Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Myślę, że nie obejdziesz tego Kat w taki sposób. Bo nie margaret26 to bedzie inna mysia15 albo jeszcze ktoś inny. Myśle że trzeba je olać i tyle.
A swoją drogą nie mam pojęcia po co komentują po 1000razy to samo.
sa tylko 2-3 osoby ktore do nas wchodza i obrazają wiec wiesz jak jedna dostalaby kare to potem kolejna i bylby spokój chociaz tamte poki co siedza cicho tylko ta sie przyczepila.
Mysli ze zablysnie jak nas obrazaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 10:27
-
katsuyoshi wrote:Ev
Obiecałam Ci dostarczyc dowód ze bez owulacyjne wykresy nie musza konczyc sie @
Tak wiec prosze specjalnie dla Ciebie
https://ovufriend.pl/wykres,fb3cb8466d52b79a52eee82157d5bc59.html
Dziękuję !
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaluutka90 wrote:Kat u mnie 39 dc i nic, ani ciązy ani okresu naprawde już jestem wkurzona, zła i zmęczona tym wszystkim! bralam dupka i nic nie pomógł
Byłas może u lekarza ?
Ev prosze -
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Dzień dobry
u mnie dzisiaj na obiad roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem mozarella ale Was trzeba nadrabiać spałam 10 godzin dzisiaj i dalej bym mogła
Ale pychota wez mi podeslijEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy pamiętacie jeszcze Laskę u nas na forum.
Nie udziela się i nie wypełnia już wkresów, ale gadam z nią na priv i pozwoliła mi podzielić się jej szczęściem.
Przypomnę tylko po krótce jej historię dla tych, które jej nie poznały.
Laska była w związku z nieodpowiednim mężczyzną, zaszła z nim i postanowiła usunąć.
Bała się bardzo, że po tym zdarzeniu będzie jej ciężej zajść w ciąże teraz kiedy jest pewna swojego mężczyzny. Bała się też opinii i reakcji lekarzy na to co zrobiła.
I teraz szczęśliwie, razem z pomocą lekarza no i oczywiście swojego wybranka serca, zaszła w ciąże
ja na obiad chyba sadzone zrobie bo to krótko zajmnie i nie bede musiala w kuchni siedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 11:31
katsuyoshi, Evanlyn, Vesper lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Nie wiem czy pamiętacie jeszcze Laskę u nas na forum.
Nie udziela się i nie wypełnia już wkresów, ale gadam z nią na priv i pozwoliła mi podzielić się jej szczęściem.
Laska była w związku z nieodpowiednim mężczyzną, zaszła z nim i postanowiła usunąć.
Bała się bardzo, że po tym zdarzeniu będzie jej ciężej zajść w ciąże teraz kiedy jest pewna swojego mężczyzny. Bała się też opinii i reakcji lekarzy na to co zrobiła.
I teraz szczęśliwie, razem z pomocą lekarza no i oczywiście swojego wybranka serca, zaszła w ciąże
ja na obiad chyba sadzone zrobie bo to krótko zajmnie i nie bede musiala w kuchni siedzieć
Bo jesli tak to ja ją korzaje i faktycznie nagle jakos tak znikneła.
Oj jak miło Ciesze się że wszystko mimo to jej się ułożyło i jest teraz szcześliwa.
Kochana pozdrów ją ode mnie jesli jeszcze mnie pamietaBobitta lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane!
Jak Wam mija niedzielka?? U mnie wlasnie wyszlo slonce zaraz lece na spacerek W ostatnich dniach jakas zalatana jestem, dzisiaj wieczorem przysiądę i Was nadrobię bo juz jestem zupelnie poza tematem Poza tym postanowilam sie wziac za siebie. Kurde to nie moze tak byc ze ciagle zle sie czuje, ciagle mam wrazenie jakbym w kamieniolomach robila, ciagle zestresowana i w ogole wszystko jakies takie w czarnych kolorach...Kolejny dlugi cykl tylko przeciagnal moje bolesci;/ Staralam sie jakos z tym walczyc ale nie moge;/ Stwierdzilam ze jutro pojde i porobie sobie badania. Chcialabym sprawdzic fsh,lh,tsh,ft3 i ft4. Jutro bede miala 3 dzien cyklu. Czy ktoras z Was jest w stanie stwierdzic czy to nie za wczesnie? Za tydzien w poniedzialek mam wizyte u ginekologa, chcialabym juz tam zajsc z jakimis wynikami, chcialabym juz zaczac jakies konkretne leczenie...
Vesper lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Dzień dobry
u mnie dzisiaj na obiad roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem mozarella ale Was trzeba nadrabiać spałam 10 godzin dzisiaj i dalej bym mogła
Kochana podeślij mi na priv przepis, ja jestem zakochana w szpinaku.
Ja dziś idę na łatwiznę, obiadek mamy u moich rodziców.Evanlyn lubi tę wiadomość
Demeter -
Bobitta wrote:Nie wiem czy pamiętacie jeszcze Laskę u nas na forum.
ja na obiad chyba sadzone zrobie bo to krótko zajmnie i nie bede musiala w kuchni siedzieć
Pamiętam ją, bała się że ją zlinczujemy za to co zrobiła kiedyś a my ją przyjęliśmy serdecznie nie oceniając jej. Cieszę się, że jej się udało:)Ev lubi tę wiadomość
Demeter -
Witajcie kobitki
A u mnie dla odmiany Mój dzisiaj gotuje chyba jakies tortille z czymstam ale my to dopiero co śniadanie zjedlismy..
Ev, z tego co czytalam to często w ciąży jest to właśnie objawem. Ale ja tak mam właściwie w każdym cyklu w drugiej połowie, to chyba wina progesteronu.
A mnie bola te cycki i bola.. Już dawno mnie tak nie bolaly. Już bym wolała żeby nic nie czuć bo tak to się tylko nastawiam i nadzieję sobie robię że się udało.. /♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Ev wrote:Współczuję kochana ja jestem juz w 52 dc ;/ ... a jak sie czujesz tak fizycznie ??
Bety nie robiłam, bo nie mam absolutnie żadnych ciążowych objawów.. Pare dni bolały mnie sutki i były bardzo wrażliwe - ale to raczej skutek duphastonu... Podbrzusze boli cały czas z małymi przerwami... Ale ogólnie to całkiem nieźle tylko wkurza mnie to czekanie... w czwartek mam wizyte u nowego lekarza, ale nawet jeśli bede miec @ to do niego pojde... 8.12 mam wyznaczony termin na laparo i hsg.katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość