X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Myślę, że nie obejdziesz tego Kat w taki sposób. Bo nie margaret26 to bedzie inna mysia15 albo jeszcze ktoś inny. Myśle że trzeba je olać i tyle.
    A swoją drogą nie mam pojęcia po co komentują po 1000razy to samo.
    a ja mysle ze to cos da bo zglosilam jej post i do tego wyslalam skarge do administracji i bede czekac na odpowiedz. zglosze kazda ktora wejdzie tak bedzie obrazac oczywiscie sama nie bede reagowac odpowiadajac im mimo ze malo brakowalo ale obiecalam olac i nie odpisywac na to.
    sa tylko 2-3 osoby ktore do nas wchodza i obrazają wiec wiesz jak jedna dostalaby kare to potem kolejna i bylby spokój ;) chociaz tamte poki co siedza cicho tylko ta sie przyczepila.
    Mysli ze zablysnie jak nas obraza :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 10:27

• Ev Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Ev <3
    Obiecałam Ci dostarczyc dowód ze bez owulacyjne wykresy nie musza konczyc sie @
    Tak wiec prosze specjalnie dla Ciebie <3

https://ovufriend.pl/wykres,fb3cb8466d52b79a52eee82157d5bc59.html

<3 Dziękuję !

katsuyoshi lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev u mnie 39 dc i nic, ani ciązy ani okresu :( naprawde już jestem wkurzona, zła i zmęczona tym wszystkim! bralam dupka i nic nie pomógł :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 10:32

katsuyoshi, Ev, Ola_85 lubią tę wiadomość

f2w33e3khxcaayjq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluutka90 wrote:
    Kat u mnie 39 dc i nic, ani ciązy ani okresu :( naprawde już jestem wkurzona, zła i zmęczona tym wszystkim! bralam dupka i nic nie pomógł :(
    A bete robiłas? Bo jesli nie ciaza to napewno cykl mega ci sie wydlużył.
    Byłas może u lekarza ?

Ev prosze <3

• Ev Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluutka90 wrote:
    Ev u mnie 39 dc i nic, ani ciązy ani okresu :( naprawde już jestem wkurzona, zła i zmęczona tym wszystkim! bralam dupka i nic nie pomógł :(

Współczuję kochana ja jestem juz w 52 dc ;/ ... a jak sie czujesz tak fizycznie ??

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

u mnie dzisiaj na obiad roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem mozarella :) ale Was trzeba nadrabiać :P spałam 10 godzin dzisiaj i dalej bym mogła ;)

Ev, katsuyoshi, Ola_85 lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:

u mnie dzisiaj na obiad roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem mozarella :) ale Was trzeba nadrabiać :P spałam 10 godzin dzisiaj i dalej bym mogła ;)
    nadrabiaj posty w tyl bo ja tam pisalam o zgloszeniu jednej laski :D
    Ale pychota wez mi podeslij :D

Evanlyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nasza Ev kochana co robi na obiadek ? :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    nadrabiaj posty w tyl bo ja tam pisalam o zgloszeniu jednej laski :D
    Ale pychota wez mi podeslij :D
    Już wysyłam poleconym gołębiem :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Już wysyłam poleconym gołębiem :D
    ach dziękuje bardzo :D mam tylko nadzieje że dran nie zje wszystkiego w locie :D

• Ev Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    A nasza Ev kochana co robi na obiadek ? :D

Tradycyjnie rosołek <3 a na 2 danie buraczki , ziemniaczki i pieczone nóżki z kurczaka :)

katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Tradycyjnie rosołek <3 a na 2 danie buraczki , ziemniaczki i pieczone nóżki z kurczaka :)
    same pychoty dzisiaj widze <3 ale apetyt robicie :)

Evanlyn, Ev lubią tę wiadomość

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy pamiętacie jeszcze Laskę u nas na forum.
    Nie udziela się i nie wypełnia już wkresów, ale gadam z nią na priv i pozwoliła mi podzielić się jej szczęściem.

Przypomnę tylko po krótce jej historię dla tych, które jej nie poznały.
    Laska była w związku z nieodpowiednim mężczyzną, zaszła z nim i postanowiła usunąć.
    Bała się bardzo, że po tym zdarzeniu będzie jej ciężej zajść w ciąże teraz kiedy jest pewna swojego mężczyzny. Bała się też opinii i reakcji lekarzy na to co zrobiła.
    I teraz szczęśliwie, razem z pomocą lekarza no i oczywiście swojego wybranka serca, zaszła w ciąże :)

ja na obiad chyba sadzone zrobie bo to krótko zajmnie i nie bede musiala w kuchni siedzieć :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 11:31

katsuyoshi, Evanlyn, Vesper lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Nie udziela się i nie wypełnia już wkresów, ale gadam z nią na priv i pozwoliła mi podzielić się jej szczęściem.

Laska była w związku z nieodpowiednim mężczyzną, zaszła z nim i postanowiła usunąć.
    Bała się bardzo, że po tym zdarzeniu będzie jej ciężej zajść w ciąże teraz kiedy jest pewna swojego mężczyzny. Bała się też opinii i reakcji lekarzy na to co zrobiła.
    I teraz szczęśliwie, razem z pomocą lekarza no i oczywiście swojego wybranka serca, zaszła w ciąże :)

ja na obiad chyba sadzone zrobie bo to krótko zajmnie i nie bede musiala w kuchni siedzieć :D
    To jej nick Laska?
    Bo jesli tak to ja ją korzaje i faktycznie nagle jakos tak znikneła.
    Oj jak miło :) Ciesze się że wszystko mimo to jej się ułożyło i jest teraz szcześliwa.
    Kochana pozdrów ją ode mnie jesli jeszcze mnie pamieta :)

Bobitta lubi tę wiadomość

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane! <3
    Jak Wam mija niedzielka?? U mnie wlasnie wyszlo slonce zaraz lece na spacerek :) W ostatnich dniach jakas zalatana jestem, dzisiaj wieczorem przysiądę i Was nadrobię bo juz jestem zupelnie poza tematem :) Poza tym postanowilam sie wziac za siebie. Kurde to nie moze tak byc ze ciagle zle sie czuje, ciagle mam wrazenie jakbym w kamieniolomach robila, ciagle zestresowana i w ogole wszystko jakies takie w czarnych kolorach...Kolejny dlugi cykl tylko przeciagnal moje bolesci;/ Staralam sie jakos z tym walczyc ale nie moge;/ Stwierdzilam ze jutro pojde i porobie sobie badania. Chcialabym sprawdzic fsh,lh,tsh,ft3 i ft4. Jutro bede miala 3 dzien cyklu. Czy ktoras z Was jest w stanie stwierdzic czy to nie za wczesnie? Za tydzien w poniedzialek mam wizyte u ginekologa, chcialabym juz tam zajsc z jakimis wynikami, chcialabym juz zaczac jakies konkretne leczenie...

Vesper lubi tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:

Kochana podeślij mi na priv przepis, ja jestem zakochana w szpinaku.
    Ja dziś idę na łatwiznę, obiadek mamy u moich rodziców.

Demeter
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:

Pamiętam ją, bała się że ją zlinczujemy za to co zrobiła kiedyś a my ją przyjęliśmy serdecznie nie oceniając jej. Cieszę się, że jej się udało:)

Ev lubi tę wiadomość

Demeter
  • Ev Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny miałyście cie kiedys tak ze bylo wam mdlo i niedobrze , jak zjadłyście cos to sie poprawilo ale za to odbijało sie wam co 10 sekund ? ;/

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Bobby29 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobitki :)

A u mnie dla odmiany Mój dzisiaj gotuje :) chyba jakies tortille z czymstam :) ale my to dopiero co śniadanie zjedlismy.. :D

Ev, z tego co czytalam to często w ciąży jest to właśnie objawem. Ale ja tak mam właściwie w każdym cyklu w drugiej połowie, to chyba wina progesteronu.

A mnie bola te cycki i bola.. Już dawno mnie tak nie bolaly. Już bym wolała żeby nic nie czuć bo tak to się tylko nastawiam i nadzieję sobie robię że się udało.. ://

♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️

Novum ICSI
    Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
    Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
    ET 20.06.2017 :(
    Crio 31.10.2018 :(
    Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt <3 Harmony OK. Dziewczynka <3
    2 mrożaki
  • maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Współczuję kochana ja jestem juz w 52 dc ;/ ... a jak sie czujesz tak fizycznie ??

Bety nie robiłam, bo nie mam absolutnie żadnych ciążowych objawów.. Pare dni bolały mnie sutki i były bardzo wrażliwe - ale to raczej skutek duphastonu... Podbrzusze boli cały czas z małymi przerwami... Ale ogólnie to całkiem nieźle tylko wkurza mnie to czekanie... :/ w czwartek mam wizyte u nowego lekarza, ale nawet jeśli bede miec @ to do niego pojde... 8.12 mam wyznaczony termin na laparo i hsg.

katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość

f2w33e3khxcaayjq.png
‹‹ 308 309 310 311 312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ