczka wzburzyła się o system wątku jaki stworzyła założycielka. Z perspektywy tych kilku godzin stwierdzam, że mój post o tym by przestała hejtować coś w czym nie uczestniczy, bo nikt ją do tego nie zmusza, był nie potrzebny. Takie osoby i tak będą pisać o im sie żywnie podoba i uwierzcie mi dziewczyny świata nie zbawimy :D

Nie ma co się denerwować :) z uśmiechem olać i poprostu chyba nie komentować, to chyba najlepszy sposób. Ja przynajmniej tak mam zamiar robić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 17:49

katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev jestem z Tobą a opinia innego lekarza to będzie dla Ciebie cenna dodatkowa wiedza :*

Selja, Ev, Vesper lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Nie mam pojęcia o zym z Demeter piszecie, ale powiem Wam jedno. Nie ma co się denerwować :) zastanawiałyście się co te osoby, które piszą to co Was wkurza mają w głowie i po co to robią ? Na prawdę, mówie Wam nie ma sensu.

Sama dziś reagowałam na fioletowej, bo jakaś użytkowniczka wzburzyła się o system wątku jaki stworzyła założycielka. Z perspektywy tych kilku godzin stwierdzam, że mój post o tym by przestała hejtować coś w czym nie uczestniczy, bo nikt ją do tego nie zmusza, był nie potrzebny. Takie osoby i tak będą pisać o im sie żywnie podoba i uwierzcie mi dziewczyny świata nie zbawimy :D

Nie ma co się denerwować :) z uśmiechem olać i poprostu chyba nie komentować, to chyba najlepszy sposób. Ja przynajmniej tak mam zamiar robić :)
    i tak wlasnie chcemy robic :)
    Nasze milczenie na ich ataki beda ich wkurzay bardziej bo poczuja sie olane :D

• Bobby29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EV nie ma poddawania się :) również uważam jak dziewczyny że warto skonsultować się z innym lekarzem..

Bobitta, Ev lubią tę wiadomość

♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️

Novum ICSI
    Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
    Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
    ET 20.06.2017 :(
    Crio 31.10.2018 :(
    Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt <3 Harmony OK. Dziewczynka <3
    2 mrożaki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 04:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev <3
    Obiecałam Ci dostarczyc dowód ze bez owulacyjne wykresy nie musza konczyc sie @
    Tak wiec prosze specjalnie dla Ciebie <3

https://ovufriend.pl/wykres,fb3cb8466d52b79a52eee82157d5bc59.html

• missy83 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)
    No właśnie ja idę w pon/wt się przekonać na monitoring,czy była owulka,czy pęcherzyk pękł.

W tym cyklu zdecydowałam się nieograniczać od okazyjnego alkoholu,a więc wczoraj na imprezce rodzinnej jak byliśmy na wychodnym, to wypiłam pół lampki wina i pół kieliszka likieru deserowego wysokoprocentowego...i poczytałam,że alkohol może zaburzyć owulkę.
    Jeszcze przez ostatnie dni pijałam po lampce czerwonego wytrawnego wina na endo - i fakt,pięknie się pogrubiło.
    Mój aktualny wykres na OF to narazie niskotemperaturowe wyzyny i niziny,tak więc narazie prezentuje się jak bezowulacyjny . Ale jeszcze na dniach może MOŻE będą wyżyny,poczekamy,zobaczymy ;-).

A jak widać,po tym co zamieściła Kat,nawet wykresy wyglądające na bezowulacyjne nie musiały
    zakańczać się @ ;-).

Ev - ja także się przyłączam do tej rady,że warto skonsultować się również z innym gin.
    Pozdrawiam i powodzenia ♡♥♡♥♡

Miłego dnia,dziewczyny :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 08:59

Bobitta, Selja, Vesper lubią tę wiadomość

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie laseczki :*
    Buziaczkuje wszystkie z rana ...
    Pochwalę się Wam moim nowym objawem: perfumy męża, które sama wybierałam i które zawsze mi się podobały nagle zaczęły mi śmierdzieć. Straszne to bo wydał na nie dużo pieniędzy i głupio mi powiedzieć żeby przestał je używać.

katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Witajcie laseczki :*
    Buziaczkuje wszystkie z rana ...
    Pochwalę się Wam moim nowym objawem: perfumy męża, które sama wybierałam i które zawsze mi się podobały nagle zaczęły mi śmierdzieć. Straszne to bo wydał na nie dużo pieniędzy i głupio mi powiedzieć żeby przestał je używać.
    hihi no wiesz mąz napewno by zrozumial i zmienił na inne :)
    Ja wlasnie wyslalam zgloszenie na ta laske margaret26 z fioletowej za obrazanie wszystkich dziewczyn na wątku od glupich.
    Mam nadzieje ze nie jedyna dam zgloszenie i moze dadzą jej za to kare w postaci blokady.

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że nie obejdziesz tego Kat w taki sposób. Bo nie margaret26 to bedzie inna mysia15 albo jeszcze ktoś inny. Myśle że trzeba je olać i tyle.
    A swoją drogą nie mam pojęcia po co komentują po 1000razy to samo.

katsuyoshi lubi tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
‹‹ 307 308 309 310 311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ