X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Myślę, że nie obejdziesz tego Kat w taki sposób. Bo nie margaret26 to bedzie inna mysia15 albo jeszcze ktoś inny. Myśle że trzeba je olać i tyle.
    A swoją drogą nie mam pojęcia po co komentują po 1000razy to samo.
    a ja mysle ze to cos da bo zglosilam jej post i do tego wyslalam skarge do administracji i bede czekac na odpowiedz. zglosze kazda ktora wejdzie tak bedzie obrazac oczywiscie sama nie bede reagowac odpowiadajac im mimo ze malo brakowalo ale obiecalam olac i nie odpisywac na to.
    sa tylko 2-3 osoby ktore do nas wchodza i obrazają wiec wiesz jak jedna dostalaby kare to potem kolejna i bylby spokój ;) chociaz tamte poki co siedza cicho tylko ta sie przyczepila.
    Mysli ze zablysnie jak nas obraza :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 10:27

• Ev Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Ev <3
    Obiecałam Ci dostarczyc dowód ze bez owulacyjne wykresy nie musza konczyc sie @
    Tak wiec prosze specjalnie dla Ciebie <3

https://ovufriend.pl/wykres,fb3cb8466d52b79a52eee82157d5bc59.html

<3 Dziękuję !

katsuyoshi lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev u mnie 39 dc i nic, ani ciązy ani okresu :( naprawde już jestem wkurzona, zła i zmęczona tym wszystkim! bralam dupka i nic nie pomógł :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 10:32

katsuyoshi, Ev, Ola_85 lubią tę wiadomość

f2w33e3khxcaayjq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluutka90 wrote:
    Kat u mnie 39 dc i nic, ani ciązy ani okresu :( naprawde już jestem wkurzona, zła i zmęczona tym wszystkim! bralam dupka i nic nie pomógł :(
    A bete robiłas? Bo jesli nie ciaza to napewno cykl mega ci sie wydlużył.
    Byłas może u lekarza ?

Ev prosze <3

• Ev Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluutka90 wrote:
    Ev u mnie 39 dc i nic, ani ciązy ani okresu :( naprawde już jestem wkurzona, zła i zmęczona tym wszystkim! bralam dupka i nic nie pomógł :(

Współczuję kochana ja jestem juz w 52 dc ;/ ... a jak sie czujesz tak fizycznie ??

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

u mnie dzisiaj na obiad roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem mozarella :) ale Was trzeba nadrabiać :P spałam 10 godzin dzisiaj i dalej bym mogła ;)

Ev, katsuyoshi, Ola_85 lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:

u mnie dzisiaj na obiad roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem mozarella :) ale Was trzeba nadrabiać :P spałam 10 godzin dzisiaj i dalej bym mogła ;)
    nadrabiaj posty w tyl bo ja tam pisalam o zgloszeniu jednej laski :D
    Ale pychota wez mi podeslij :D

Evanlyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nasza Ev kochana co robi na obiadek ? :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    nadrabiaj posty w tyl bo ja tam pisalam o zgloszeniu jednej laski :D
    Ale pychota wez mi podeslij :D
    Już wysyłam poleconym gołębiem :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Już wysyłam poleconym gołębiem :D
    ach dziękuje bardzo :D mam tylko nadzieje że dran nie zje wszystkiego w locie :D

• Ev Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    A nasza Ev kochana co robi na obiadek ? :D

Tradycyjnie rosołek <3 a na 2 danie buraczki , ziemniaczki i pieczone nóżki z kurczaka :)

katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Tradycyjnie rosołek <3 a na 2 danie buraczki , ziemniaczki i pieczone nóżki z kurczaka :)
    same pychoty dzisiaj widze <3 ale apetyt robicie :)

Evanlyn, Ev lubią tę wiadomość

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy pamiętacie jeszcze Laskę u nas na forum.
    Nie udziela się i nie wypełnia już wkresów, ale gadam z nią na priv i pozwoliła mi podzielić się jej szczęściem.

Przypomnę tylko po krótce jej historię dla tych, które jej nie poznały.
    Laska była w związku z nieodpowiednim mężczyzną, zaszła z nim i postanowiła usunąć.
    Bała się bardzo, że po tym zdarzeniu będzie jej ciężej zajść w ciąże teraz kiedy jest pewna swojego mężczyzny. Bała się też opinii i reakcji lekarzy na to co zrobiła.
    I teraz szczęśliwie, razem z pomocą lekarza no i oczywiście swojego wybranka serca, zaszła w ciąże :)

ja na obiad chyba sadzone zrobie bo to krótko zajmnie i nie bede musiala w kuchni siedzieć :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 11:31

katsuyoshi, Evanlyn, Vesper lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Nie udziela się i nie wypełnia już wkresów, ale gadam z nią na priv i pozwoliła mi podzielić się jej szczęściem.

Laska była w związku z nieodpowiednim mężczyzną, zaszła z nim i postanowiła usunąć.
    Bała się bardzo, że po tym zdarzeniu będzie jej ciężej zajść w ciąże teraz kiedy jest pewna swojego mężczyzny. Bała się też opinii i reakcji lekarzy na to co zrobiła.
    I teraz szczęśliwie, razem z pomocą lekarza no i oczywiście swojego wybranka serca, zaszła w ciąże :)

ja na obiad chyba sadzone zrobie bo to krótko zajmnie i nie bede musiala w kuchni siedzieć :D
    To jej nick Laska?
    Bo jesli tak to ja ją korzaje i faktycznie nagle jakos tak znikneła.
    Oj jak miło :) Ciesze się że wszystko mimo to jej się ułożyło i jest teraz szcześliwa.
    Kochana pozdrów ją ode mnie jesli jeszcze mnie pamieta :)

Bobitta lubi tę wiadomość

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane! <3
    Jak Wam mija niedzielka?? U mnie wlasnie wyszlo slonce zaraz lece na spacerek :) W ostatnich dniach jakas zalatana jestem, dzisiaj wieczorem przysiądę i Was nadrobię bo juz jestem zupelnie poza tematem :) Poza tym postanowilam sie wziac za siebie. Kurde to nie moze tak byc ze ciagle zle sie czuje, ciagle mam wrazenie jakbym w kamieniolomach robila, ciagle zestresowana i w ogole wszystko jakies takie w czarnych kolorach...Kolejny dlugi cykl tylko przeciagnal moje bolesci;/ Staralam sie jakos z tym walczyc ale nie moge;/ Stwierdzilam ze jutro pojde i porobie sobie badania. Chcialabym sprawdzic fsh,lh,tsh,ft3 i ft4. Jutro bede miala 3 dzien cyklu. Czy ktoras z Was jest w stanie stwierdzic czy to nie za wczesnie? Za tydzien w poniedzialek mam wizyte u ginekologa, chcialabym juz tam zajsc z jakimis wynikami, chcialabym juz zaczac jakies konkretne leczenie...

Vesper lubi tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:

Kochana podeślij mi na priv przepis, ja jestem zakochana w szpinaku.
    Ja dziś idę na łatwiznę, obiadek mamy u moich rodziców.

Demeter
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:

Pamiętam ją, bała się że ją zlinczujemy za to co zrobiła kiedyś a my ją przyjęliśmy serdecznie nie oceniając jej. Cieszę się, że jej się udało:)

Ev lubi tę wiadomość

Demeter
  • Ev Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny miałyście cie kiedys tak ze bylo wam mdlo i niedobrze , jak zjadłyście cos to sie poprawilo ale za to odbijało sie wam co 10 sekund ? ;/

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Bobby29 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobitki :)

A u mnie dla odmiany Mój dzisiaj gotuje :) chyba jakies tortille z czymstam :) ale my to dopiero co śniadanie zjedlismy.. :D

Ev, z tego co czytalam to często w ciąży jest to właśnie objawem. Ale ja tak mam właściwie w każdym cyklu w drugiej połowie, to chyba wina progesteronu.

A mnie bola te cycki i bola.. Już dawno mnie tak nie bolaly. Już bym wolała żeby nic nie czuć bo tak to się tylko nastawiam i nadzieję sobie robię że się udało.. ://

♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️

Novum ICSI
    Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
    Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
    ET 20.06.2017 :(
    Crio 31.10.2018 :(
    Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt <3 Harmony OK. Dziewczynka <3
    2 mrożaki
  • maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Współczuję kochana ja jestem juz w 52 dc ;/ ... a jak sie czujesz tak fizycznie ??

Bety nie robiłam, bo nie mam absolutnie żadnych ciążowych objawów.. Pare dni bolały mnie sutki i były bardzo wrażliwe - ale to raczej skutek duphastonu... Podbrzusze boli cały czas z małymi przerwami... Ale ogólnie to całkiem nieźle tylko wkurza mnie to czekanie... :/ w czwartek mam wizyte u nowego lekarza, ale nawet jeśli bede miec @ to do niego pojde... 8.12 mam wyznaczony termin na laparo i hsg.

katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość

f2w33e3khxcaayjq.png
‹‹ 308 309 310 311 312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ